· 

Lejonet - passion, kärlek och talang, hur uttrycker du din?

Halvvägs genom Lejon-säsongen och vi är en dag innan kulminationen utav den via Fullmånen som sker imorgon, den 15e Augusti. 

 

Vi har hela FYRA planeter i Lejonet just nu, så det blir en stark dragning åt Lejonets håll även under Fullmånen.

 

Solen och Venus är i konjunktion med varandra i Lejonets tecken (vilket är bara en gåva i sig) och det är nu vi på riktigt känner hur det är att älska sig själv genom uttryck av sina talanger och sin passion. Man är modig i sin starka vilja att dela med sig utav sin passion till resten av världen. Lejonet älskar inte sig själv bara för den sakens skull, utan Lejonet älskar sig själv för att den vet att den har talanger att dela med sig utav till andra, oavsett om talangen är att naturligt vara centrum i rummet, dra bra skämt, spela gitarr, sjunga, måla, klä sig snyggt, etc. 

 

Lejonets energi är PASSIONEN för något, och Lejonets passion för sig själv grundar sig oftast på legitima anledningar av att vara bättre på något än någon annan. Så, nu när Venus och Solen möts i Lejonet får vi smaka på den här passionen och kärleken dels för oss själva, via uttryck av det vi är bra på, genom att klä upp oss och känna oss snygga, uttrycka vår sanna personlighet utan att skämmas, eller dela med oss av våra talanger till andra. Dels för vi känna på hur det är att älska andra passionerat.

 

Mars och Merkurius är också i Lejonet så vi blir rakt av drivna mot att att älska oss själva och andra, visa upp våra inre guldkorn till omvärlden och på så sätt bli igenkända, få komplimanger och uppskattning från omgivningen (det som alla tror att Lejonet blint strävar efter enkom). Uppmärksamheten Lejonet får är bara en bonus av den passionerade talang för något som Lejonet har och sprider omkring sig, glöm aldrig det. Lejon är inga attention-whores per se (eventuellt lågt vibrerande Lejon), utan deras funktion är att dela med sig utav sina talanger till andra och därmed få uppmärksamhet, via något av värde som det visar upp för andra.  

 

Därför är det väldans trevligt att ha så många planeter i Lejonet Augusti ut, att faktiskt få det där inre lyftet av att "jag klarar det här", "jag har något att visa upp för andra", "jag har passion till det och det", "jag KAN, jag ÄR och jag är VÄRD, och det ska andra få se och ta del av". 

 

Fullmånen kommer från Månen i Vattumannens tecken, så den kommer handla om huvudet kontra hjärtat, samt till vilken nytta man visar upp och delar med sig utav sina talanger. Är det enkom en självisk handling för att lyfta sitt eget självförtroende, eller är det en handling som också gynnar andra och lyfter ens självförtroende samtidigt? På vilket sätt kan dina talanger eller din passion gynna andra människor omkring dig? Hur kan du dela med dig utav din styrka till andra individer och lyfta dem? Vad är din styrka, din personliga passion? Hur sprider du glädje och vem får ta del av det? Hur kan dina starka värderingar påverka andra och på vilket sätt? Var kan du sprida din passion och hur väl i kontakt är du med din inre glöd?

 

Det är Fullmånens teman som kommer vara veckan ut. Gör det du älskar! Gör det du inte vågat tidigare! Exponera ditt hjärta, din passion, fullt ut! Visa andra VEM du är och VAD din passion är utan att vara rädd. Vi är kreativa, kärleksfulla, passionerade, sprudlande av kärlek till oss själva och andra under den här ansamlingen av planeter i Lejonet. Älska djupt, våga stort och skratta högt! Det är vad Lejon gör, och det är vad vi alla andra också ska "lära" oss att göra denna vecka!

 

Och så den bästa detaljen för oss alla som har planeter i jord-tecken (Jungfru, Oxe, Stenbock). Den 18e Augusti rör sig Mars in i Jungfruns tecken och kommer stanna där till början av Oktober. Dags att börja jobba på allvar, och det kommer vi göra med nöje! Inget skänker Jungfrun så mycket frid som att få sätta sig ner med något hon älskar och arbeta sig grundligt igenom det. Så, använd Lejonets passion till det du verkligen brinner för att göra, och Jungfruns fantastiska arbetskapacitet till att skapa något verkligt och nyttigt utav din passion, som också tjänar och hjälper andra. Tjäna andra genom din passion är ledorden kommande veckorna, så nu kör vi!

 

P.S. Uranus gick retrograd 11e Aug och det är ett separat inlägg i sig som jag återkommer till, men kort sagt är det dags att implementera de förändringar som skett i ditt liv och i dig, på ett fysiskt plan, från huvudet och in i ditt liv. Saker kommer nu att förbli som de blev till under våren, integrationsprocessen av den perioden är på väg till sitt slut, och nu börjar en period av att göra slag av dessa förändringar och integrera dessa i ditt liv på ett yttre, verkligt plan.

 

All kärlek och glädje, Alex.

Write a comment

Comments: 0