Alla konsultationer kan beställas i muntlig eller skriftlig och muntlig form, en full konsultation. Den muntliga sker över telefon, Zoom eller personligt möte (Stockholm) och kostar 800 kr, är ca 1 timme lång. Du får gärna spela in samtalet och ställa frågor. Skriftliga konsultationer kan med förmån ges bort som present, eller om du önskar all information i text. Dessa kostar 1500-2000 kr (årsprognos) och innehåller en muntlig del efter att du mottagit den skriftliga. Exempel på skriftlig konsultation finns längst ner. Jag skriver alla konsultationer individuellt, utan att kopiera/klistra.

 

För beställning eller frågor, mejla astroalvis@gmail.com

 

Jag tittar på och rapporterar helheten i ditt horoskop (planet i tecken och grad, hus i tecken och grad, planet i hus, styrande planeter, starka/svaga planeter i sina tecken, alla aspekter mellan planeterna, aspekt-konfigurationer som skapas utifrån aspekterna mellan planeterna och utgör mönster som du återupprepar sig i ditt liv. Jag tittar även på asteroider, fixerade stjärnor (delar i en stjärnkonstellation/tecken), samt styrande planet/energi i horoskopet. Det betyder att varje horoskop är unikt tolkat av mig, och du kommer aldrig mer behöva fundera på varför du klumpas ihop med alla andra som har Solen i Väduren, Månen i Vågen eller Venus i Oxen. Varje horoskop är unikt i sin dynamiska helhet och jag ger därmed alltid en unik tolkning. 

 

Varje horoskop beställt av mig är också skrivet av mig, ord för ord, mening för mening. Inte en enda av mina 300+ skrivna konsultationer har jag använt mig av copy-paste, så som automatiserade online program gör. Jag använder inga automatiserade och på förhand skrivna tolkningar som jag återanvänder när jag ser samma aspekt eller placering. Varje chart är jag tittar på är unik och jag skriver alltid en unik tolkning.

 

Konsultationer som du kan välja bland:

- Födelsehoroskop (ditt, ditt barns, man, vän, mamma, etc).

- Årsprognos, transiter.

- Secondary Progressions prognos.

- Solar Return prognos.

- Relationshoroskop (synastri)

- "En-fråga" konsultation = ett tema i ditt liv som du vill ha svar kring just nu.

 

Priser ligger mellan 500-2000 kr beroende på vilken konsultation och format du väljer. Vid intresse skicka ett mail med vilken konsultation du är intresserad av för att få pris och boka en tid. 

Jag utgår alltid från det individuella födelsehoroskopet i mina konsultationer. Du måste således veta vilket år, datum, tid och plats du eller personen du frågar om är född, för att kunna ta del av konsultationen.

 

Varför ska man beställa sitt eller barnets, mammas, pojkväns, sones födelsehoroskop eller en prognos av ditt liv ett år framåt av en kunnig och levande astrolog?

 

Vem är jag? Vart har jag hamnat och varför i livet? Vad är mitt kall i livet? Vad gör mig lycklig? Hur vet jag det? Vad är dålig på? Vad behöver jag bli bättre på? Vad är mina styrkor, talanger? Vem och vad behöver jag i mitt liv för att få vara lycklig? Vad är min karma i detta liv? När och var hittar jag kärleken? Vem är den personen, hur ska den vara? Vad är min Akilles häl? Hur kommer kommande året att påverka mig och vad bör jag fokusera på nästa år? Är jag på rätt spår i livet? Vem är det som växer upp där hemma? Hur ska jag hantera mitt barns förmågor bäst? Ska jag stanna där jag är eller flytta? Ska jag utbilda mig till detta? Vad ska jag jobba med? Är jag ihop mer rätt person? Varför är jag som jag är och vad kan jag göra för att bli den bästa versionen av den jag är?

 

Och viktigast av allt.... varför är jag här i detta livet och vad är min mening? 

 

En tolkning av ditt individuella födelsehoroskop kan ge svar på alla dessa frågor och mycket mer. Ditt födelsehoroskop är din karta i livet som du kan använda dig av för att navigera dig fram så smidigt som möjligt. Framför allt får du efter konsultationen en mängd verktyg och kunskap att fortsätta utforska astrologin och ditt horoskop på egen hand. 

 

Vad mina fantastiska kunder tycker om mitt arbete kan man läsa på Alexandra Alvis Astrology, där man också kan följa mig och mitt arbete, samt ta kontakt med mig.

 

Vill du lära dig mer om astrologi med 500 andra och mig, gå gärna med i Facebook-gruppen Astrologi Akademin.