· 

Asto-Yoga del 2: Oxen/Taurus

Hej peeps! 

 

Dags för Oxar att lära sig lite mer om sin kropp, och sin del av kroppen. 

 

Enjoy!

 

P.S. Venus slutar vara retro idag så fundera på vilka beslut du har landat i, för något beslut är det definitivt. Merkurius går retrograd idag, så var extra uppmärksam på vad och hur du kommunicerar från och med idag, samt förvänta dig lite förvirring här och där. För er som har Merkurius retro i era födelsehoroskop är detta tvärtom en mer gynnsam tid.

 

Slutligen har vi Mars som byter tecken till Fiskarna, vilket kan göra det svårt att rikta sin drivkraft på ett konkret och vettigt sätt. Passa istället på att verkligen känna in, och "go with the flow", det kommer att leda dig rätt. Var också försiktiga med olika typer berusningsmedel, för nu kan man bli extra sugen på att fly verkligheten på något sätt.