· 

Solar Return - hur ser ditt kommande år ut?

Erbjudande: 500 kr för tolkning av din Solar Return chart.

 

Det finns en mängd olika sätt att prognostisera astrologiskt. Till exempel transiter och progressioner är ett av de vanligare sätten. Men det finns många ledtrådar även i olika typer av returns, den mest intressanta är så klart Solens återkomst till den graden den var i när just du föddes, varje år.

 

Varje år så hamnar Solen på exakt den plats i Zodiaken där den var när du föddes, i samma grad och gradtal. Just den minuten och dess chart är en viktig indikator för hur det kommande år kommer att se ut och ha för tendenser, det är din karta för året från och med din födelsedag. Ibland sker detta exakt på ens födelsedag, ibland någon dag innan eller efter. När Solen är i exakt den graden som den var när du föddes så påbörjas en ny cykel i ditt liv, ett nytt solar år, ett år som väldigt tydligt beskrivs av det horoskop som läggs för exakt den stunden då Solen är på samma plats i Zodiaken som när du föddes, just detta år. Det är en karta för det kommande året i ditt liv, en samling indikationer (aspekter, planet i hus bl.a.) för hur just DET här året kommer att te sig i ditt liv. Vilka teman kommer vara närvarande i olika delar av livet. Till ex om du är intresserad av hur relationer och ekonomi kommer vara under året som följer från din födelsedag, så tittar vi på Venus tillstånd, via aspektering och i hus. Vill du veta hur arbete kommer gå, så tittar vi på MC och 6e huset, etc.

 

Kort och gott, får du veta alla relevanta teman att förvänta dig under året som kommer, och vad du i synnerhet bör vara uppmärksam på.

 

Nu erbjuder jag en möjlighet att få sin Solar-chart tolkad hos mig personligen. Detta är bäst lämpad för dig som fyller år inom ramen av 2-3 månader bakåt eller framåt from idag, men funkar förstås även för dig som har fyllt eller kommer fylla tidigare/senare än så och vill veta vad ditt kommande år har för tendenser för dig personligen. Tolkningen sker över telefon, kostar 500 kr, och bokas genom att mejla mig på astroalvis@gmail.com. 

 

Hoppas vi hörs!

 

Med all kärlek, Alex.