Alla konsultationer kan beställas i muntlig eller skriftlig form. Den muntliga sker över telefon, Zoom eller personligt möte (Stockholm) och kostar 800 kr, och är ca 1 timme lång. Du får gärna spela in konsultationen. Skriftliga konsultationer kan med förmån ges bort som present, eller om du önskar all information i text. Dessa kostar 1500 kr och innehåller även en personlig konsultation efteråt. Exempel på den skriftliga varianten ser du ovan. Jag skriver alla konsultationer individuellt, utan att återanvända samma text två gånger. Om du är intresserad av astro-utbildning så erbjuder jag personlig utbildning via Zoom, 90 min för 600 kr. 

 

För vidare frågor, mejla mig på astroalvis@gmail.com

 

Jag tittar på och rapporterar helheten i ditt horoskop (planet i tecken och grad, hus i tecken och grad, planet i hus, styrande planeter, starka/svaga planeter i sina tecken, alla aspekter mellan planeterna, aspekt-konfigurationer som skapas utifrån aspekterna mellan planeterna och utgör mönster som du återupprepar sig i ditt liv. Jag tittar även på asteroider, fixerade stjärnor (delar i en stjärnkonstellation/tecken), samt styrande planet/energi i horoskopet. Det betyder att varje horoskop är unikt tolkat av mig, och du kommer aldrig mer behöva fundera på varför du klumpas ihop med alla andra som har Solen i Väduren, Månen i Vågen eller Venus i Oxen. Via mina tolkningar får du en tydlig bild av din persona, dina utmaningar, fördelar och meningen med just din existens. Jag använder inga automatiserade och på förhand skrivna tolkningar som jag återanvänder när jag ser samma aspekt eller placering. Varje horoskop är unikt i sin dynamiska helhet och jag ger därmed alltid en unik tolkning. 

 

Alla konsultationer har samma prislapp.

 

Du kan till ex välja bland:

- Vi diskuterar alla delar som finns i ditt eller någon annans (ditt barn, man, vän, mamma, etc) födelsehoroskop.

- Vi diskuterar hur ditt kommande år kommer att se ut, dvs dina transiter.

- Vi hugger in på dina secondary progressions och tittar på hur dessa påverkar dig nu (prognos).

-Vi tittar på ditt kommande levnadsår genom att tolka din Solar Return (prognos).

- Vi diskuterar en synastri i ditt liv, dvs, hur bra du och någon annan fungerar i er relation och vad ni bör vara uppmärksamma på (här behöver jag även den andra personens exakta födelseuppgifter).

- Vi diskuterar ett valfritt tema i ditt liv som du vill ha mer konkret kunskap om, relationer, arbete, personlig utveckling, etc.

- För dig som är astrologi-intresserad, en crash-course i hur du tolkar horoskop och använder astrologi.

 

Jag utgår alltid från det individuella födelsehoroskopet i mina konsultationer. Du måste således veta vilket år, datum, exakt (!) tid och plats du eller den personen du frågar om är född, för att kunna ta del av mina konsultationer. 

 

 

Varför ska man beställa sitt eller barnets, mammas, pojkväns, sones födelsehoroskop eller en prognos av ditt liv ett år framåt av en kunnig och levande astrolog?

 

Vem är jag? Vart har jag hamnat och varför i livet? Vad är mitt kall i livet? Vad gör mig lycklig? Hur vet jag det? Vad är dålig på? Vad behöver jag bli bättre på? Vad är mina styrkor, talanger? Vem och vad behöver jag i mitt liv för att få vara lycklig? Vad är min karma i detta liv? När och var hittar jag kärleken? Vem är den personen, hur ska den vara? Vad är min Akilles häl? Hur kommer kommande året att påverka mig och vad bör jag fokusera på nästa år? Är jag på rätt spår i livet? Vem är det som växer upp där hemma? Hur ska jag hantera mitt barns förmågor bäst? Ska jag stanna där jag är eller flytta? Ska jag utbilda mig till detta? Vad ska jag jobba med? Är jag ihop mer rätt person? Varför är jag som jag är och vad kan jag göra för att bli den bästa versionen av den jag är?

 

Och viktigast av allt.... varför är jag här i detta livet och vad är min mening? 

 

En tolkning av ditt individuella födelsehoroskop kan ge svar på alla dessa frågor och mycket mer. Ditt födelsehoroskop är din karta i livet som du kan använda dig av för att navigera dig fram så smidigt som möjligt. Framför allt får du efter konsultationen en mängd verktyg och kunskap att fortsätta utforska astrologin och ditt horoskop på egen hand. 

 

Varje horoskop beställt av mig är också skrivet av mig, ord för ord, mening för mening. Inte en enda av mina 100+ skrivna konsultationer har jag använt mig av copy-paste, så som automatiserade online program gör. Jag använder inga automatiserade och på förhand skrivna tolkningar som jag återanvänder när jag ser samma aspekt eller placering. Varje chart är jag tittar på är unik och jag skriver alltid en unik tolkning.

 

Vad mina fantastiska kunder tycker om mitt arbete kan man läsa på Alexandra Alvis Astrology, där man också kan följa mig och mitt arbete, samt ta kontakt med mig.

 

Vill du lära dig mer om astrologi med 500 andra och mig, gå gärna med i Facebook-gruppen Astrologi Akademin.

Download
Exempel på "ge bort ett horoskop i present". Fullt skriftlig.
Födelsechart.pdf
Adobe Acrobat Document 449.0 KB
Download
En fråga konsultation exempel
En fråga konsultation.pdf
Adobe Acrobat Document 95.5 KB
Download
Skriftlig del av årsprognos exempel
Prognos 2018 exempel.pdf
Adobe Acrobat Document 228.8 KB