· 

Prognos och personliga horoskop 2-9e Juli 2018

Och så kom ännu en Måndag!

 

Svårt att hålla reda på dagar så här mitt i sommaren. Men passa verkligen på och njuta nu för sommaren går snabbt förbi! Den är kort som bekant. :)

 

Solen har redan rört sig halvvägs genom Kräftans tecken och det brukar innebära att man kan snart släppa på alla känslostormar som har varit senaste tiden. Solen i Kräftan brukar leverera gråtfester utan dess like! Allt känns ändå in i märgen. Det vackra är dock att man lika intensivt känner av platser, minnen, musik och filmer. Smärtsamt vackert som vanligt med vatten-tecken Kräftan, Skorpionen och Fiskarna.

 

Både Venus och Merkurius och Lejonet lättar på känslo-trycket, men skapar istället en ego-stolthet och ihop med Mars i Vattumannen en viss avskärmning från andra. Temat är fortsatt "ensam är stark", även om det leder till känslouppror och tårar. Den personliga integriteten är skyhög, och man är envist säker på sin sak, oavsett om det är rätt eller fel. 

 

Merkurius position just nu är avgörande för många val och drivfaktorer. Vissa insikter, information, samtal eller kunskap leder en tillbaka till de val man vill och tänkt göra. Men det går långsamt! Mars Rx är inte intresserad av röra sig framåt och nå ny höjder, den ihop med Merkurius tvingar oss tillbaka i gamla tankespår och planer. Denna kombination kan manifestera sig i konkreta verbala konflikter, som blir avgörande för framtiden. Var på vakt med vilka muntliga sammandrabbningar ni går in i denna vecka, och om dessa är värda det. Eftersom den personliga integriteten är så pass hög, står man lätt på sig i onödan, och hamnar i onödiga bråk. Det är lätt att inte göra motstånd mot sig själva och sina egna avsikter nu, och gå på sin egen linje och tycka att man har rätt. I slutändan, när alla dessa transiter är över, kan vi komma att se hur orationella och emotionellt påverkade vi har varit, så håll inne på orden även om det tar emot. 

 

Chiron joinar gänget som är Rx (beteckning för retrograd) på Torsdag och kommer att starkare belysa den inre smärta som har lyst upp i och med Chirons inträde i Väduren den 17e April (känns som igår eller hur). Speciellt påverkade är förstås ni med planeter i första graderna av Väduren, Vågen, Kräftan, Stenbocken, Lejonet och Skytten. Detta kommer ni att känna av. Chiron handlar om att hela sig själv och inte drunkna i den negativa rösten som kommer inifrån. Gör allt ni kan för att ta hand om er själva och se era tillkortakommanden som en del av detta liv, skapa en acceptans och lugn kring vad som än smärtar. Att erkänna för sig själv vart det brister, acceptera vart det finns ett problem är ett första steg mot att åtgärda problemet. Glöm aldrig: ur kris kommer insikt. Ur insikt kommer handlande, och ur det kommer lösning. Det här en bra uppladdning inför Merkurius Rx i slutet av Juli, då vi kommer tvingas att vara väldigt introspektiva. 

 

Asteroiden Junos inträde i Oxens tecken pekar på en stabilisering i alla typer av relationer, även om dessa är skakiga i grunden. Vanor är inte lätta att bryta, speciellt för Oxen, och sitter man ok i båten, så kommer man inte att lämna den kommande halvåret. Det har varit skakigt för många på relationsfronten i och med Mars opposition till Venus för någon vecka sen, och nu är stabiliseringen på ingång, även om den inte alltid är gynnsam i längden. Bekvämlighet före förändring och frihet just nu. 

