Här hittar du olika typer av horoskop-konsultationer som jag genomför. Jag kan ge svar på en bredd vid av frågor och det bästa är att mejla mig den typ av fundering som du har och vilka frågor du grubblar på, så väljer vi en lämplig prisbild och lösning tillsammans.

 

Uppläggen och priserna är inte skrivna i sten, då min ambition är främst att hjälpa dig och visa hur man kan arbeta med astrologi för att lösa ens vardagsproblem. Testa att ställa din fråga i kommentarsfältet till något av inläggen i min blogg, så tar jag upp den som ett separat blogginlägg, om frågan berör många.

 

 


Födelsehoroskop


Vi går igenom ditt födelsehoroskop, där vi grundligt tittar på framträdande planeter, hus och aspekter, samt horoskopet i stort. Vi pratar temperament, starka och svaga sidor, samt besvarar utvalda frågor kring dig själv och ditt liv. Detta horoskop kan också beställas till ditt barn, eller någon annan i din närhet. Det är ett individuellt födelsehoroskop som följer med dig från dagen du föddes, livet ut.

 

Ditt födelsehoroskop kan till exempel ge svar på följande frågor:

 • Vad är mina styrkor och svagheter?
 • Vilken typ av person är jag och vad bör jag känna till om mig själv?
 • Varför har jag för problem i just detta område av livet (relationer, arbetsliv, hälsa, etc) och hur löser man det?

Pris: 1 500 kr.  Du mottager ditt födelsehoroskop fint paketerat. Till det får du tolkningen i skriftligt och utförligt format, det brukar landa på runt 3-4 A4. Vi går igenom ditt horoskop muntligt via telefon/skype/personligt möte, om så önskas. Du får även möjlighet att ställa frågor kring ditt horoskop och diskutera områden som oroar dig. 

 

Download
Så här ser upplägget ut för ett personlig horoskop ut
Exempel tolkning födelsehoroskop.pdf
Adobe Acrobat Document 69.9 KB

Relationshoroskop (synastri)


Här gör jag en så kallad synastri, dvs, ditt födelsehoroskop tolkas tillsammans med någon annans födelsehoroskop. Man lägger två födelsehoroskop över varandra helt enkelt och tyder alla planeters aspekter till varandra. Detta ger en bra bild av er gemensamma dynamik och personliga relation till varandra. Detta kan till exempel kan göras på två personer i ett förhållande, förälder-barn, chef-anställd, etc.

 

Horoskopet kan ge svar på följande typ av frågor:

 • Vad borde jag tänka på i min relation till den andra personen?
 • Hur hanterar jag motparten bäst utifrån dess förutsättningar?
 • Vart finns de kritiska momenten i vår relation? Vad fungerar naturligt kontra inte?
 • Har vi några framtidsutsikter?

Pris: 1 500 kr. Du mottager synastrin per mejl/personligt. Till det får du tolkningen i skriftligt, utförligt format, det brukar landa på runt 4-5 A4. Vi går igenom ert relationshoroskop muntligt via telefon/skype/personligt möte, om så önskas. Då får du även möjlighet att ställa frågor kring er synastri och få svar på frågor om er relation som oroar dig. 

 


Personlig årsprognos


Här tittar vi ett år framåt, från given punkt, på hur ditt födelsehoroskop påverkas av rådande planetpositioner. Detta görs i relation till ditt födelsehoroskop för att utröna tendenser för den här dagen, veckan, månaden eller året. För det fulla priset tittar vi på nästkommande år, och bryter ner prognosen månadsvis, så att du får en tydlig överblick på tendenser och fokusområden kommande året. 

 

Horoskopet kan ge svar på följande frågor:

 • Vad har jag överlag att förvänta mig nästa 12 månaderna? Vilka är bra tider, respektive dåliga?
 • Vad jag ska jag fokusera på för teman?
 • Finns det några bra/dåliga tillfällen att investera, öppna nytt, byta jobb, skaffa barn?
 • Hur hanterar jag kommande året bäst och vart är det bäst att lägga fokus?

Pris: 2 000 kr. Du mottager transithoroskopet tillsammans med ditt födelsehoroskop. Det tillkommer en utförlig tolkning av transitaspekterna månad för månad och tips hur du hanterar problemsituationer, samt vad du kan förvänta dig. Om du ville beställa ett här och nu horoskop för en vecka eller månad så blir priset mindre. Cirka 5-6 A4 och möjlighet att ställa frågor och diskutera efteråt.

 

Download
Så här ser upplägget ut för en årsprognos ut
Prognos 2018 exempel.pdf
Adobe Acrobat Document 228.8 KB

En fråga horoskop


Ibland vill man bara ha svar på en fråga. 

 • Varför hittar jag inte kärleken? Vart ska jag leta? När är nästa bra period för att försöka sig på en relation?
 • Vilket datum ska vi välja för vårt bröllop? När är mest gynnsamt att skaffa barn?
 • Vad borde jag jobba med?
 • Hur lägger jag upp en diet för att lyckas gå ner i vikt?
 • När är bäst läge för att påbörja ett nytt projekt?

Frågorna är oändliga, men det finns konkreta svar om man tittar på planettendenser i ditt födelsehoroskop tillsammans med transiter (alltså rådande planetpositioner). Beställer du en sådan konsultation så pratar vi endast kring din fråga i förhållande till ditt födelsehoroskop och återigen, transiter. Är det en enklare fråga så har jag ibland utrymme att besvara den kostnandsfritt. Mejla mig dina funderingar så försöker vi hitta ett rimligt alternativ för just ditt problem eller fundering.

 

Pris: 500 kr. Du mottar ditt svar i skriftligt format, det brukar landa på runt 1 A4. Vi går igenom ditt En fråga horoskop per telefon/skype/personligt möte, om så önskas.