top of page

Chiron/North Node in Aries - karmic healing.

A time for healing. I det här inlägget får du reda på varför denna period är så viktig för din healing, var din healing bör riktas, och HUR du kan gå tillväga.


Chiron conjunction North Node

Vi är nu inne i en period (30/1-30/3, 2024) för att möta Chirons ingrodda osäkerheter och smärtor. Först bär vi dessa sår som ett hinder genom livet, något som stoppar oss från följa våra drömmar och leva det liv som vi vill ha, det “fula” i oss som vi inte vill titta på. När vi tittar på det “fula” och osäkra i oss, och blir vän med det, undersöker det och upplever det, så bär vi sedan Chirons sår som en medalj, det blir till vår styrka, kunskap och talang att modigt kunna se sitt och andras mörker i ögonen. Chiron konjunktion Norra Noden är en sällsynt historia som sker antingen var 19 år, eller var 8 år. Det är en tid att kunna vända sitt öde, eller möta sitt öde på ett sätt som vi tidigare inte var förmögna till. 


För vägen till vårt öde, det ligger via Noderna och Chirons uppmaning nu är “om du tittar på mig och accepterar mig, lär dig av mig, så får du möjligheten att leva det liv du är menad för”. Chiron är inte menad att agera som evig smärta och besvikelse i våra liv. Chiron är The Wounded HEALER. Den som letar efter svar kommer att hitta dem. Den som VILL helas, kommer att söka kunskapen och använda den för att hela just det som din Chiron representerar. Den som vill, kommer att få. 


Blunda inte för sanningen om vad som gör ont i dig, och vad som triggar den smärtan. Vad är det som håller dig tillbaka från det du önskar mest just nu? Vilken del av dig skyddar dig från att vara osäker och sårbar? Det kan du se via det hus och tecken som Chiron befinner sig i, i ditt horoskop. Det är steg 1. Nu vet du var såret sitter, och nu vet du vad som ska helas. HUR du helar just den delen av utav dig kan du se via Chirons transiter genom dina hus. I detta fall är det Vädurens teckens som kommer visa var Chiron hamnar i ditt horoskop. 


Så, när du har förstått vad som gör ont (Chirons placering i hus och tecken i ditt horoskop), då ska du lära dig hur man läker det (Chiron i transit i hus och tecken i ditt horoskop), och så ska du applicera denna helande teknik så ofta du kan under denna period. 


Exempel:

Vill du läsa mer?

Prenumerera på astroalvis.com för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

666 visningar2 kommentarer

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
無法載入留言
似乎有技術問題。請重新連線或重新整理頁面。
bottom of page