· 

Tolkning av dina transiter just nu - erbjudande!

Vad sägs om att få reda på vad som sker i ditt liv just nu planetariskt för en femhundralapp? Och framför allt vad du bör göra för att stryka transiterna medhårs och inte mothårs!

 

Jag brukar som bekant ha lite kampanjer då och då, som möjliggör att få nödvändig kunskap om sin chart och sin nuvarande situation i livet, för en inte så omfattande summa. Denna transit-konsultation ser ut som följande:

 

 - Ca 30 min samtal per telefon kring dina viktigaste transiter just nu och löpande under 2020 (jag tittar på din natal chart och lägger en transit över den + tolkning av båda). Du kan spela in samtalet eller ha papper och penna nära för att kunna skriva ner relevanta datum för specifika transiter, början och slut på dem. Jag kommer främst ta i beaktning yttre planeter och deras långvariga påverkan på dina planeter och hus via placering och aspekter. Finns behov, kommer jag även titta på dina progressioner. 

 

 - Möjlighet att ställa konkreta frågor om ditt liv idag och vägen framåt under samtalet.

 

- Boka in din konsultation genom att mejla mig på astroalvis@gmail.com med datum och tider som passar dig (jag är flexibel både dag och kvällstid). Jag bokar in konsultationerna in order of incoming, så du som mejlar lite i efterhand kan räkna med ett par dagars väntetid. Annars är det i princip ingen väntetid på denna konsultation.  

 

 - Du betalar 500 kr efter konsultationen. 

 

Ser fram emot att prata med er, det är röriga tider för många, så jag hoppas att kunna lätta på många sinnen! 

 

All kärlek, Alex.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Pia Ählström (Wednesday, 26 February 2020 07:39)

  Bokar gärna en 30 min konsultation.
  Mvh
  Pia Ählström
  10 november 1957, 14.50 Nyköping
  Reser bort söndag kväll, så om möjligt innan dess.
  Mvh
  Pia Ählström☀️

 • #2

  Alexandra Alvis (Thursday, 27 February 2020 14:37)

  Vänner! Vänligen, skicka iväg ett mejl till astroalvis@gmail.com för att boka in en tid för konsultation. Jag tar inte emot bokningar via kommentarer!

 • #3

  eva (Tuesday, 10 March 2020 15:14)

  Hej, hela februari har varit galen och det ser ut att vara det i mars också, för en Kräfta.
  Av med jobbet, då en fiende fabricerat ihop en historia, i total chock


  Eva

 • #4

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:39)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.