Vet du inget om ditt eget horoskop?

 

Lägg då din personliga karta bums. Om du inte känner till din födelsetid så måste du kämpa med näbbar och klor för att att ta reda på den. Utan födelsetid får du ett betydligt mindre specifikt horoskop, som verkligen berövar dig på mycket information kring ditt liv. Se därför till att ta reda på så exakt tid på dygnet som det möjligtvis går vad gäller din födelsetid.

 

Din karta lägger du till exempel HÄR, eller beställer en tolkning av mig HÄR.

 

För att få ut så mycket ut som möjligt ur informationen som jag delar med mig utav här, är det väldigt viktigt att du börjar med att lägga din egen karta och försöker hitta relevanta punkter som du kan stämma av mot det som jag skriver om i bloggen.

 

Du ser alla planetsymboler i ditt horoskop utsprida över Zodiaken, med en liten siffra bredvid. Det är avsedd grad i det stjärntecknet som planeten befinner sig i. Stjärnkonstellationerna som planeterna rör i sig igenom i sin bana runt Solen, avger en viss energi som planeten anammar och kopplar ihop sig med. Alla delar i ett horoskop har en viss symbolik, utifrån vilken man gör bedömningen hur planeterna finner sig i vissa stjärnkonstellationer till exempel, eller hur planeterna samspelar sinsemellan med aspekter. Det enklaste i början är att lära sig att känna igen Mån, Sol, Merkurius, Venus Mars och Jupiter-symbolerna i din karta och lära sig symbolerna för alla 12 Stjärntecknen.

 

Aspekterna mellan olika punkter i ditt horoskop, där planeter aktiverar en viss del av Zodidaken, är alltså planeternas relation till varandra. Röda linjer visar ofta på harmoniska aspekter, medan blå eller svarta står för konfliktfyllda. Alla delar av horoskopet bildar ofta någon form av figurkonstellation eller flera fristående, med hjälp av aspekterna, vilket skapar specifika figurer som är ditt fingerprint i livet, mer eller mindre. Ditt avtryck i kosmos som leder dig genom livet igenom allt det som du är menad och har möjlighet till att uppleva och ta ifrån