· 

Valfri 40 min Astro-konsultation för 500 kr

Hej mina vänner!

 

Nu när många av oss är begränsade till hemmets vrå och dess påfrestande stillhet, med många funderingar om hur framtiden kommer se ut för världen och för var och en av oss, vill jag passa på och erbjuda en väldigt förmånlig 40 min individuell astro-konsultation som handlar om just dig och ditt liv. (Det är redan många som fått denna, och som den ödmjuka trippel-Jungfru jag är, tar det emot att säga det, men alla har varit väldigt nöjda).

 

Konsultationen sker över telefon, med mig personligen. 

Priset för konsultationen är 500 kr, betalas efter samtalet. Kap.

 

Temat för konsultationen är VALFRITT, du väljer ETT tema, och kan till exempel välja mellan:

- Vi diskuterar alla delar som finns i ditt eller någon annans (ditt barn, man, vän, mamma, etc) födelsehoroskop.

- Vi diskuterar hur ditt 2020 kommer att se ut, dvs dina transiter.

- Vi hugger in på dina secondary progressions och tittar på hur dessa påverkar dig nu.

- Vi diskuterar en synastri i ditt liv, dvs, hur bra du och någon annan fungerar i er relation och vad ni bör vara uppmärksamma på (här behöver jag även den andra personens födelseuppgifter).

- Vi diskuterar ett valfritt tema i ditt liv som du vill ha mer konkret kunskap om, relationer, arbete, personlig utveckling, etc.

- För dig som är astrologi-intresserad, en crash-course i hur du tolkar horoskop och gör det bästa utav din astro-kunskap.

 

Jag utgår alltid från det individuella födelsehoroskopet i mina konsultationer. Du måste således veta vilket år, datum, tid och plats du eller den personen du frågar om är född, för att kunna ta del av mina konsultationer.

 

Du bokar en konsultation genom att mejla astroalvis@gmail.com, med önskad datum och tid som passar dig, vilken typ av konsultation du är intresserad av, samt dina födelseuppgifter. Konsultationen sker över telefon med mig.

 

 

Till er som redan tagit del av mina tjänster tidigare, varmt, varmt välkomna åter! Passa på och välj en konsultation som du ännu inte testat! Till er som ännu inte tagit del av mina tjänster, varmt, varmt välkomna till ett väldigt givande samtal om dig och ditt liv. 

 

All kärlek och hälsa till er, Alex. 

 

Write a comment

Comments: 0