Vem är jag? Vad är mitt kall i livet? Vad gör mig lycklig? Vad är mina tillkortkommanden? Vad är min styrkor, talanger? Vem behöver jag i mitt liv för att vara lycklig? När och var hittar jag kärleken? Vad är min Akilles häl? Hur kommer kommande året att påverka mitt liv? Är jag på rätt spår? Hur ska jag hantera mitt barns förmågor bäst? Vem är det som växer upp där hemma? Ska jag stanna där jag är eller flytta? Är jag ihop mer rätt person? Varför är jag som jag är? Har jag risk för några diagnoser?

 

Och viktigast av allt.... varför är jag här i detta livet?

 

En horoskoptolkning kan ge svar på alla dessa frågor och mycket, mycket mer.

 

Läst mina blogginlägg och tycker att du är redo för en personlig konsultation? Det gör du helt rätt i.

 

Mitt arbete är noga utstuderad och detaljerat. Jag tittar på helheten i din personliga chart, och du får en tydlig bild av vad du än funderar på, troligtvis även sådant du inte ens tänkt att du vill ha svar på. Generellt sett kan man boka in två typer av konsultation hos mig. Den ena är tolkningen av ens eget födelsehoroskop, och det andra är en prognostolkning för kommande året, månad för månad beskriver jag planetariska influenser och hur dessa påverkar dig och ditt liv. Det går också bra att beställa en tolkning för någon annans chart; din partners, ditt barns eller som en födelsedagspresent till någon.

 

Exempel på resultat finns nedan, det vanliga är det landar på 8-10 A4 och därtill ser jag gärna att vi talas vid personligen via Skype eller möte för att gå igenom materialet och för att du ska ha möjlighet att ställa frågor. 

 

Vad mina klienter tycker om mitt arbete kan man läsa på Alexandra Alvis Astrology.

 

Födelsehoroskopkonsultation: 1500 kr

Årsprognos: 2000 kr

 

Jag erbjuder också en så kallad "en-fråga" konsultation när man undrar över någon del i sin karta eller transit. Också här får du skriftligt material utifrån ditt horoskop och fundering. Kostnad: 300 kr

 

Är du intresserad? Skicka ett mail till astroalvis@gmail.com

 


Download
Födelsehoroskop exempel
Födelsehoroskop.pdf
Adobe Acrobat Document 275.3 KB
Download
En fråga konsultation exempel
En fråga konsultation.pdf
Adobe Acrobat Document 95.5 KB
Download
Årsprognos exempel
Prognos 2018 exempel.pdf
Adobe Acrobat Document 228.8 KB