Alla mina konsultationer består av två delar.

 

En skriftlig på ca 10-11 A4 text (ibland 12-15 om det finns mycket jag vill skriva) bredast möjliga (älskar att ta upp all Word-dokument plats, som du ser i videon:)). Jag skriver alltid mina konsultationer från scratch, INGA av mina konsultationer har samma text i sig.

 

I den skriftliga delen finner du för alltid din exakta chart, alla placeringar tydligt uppradade i tecken, grad och hus. Vilka styrande planeter och influenser du har, starka aspekter samt vilka element/kvalitéer som är starkast eller saknas och hur du ska hantera det. I skift får man det absolut mest framträdande i en chart, de största influenserna som syns i en chart, och dessa finns alltid. Ett par framträdande teman som verkligen "leder" en chart. Denna info får du alltid med dig i skrift. 

 

Den andra delen av konsultation är med mig personligen (max inom två veckor från att du får den skriftliga, med vissa undantag). Den är ca en timme lång, via video eller helst över en kopp kaffe i Stockholm. Där får di grilla mig med frågor om din chart och vi djupdyker i den tillsammans för att tolka alla detaljer som inte framträder i den skriftliga delen, samt diskutera den skriftliga.

 

En MYCKET lärorik timme för dig som inte bara vill veta mer om dig själv, men också är nyfiken på hur astrologi fungerar, då jag förklarar den väldigt enkelt och väl (har jag hört:)). Efter denna timma känner du din chart ut och in och har gått en snabbkurs i astrologi, om du så önskar :) 

 

Efter många utförda konsultationer har jag upptäckt att det personliga samtalet med en astrolog är SÅ mycket mer givande, mycket mer effektivt och berättande än att läsa igenom än "tom" 40-50 sidor lång rapport. Det kan du finna gott om på nätet på andra ställen, det är inte MITT erbjudande. Jag vill ge DIG min kunskap om DITT liv utifrån din chart, inte bara en tolkning av placeringar som kan spela ut sig hur som i individens liv.


- Du betalar alltid hälften av summan up-front för att BOKA in din konsultation med mig.
- Efter första del-betalningen, påbörjar jag att sammanställa den skriftliga delen.
- Andra hälften av summan betalar du efter det personliga samtalet med mig.
- Samtalet/mötet SKA ske inom två veckor från att du fått den skriftliga delen.
- För att bekräfta bokningen av din konsultation, är det viktigt att du betalar den första delsumman asap, annars kan jag inte påbörja just din tolkning, då jag ofta har en kö av beställningar.


Jag tar emot betalningen via PayPal, bank-överföring, swish, kontant, eller i specifika fall på faktura.

 

Priser för skriftlig och personlig konsultation

 

- Tolkning av födelsehoroskop: 1500 kr


- Årsprognos framåt, månad för månad (här blir ofta mer skriftligt material): 2000 kr


 - Synastri (hur väl passar jag och en annan person ihop): 700 kr


- "En fråga konsultation", kan gälla någon specifik del av din chart eller en fråga du behöver hjälp med, vad det än är astrologiskt: 500 kr (här sitter vi inte ner utan talas vid i telefon + 4-5 sidor skriftligt underlag)


- Ge bort ett födelsehoroskop i present: 2000 kr (här får man faktiskt ett fullt av mig personligt skrivet dokument, som ofta landar på 30-40 sidor. Se bilder attached nedan).


Eller mejla mig (astroalvis@gmail.com) bara med det du undrar över, så löser vi pris och omfattning. Det går också bra att ta kontakt med mig i mina övriga kanaler!

 

 

Varför ska man beställa sitt eller barnets, mammas, pojkväns, sones födelsehoroskop eller en prognos av ditt liv ett år framåt av en kunnig och levande astrolog?

 

Vem är jag? Vart har jag hamnat och varför i livet? Vad är mitt kall i livet? Vad gör mig lycklig? Hur vet jag det? Vad är dålig på? Vad behöver jag bli bättre på? Vad är mina styrkor, talanger? Vem och vad behöver jag i mitt liv för att få vara lycklig? Vad är min karma i detta liv? När och var hittar jag kärleken? Vem är den personen, hur ska den vara? Vad är min Akilles häl? Hur kommer kommande året att påverka mig och vad bör jag fokusera på nästa år? Är jag på rätt spår i livet? Vem är det som växer upp där hemma? Hur ska jag hantera mitt barns förmågor bäst? Ska jag stanna där jag är eller flytta? Ska jag utbilda mig till detta? Vad ska jag jobba med? Är jag ihop mer rätt person? Varför är jag som jag är och vad kan jag göra för att bli den bästa versionen av den jag är?

 

Och viktigast av allt.... varför är jag här i detta livet och vad är min mening? 

 

En tolkning av ditt individuella födelsehoroskop kan ge svar på alla dessa frågor och mycket mer. Ditt födelsehoroskop är din karta i livet som du kan använda dig av för att navigera dig fram så smidigt som möjligt. Framför allt får du efter konsultationen en mängd verktyg och kunskap att fortsätta utforska astrologin och ditt horoskop på egen hand. 

 

Varje horoskop beställt av mig är också skrivet av mig, ord för ord, mening för mening. Inte en endast av mina 100 skrivna konsultationer har jag använt samma tolkning för samma placering, dvs, copy paste, så som det automatiserade online programmet gör. Jag använder inga automatiserade och på förhand skrivna tolkningar som jag återanvänder när jag ser samma aspekt eller placering. Varje chart är jag tittar på är unik och jag skriver alltid en unik tolkning.

 

Jag tittar på och rapporterar i princip helheten (planet i tecken och grad, hus i tecken och grad, planet i hus, styrande planeter, starka/svaga planeter i sina tecken, alla aspekter mellan planeterna (trigoner, sextiler, kvadraturer, oppositioner), planet-konfigurationer som skapas utifrån aspekterna mellan planeterna och utgör mönster som du återupprepar i ditt liv. Jag tittar även på asteroider, fixerade stjärnor (delat av stjärntecknet) samt styrande planet av horoskopet i ditt födelsehoroskop.

 

Det betyder att varje horoskop är unikt tolkat och du kommer aldrig mer behöva fundera på varför du klumpas ihop med alla andra som har Solen i Väduren, Månen i Vågen eller Venus i Oxen. Med hjälp av min tolkning får du en tydlig bild av din persona, dina utmaningar och meningen med just din existens. 

 

Vad mina fantastiska kunder tycker om mitt arbete kan man läsa på Alexandra Alvis Astrology, där man också kan följa mig och mitt arbete, samt ta kontakt med mig.

 

Vill du lära dig mer om astrologi med 400 andra och mig, gå gärna med i Facebook-gruppen Astrologi Akademin.


Download
Exempel på "ge bort ett horoskop i present". Fullt skriftlig.
Födelsechart.pdf
Adobe Acrobat Document 449.0 KB
Download
En fråga konsultation exempel
En fråga konsultation.pdf
Adobe Acrobat Document 95.5 KB
Download
Skriftlig del av årsprognos exempel
Prognos 2018 exempel.pdf
Adobe Acrobat Document 228.8 KB