Svar på frågor

Svar på frågor · 06 October 2018
Hej allihop, vad kul att ni är så många som är intresserade av denna "härliga" period som Venus Retro bjuder på, då allt gammalt och känslomässigt laddat flyter upp till ytan, som sig bör med retrograda planeter. Jag har tyvärr inte möjlighet att göra personliga tolkningar i detta format och kan därför inte svara på frågor "Här är mitt födelsedatum, hur påverkar Venus retro mitt personliga horoskop". Är man intresserad av en personlig reading så kan man mejla mig för en...
Svar på frågor · 20 May 2018
Det är svårt att inte inleda mina inlägg med hur fantastisk vacker våren är. Jag älskar Maj, det är min favorittid på året. Mitten på Maj till mitten på Juni, precis när Solen går genom Tvillingarnas tecken varje år. Kanske har det att göra med min Tvilling-Måne, men det finns inget vackert än begynnande blommande grönska, soliga kvällar och människor som precis insett att livet har börjat igen. Vilket det gör, som genom magi, år efter år. Tänk att vi ofta är så...

Svar på frågor · 06 October 2017
Hej vänner, Hoppas att ni mår bra! Idag ska ni få lära känna mig lite bättre. Dvs få höra mig prata och se hur jag ser ut. Tänkte att ni skulle få era svara i videformat nämligen! Hoppas ni gillar't. Ser fram emot fler frågor!
Svar på frågor · 16 June 2017
Neptunus har nu gått retrograd och tiden är kommen för drömmarna att krossas mot verkligheten, likt glasskärvor av potentiella scenarion som inte blev av. Eller med andra ord, det som är kvar efter den 22a November 2017, det är din nya verklighet. Det är sanningen. Så nu blir det avskalning av högsta grad. Tid för att bli av med alla desillusioner, tomma drömmar och fantasier om något som inte kommer att bli. Säkert tufft, men det är väl livet? Jag har alltid varit en drömmare....

Svar på frågor · 20 February 2017
Tack för all er uppskattning kring Venus-skolan, vad roligt att det föll er i smaken! Det kommer komma upp en sista del i den ikväll, som behandlar Venus i jordtecken. Jag kommer också göra ett inlägg kring hur Venus är aspekterad i horoskopet och vad det innebär. Men först! Lite svar på era kommentarer: Anne (Saturday, 18 February 2017 16:48) Hej fina du ! Jag har Norra noden tillsammans med Jupiter i vattumannen är det bra eller inte ? Tack så mycket ! Svar: Vill återigen nämna...
Svar på frågor · 19 January 2017
Som astrolog blir man ofta kritiserad och ifrågasatt. - Allt du nämnde är generella saker. - Det där du sa stämde inte alls in på mig. - Jag är Skorpion, men jag är inte alls så hämndlysten och "ond" som du beskriver. - Min kompis som är si och så och har samma stjärntecken liknar inte mig alls, varför? Det är lätt att kritisera något man inte känner mycket till om, och utgå från övergripande åsikter. Lite som vapenlagen i USA och gränskontroller i Sverige. Men det är...