· 

Astro-Yoga del 4: Kräftan/Cancer

Hej allihop!

 

Nu är det dags för Kräftor att få lite tips kring hur man tar hand om sig själv och sin del av kroppen. Dessa övningar tar nästan ingen tid och funkar jättebra i början eller slutet av dagen, men också om du har en stund över under dagen. Ta hand om er, Kräftor!

 

Vill också nämna planetariska tendenser denna vecka, vi är nu ett par dagar bort från att Solen byter tecken från Skorpionen till Skytten och närmar sig en rätt storslagen konjunktion med Jupiter i Skytten på Fredag! Detta kommer vi redan börja känna av på Onsdagen, en vift av möjligheternas utspel, fortuna och optimism kring sitt liv och framtiden! Det är ett stort skifte som lämnar all Skorpion-energi bakom sig och aktiverar ytterligare en nivå av Skyttens rätt så storslagna och optimistiska inställning till livet. Speciellt för er som har Jupiter starkt i ert födelsehoroskop (i aspekt till personliga planeter eller era "angles": AC/DC, IC/MC) är detta en extra gynnsam period och slutet på veckan blir spektakulär oavsett vad ni tar er för. Livsgnistan och glädjen är där, oavsett vad man gör, detta berör också i allra största grad Skyttar, Vädurar och Lejon. Fullmånen i Skytten-Tvillingarna som infaller på Torsdagen blir också en ganska up-beat och optimistisk sådan. Har du möjlighet att socialisera dig med andra, dela erfarenheter och framför allt lämna hemmet, så ta den chansen! 

 

Överlag är det bra att chansa just nu, och hoppa på alla möjliga erbjudanden och utforska det som kommer din väg. Jupiter bringar tur till den som gör något! Det är viktigt att inte isolera sig nu, och verkligen inte tacka nej och dra tillbaka, det är endast i samspel med andra (Tvillingarna/Skytten axisen är nog den mest sociala i hela Zodiaken) som du kan nå dina egna mål! Så gör det, skriv, umgås, dela, skapa och gör! 

 

Med det sagt, trevlig Måndag på er, och njut av denna storslagna vecka!