Vem är jag? Vad är mitt kall i livet? Vad gör mig lycklig? Vad är mina tillkortakommanden? Vad är mina styrkor, talanger? Vem och vad behöver jag i mitt liv för att vara lycklig? När och var hittar jag kärleken? Vad är min Akilles häl? Hur kommer kommande året att påverka mig? Är jag på rätt spår? Hur ska jag hantera mitt barns förmågor bäst? Vem är det som växer upp där hemma? Ska jag stanna där jag är eller flytta? Är jag ihop mer rätt person? Varför är jag som jag är?  Vilka sjukdomar löper jag risk för?

 

Och viktigast av allt.... varför är jag här i detta livet och vad är min mening?

 

  • Ett personligt möte/telefon med mig där vi går igenom ditt födelsehoroskop på plats och diskuterar dig och ditt liv utifrån din chart + du får ställa alla dina fårgor: 1500 kr (vi tar den tid vid behöver).

  • Ditt födelsehoroskop i ett skriftligt format, ca 25 sidor. Funkar också bra att ge bort i present: 2000 kr

  • Årsprognos, månad för månad, skriftligt, ca 40 sidor: 3000 kr
  • Mindre och billigare "en-fråga" konsultationer om man undrar över något som inte kräver en hel konsultation. Också här får du skriftligt material eller telefonsamtal med mig utifrån ditt födelsehoroskop och din fråga: 500 kr

 

En tolkning av ditt individuella födelsehoroskop kan ge svar på alla dessa frågor och mycket mer. Ditt födelsehoroskop är din karta i livet som du kan använda dig av för att navigera så smidigt som möjligt. Framför allt får du efter konsultationen verktyg och kunskap för att fortsätta utforska ditt horoskop på egen hand. 

 

Varje individuellt horoskop beställt av mig är också handskrivet, tolkat och gjort av mig personligen och utifrån min astrologiska kunskap och erfarenhet. Jag använder inga automatiserade och på förhand skrivna tolkningar. En planet-placering eller aspekt som är tagen ur sitt sammanhang speglar inte just dig och ditt liv.

 

Jag tittar på och rapporterar helheten (planet i tecken, hus i tecken, planet i hus, styrare av varje hus och styrkan på planet i tecken, alla aspekter mellan planeterna (trigoner, sextiler, kvadraturer, oppositioner), planet-konfigurationer som skapas utifrån aspekterna mellan planeterna och utgör mönster som du återupprepar i ditt liv, asteroider, fixerade stjärnor, styrande planet av horoskopet) i ditt födelsehoroskop.

 

Det betyder att varje horoskop är unikt tolkat och du kommer aldrig mer behöva fundera på varför du klumpas ihop med alla andra som har Solen i Väduren, Månen i Vågen eller Venus i Oxen. Med hjälp av min tolkning får du en tydlig bild av din persona, dina utmaningar och meningen med just din existens. Det går också bra att beställa en tolkning för någon annans chart; din partners, ditt barns eller som en födelsedagspresent till någon. 

 

Vad mina fantastiska kunder tycker om mitt arbete kan man läsa på Alexandra Alvis Astrology, där man också kan följa mig och mitt arbete, samt ta kontakt med mig.

 

Vill du lära dig mer om astrologi, gå gärna med i Facebook-gruppen Astrologi Akademin.

  

Jag finns också på Instagram @ astroalvis

 

Du når mig alltid på astroalvis@gmail.com


Download
Exempel på en skriftlig tolkning av ditt födelsehoroskop.
Födelsechart.pdf
Adobe Acrobat Document 449.0 KB
Download
En fråga konsultation exempel
En fråga konsultation.pdf
Adobe Acrobat Document 95.5 KB
Download
Årsprognos exempel
Prognos 2018 exempel.pdf
Adobe Acrobat Document 228.8 KB