top of page
Header Youtube.png

Who Am I?

Bakom pseudonymen Alexandra Alvis finns en evig kunskapssökare, yoga-instruktör, astrolog, beteendevetare och spirituell utforskare. En själ, denna gång född 1989, som är på ständig jakt efter sanningen som omger existensen, livets ursprung, historia och evolution, vår mening och plats på den här planeten, samt framtidens outforskade vatten. Och vet ni, jag kan med gott samvete säga att varje gång jag tror mig ha hittat svaret på dessa frågor, så kommer ett nytt lager av kunskap fram. Min uppgift i det här livet är att förmedla den kunskapen jag förvärvat genom främst astrologi, men även många andra läror, till dig som individ och till oss som kollektiv. Vi är menade för så mycket mer än vi tror, det finns betydligt fler lager av verkligheten än vad vi tror oss se och uppleva, där vår gemensamma uppgift är att igen lära oss att höra själens röst och leva i enlighet med vårt högre jag.  

 

Astrologi-intresset började redan 2008, när jag som tonåring för första gången öppnade en bok om astrologi, och undrade vad det innebar att ha Månen i Tvillingarna och vad tusan "hus" kunde betyda i samband med horoskop och stjärntecken. Sen den gnistan tändes, har jag haft turen att ha intresset nog, att ihärdigt utforska all litteratur som finns om astrologi (och det finns mycket mer än man kan föreställa sig). Jag förstod tidigt att astrologin blev min röst, min kunskap att dela med mig utav, min ledstjärna genom livet. Med åren utvecklades detta till en vid kunskap inom många olika vetenskaper, som har vävt ihop min världsbild idag. Den mest självklara insikten för mig var tidigt, att vi är en del av något större, när vi tittar upp på himlen och njuter av Solens strålar eller ser en Fullmåne. Det är magiskt att det finns återkommande mönster som vi kan se och tolka, och denna kunskap ska alla ha rätt att få ta del av.

 

Sedan 2008 har jag lagt, sett och tolkat tusentals horoskop parallellt med det tagit en kandidatexamen i socialpsykologi, hunnit jobba inom näringslivet, coachat hundratals människor, hållit utbildningar, fått vara med om en Kundalini Awakening, utbildat mig till en yoga-instruktör, trott mig vara med om en Twin Flames journey, börjat med tarot, blivit kristallälskare och fått djupdyka i livets stora frågor. Både det mörka och ljusa.

 

Sedan 2016 har jag även drivit denna blogg, skrivit över 300 långa och utförliga inlägg, fyllda av matnyttig astro-kunskap, både för nybörjare och er som är på en mer avancerad nivå.  Jag har även fått nöjet att skriva artiklar för tidningar som Modette och Astrologos, ställa ut på Harmoni-Expo i Stockholm, vara med i poddar, och hålla astro-utbildningar med Margareta Hedin och Anders Asker.

Att få tolka tid är en gåva och ett kall, och det är något jag vill ge till alla. 

Har du en fråga, komplimang eller kritik?

Tveka inte att höra av dig till mig!

  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

Vi hörs!

bottom of page