· 

Astro-Yoga x 4 Söndagar

 

Hej mina vänner,

 

nu är det snart dags för den förlängda kursen i en härlig yoga och astrologi-fusion som jag kommer hålla fyra Söndagar under vintern/våren på Yogansa i Stockholm. Vi börjar redan nu på Söndag med ELD-tecknen och övningar för just er fysik och planetariska sammansättning. 

 

Söndag 20e Januari (17.00-18.30) - ELD: Vädur, Lejon, Skytten

Kursen börjar med att vi fördjupar oss i de tecknen som främst driver levnadsinstinkten och sitter på den mest intensiva och aktiva energin, nämligen eld-tecknen och hur vi väcker vår egen inre eld och handlingsförmåga. Väduren, Lejonet och Skytten styr vitala delar av kroppen hos varje individ och för att få mer handlingskraft, mod och action i vardagen behöver vi väcka den sprudlande elden! Detta tillfälle lär vi oss att göra just det!

 

Söndag 3e Februari (17.00-18.30) - JORD: Oxen, Jungfrun, Stenbocken

För att stabilisera eld-energin som driver på och framåt, går vi vidare till att fördjupa oss i jord-tecknen och deras plats i ens kropp och sinne. Oxen, Jungfrun och Stenbocken är temat denna gång, och vi lär oss hur vi kommer åt dessa praktiska och nödvändiga energier genom fysiska och mentala övningar. Att hitta struktur, ansvar och planering i sitt liv är temat detta tillfälle.

 

Söndag 17e Februari (17.00-18.30) - LUFT: Tvillingarna, Vågen, Vattumannen

Efter att ha kombinerat eld (handling) och jord (planering) i ens liv, behöver vi ta steget vidare till mer abstrakta och mentala energier som möjliggör tankens och idéns kraft, och väcker förmågan till fantasi och mental styrka. Denna gång fokuserar vi således på att komma åt och väcka luft-tecknen; Tvillingarna, Vågen och Vattumannen!

 

Söndag 3e Mars (17.00-18.30) - VATTEN: Kräftan, Skorpionen, Fiskarna

Vi avslutar kursen med att integrera den känslosamma och mystiska aspekten av våra liv, nämligen vårt allra innersta och det djupaste i vårt undermedvetna, vatten-energierna: Kräftan, Skorpionen och Fiskarna. När allt är gjort, planerat och tänkt så har vi kvar en förmåga och möjlighet att känna på djupet, utveckla vårt instinktiva vetande, vår intuition och hitta vägar till vårt eget undermedvetna. Vägar till detta utforskar vi under sista tillfället. Här får du också möjlighet att "sy ihop" ditt personliga upplägg utifrån ditt eget horoskop.

 

All info om eventet kan du hitta här: https://www.facebook.com/events/1140528276107426/ 

 

Gå hela kursen eller joina vid enstaka tillfälle, som riktar sig mot tecken som tillhör samma element. 

 

Pris för en workshop: 250 SEK

Bokning: www.yogansa.se/boka

 

Pris för alla workshops: 800 SEK

Bokning: https://yogansa.gymsystem.se/member#/coursebook/254

 

Hoppas, hoppas vi ses där! Det blir informativt!

 

Kärlek, Alex.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    eva (Friday, 08 February 2019 09:55)

    Vart har du tagit vägen?