VIDEO DEL 2: VILKA SOL-TECKEN PASSAR MED DITT? Sol-Skorpion/Skytt/Stenbock/Vattuman/Fisk

 

Dags för ännu en video! Sol-tecken och Sol-tecken, basic men nödvändig kunskap!

 

Kika, dela, skratta och kommentera gärna vilka tecken du tycker att ditt eget passar bäst med.

 

P.S. Min Jungfru-Sol äääääälskar Sol-Oxar, Sol-Stenbockar, Sol-Skorpioner, Sol-Tvillingar och Sol-Vattumän. Den gillar dock mindre Sol-Fiskar, Sol-Skyttar, Sol-Kräftor och Sol-Vågar. 

 

All kärlek till er, Alex.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Linda (Wednesday, 06 November 2019 16:19)

  Men gud.... ska du sluta blogga? 1 månads mellanrum..

 • #2

  Alexandra Alvis (Wednesday, 06 November 2019 17:26)

  Till alla er trogna läsare:

  Rekommenderar gruppen Astrologi Akademin på Facebook eller astroalvis på Instagram om man vill ha mer uppdateringar från mig.

  Jag driver just nu en Facebook-grupp, en blogg, en YT-kanal, en instagram, samt konsulterar (skriver långa astro-rapporter) på veckobasis. Det lämnar tyvärr inte mycket tid kvar att uppdatera allt regelbundet. Men följer man mig överallt får man lite av varje :) Senaste pratade jag till exempel om Merkurius retrograd på Instagram. Den liven går att hitta på @veravelastegui, en värdefull halvtimme av information!

  Jag kommer aldrig att försvinna helt, det kan ni lita på! :)

 • #3

  Theresa (Sunday, 22 December 2019 14:00)

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar.
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare 10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.