Alla konsultationer sker med mig personligen, digitalt över Zoom. 60 min konsultation kostar 1250 kr, och 30 min konsultation kostar 650 kr. Samtalet spelas in, och du får behålla inspelningen i 12 mån. Du får självklart ställa alla dina frågor under samtalet, men normalt sett fokuserar man antigen på födelsehoroskopet eller på en årsprognos. 

 

Skriftliga konsultationer görs endast när du vill ge bort den i present till någon, ELLER till barn under 10 år (att läsa i framtiden;). Det är alltid ca 2-3 veckors väntetid på skriftliga konsultationer, eftersom jag skriver varje sådan individuellt. Skriftliga konsultationer kostar 1750 kr, är ca 20-30 sidor långa. 

Astro-Konsultationer som du kan välja bland:

- Tolkning av födelsehoroskopet (ditt, ditt barns, man, vän, mamma, etc).

- Årsprognos, transiter (tittar övergripande 2-3 år framåt och bakåt)

- Secondary Progressions prognos (din personliga utveckling)

- Relationshoroskop, hur funkar du och någon annan ihop? (synastri)

- Solar/Saturn/Venus/Mars-Return prognos (maila mig vid intresse för mer info)

- "En-fråga" konsultation = något kortare som du vill ha svar på, bröllopsdatum, starta företag, barn, hälsa, tid för operation, etc. (dessa är en halvtimme och kostar 650 kr).

 

 För beställning, feedback, kärlek, önskemål eller övriga frågor, mejla mig på astroalvis@gmail.com

 

Jag utgår alltid från det individuella födelsehoroskopet i mina konsultationer. Du måste således veta vilket år, datum, tid och plats du eller personen du frågar om är född, för att få ut full info. 

 

Jag tittar på och rapporterar helheten i ditt horoskop (planet i tecken och grad, hus i tecken och grad, planet i hus, styrande planeter, starka/svaga planeter i sina tecken, alla aspekter mellan planeterna, aspekt-konfigurationer som skapas utifrån aspekterna mellan planeterna och utgör mönster som du återupprepar sig i ditt liv. Jag tittar även på asteroider, fixerade stjärnor (delar i en stjärnkonstellation/tecken), samt styrande planet/energi i horoskopet. Det betyder att varje horoskop är unikt tolkat av mig, och du kommer aldrig mer behöva fundera på varför du klumpas ihop med alla andra som har Solen i Väduren, Månen i Vågen eller Venus i Oxen. Varje horoskop är unikt i sin dynamiska helhet och jag ger därmed alltid en unik tolkning. 

 

Vill du följa mitt arbete i andra kanaler så hittar du mig på

Facebook: Alexandra Alvis Astrology

Instagram: astroalvis

 

Lära dig mer om astrologi? Gå gärna med i Facebook-gruppen Astrologi Akademin.

 

Varför ska man beställa sitt eller barnets, mammas, pojkväns, sonens födelsehoroskop eller en prognos av ditt liv ett år framåt av en kunnig och levande astrolog?

 

Vem är jag? Vart har jag hamnat och varför i livet? Vad är mitt kall i livet? Vad gör mig lycklig? Hur vet jag det? Vad är dålig på? Vad behöver jag bli bättre på? Vad är mina styrkor, talanger? Vem och vad behöver jag i mitt liv för att få vara lycklig? Vad är min karma i detta liv? När och var hittar jag kärleken? Vem är den personen, hur ska den vara? Vad är min Akilles häl? Hur kommer kommande året att påverka mig och vad bör jag fokusera på nästa år? Är jag på rätt spår i livet? Vem är det som växer upp där hemma? Hur ska jag hantera mitt barns förmågor bäst? Ska jag stanna där jag är eller flytta? Ska jag utbilda mig till detta? Vad ska jag jobba med? Är jag ihop mer rätt person? Varför är jag som jag är och vad kan jag göra för att bli den bästa versionen av den jag är?

 

Och viktigast av allt.... varför är jag här i detta livet och vad är min mening? 

 

En tolkning av ditt individuella födelsehoroskop kan ge svar på alla dessa frågor och mycket mer. Ditt födelsehoroskop är din karta i livet som du kan använda dig av för att navigera dig fram så smidigt som möjligt. Framför allt får du efter konsultationen en mängd verktyg och kunskap att fortsätta utforska astrologin och ditt horoskop på egen hand.