 

En liten rörelse framåt i allt detta (i övrigt väldigt stagnerad energi, skönt att det ändå är sommar), är Jupiters rörelse framåt igen från och med den 10e Juli. Äntligen får våra drömmar och möjligheter en uppsving och en frisk fläkt framåt. Tursam transit som ger hopp igen, möjligheter som uppenbarar sig. Utan tvekan är energin just nu en långsam, plågsam emotionell historia för många. Mer om Jupiters rörelse framåt när det närmar sig.

 

Små uppmaningar för varje tecken denna vecka

 

Vädurar - tala ut! Motivationen blir starkare under den här veckan, och det som är unikt för just dig är värt att lyft fram i publika sammanhang. Familjefrågor kommer att vara extra känsliga denna vecka och dra ner dig i emotionellt och osäkert träsk. Vädurar är extra sårbara nu när Chiron i Väduren rör sig retrograd, men det kan också ge en möjlighet att andas ut från all den press och ovanlig osäkerhet som har besökt er den senaste tiden.

 

Oxar - ni kommer att ställas inför konversationer rörande hemmet eller familjen som ni kanske inte känner er redo inför, men det är dags att ta det snacket. Det blir mycket diskussioner kring just dessa frågor och om ni inte kommer någon vart i dessa, är det dags att byta samtalstaktik. Kommunikationen till er partner fördjupas under denna period. Chiron kommer att belysa ett personligt ämne som ni ignorerat ett tag, det går inte att rymma från det nu.

 

Tvillingar - en ny bit information öppnar upp nya möjligheter för er. Frågor rörande pengar, finanser och ert eget självvärde kommer tyvärr fortsätta att påverka er och ert känsloliv. Försök att råda bort på motivationsbristen och låt inte planer bara stanna i tanken, där kommer ni ingenvart. Agera och söla inte! Ni känner er också sårbara i er sociala krets, kanske rent av ensamma, vilket är djupt jobbigt för en Tvilling. Fundera på vad ni har bidragit med till den situationen, vad behöver förändras?

 

Kräftor - ni går igenom en del frågor kring pengar och ägodelar, och det är värt att våga säga sin sak i dessa, istället för att backa och känna er förrådda i tysthet. Våga be om det ni behöver, ni är inte här bara för att tillfredsställa andras behov och ge och ge. Er kreativitet vet inga gränser dock, och det finns möjlighet till en härlig ny connection till andra människor denna. Ta vara på det vackra i livet under denna vecka. Chiron påverkar er karriär och sociala status, där kan det sticka smärtsamt lite extra.

 

Lejon - här har vi många avgörande samtal, som öppnar upp nya dimensioner vad gäller ett förhållande eller ett samarbete. En konflikt eller intensifierat argument i er partner-relation kommer att ge er nya sätt att röra er vidare i relationen. En så kallad turning point. Rym inte från problemen hemma eller i era relationer, det är viktigt att hela den relationen ni har, istället för att undvika det som gör ont. Chiron ger en ovisshet inför framtiden för er, ska man chansen eller inte? Hur kommer det att bli? Det är osäkert och ovisst, men ge det tid, det kommer att klarna.

 

Jungfruar - en djup insikt flyter upp till ytan hos er. Frågor som rör rutin, vardag och hälsa kommer att snurra runt i era medvetanden, vad behöver förändras? Det är nog inte alltid så visst att gå på invanda spår. Bryt vanor och lyssna till er inre insikt. Er publika bild och kontakt med andra fortsätter att stagnera, ingen hör riktigt er röst i allt brus, och det kan kännas tungt att inte nå ut med sitt budskap. Chiron belyser ömma punkter kring pengar och intimitet med andra, kan ni verkligen släppa in någon på djupet? 

 

Vågar - viktigt samtal med en vän eller ett viktigt möte kommer att förändra era liv under denna vecka. Ni behöver få möjlighet att uttrycka er själva nu och se till att ni hörs. Frågor krig jobb och karriär kommer också att fortsätta snurra runt i huvudet, är det dags att byta spår, känner du dig fast i gamla rutiner? Chiron påverkar era nära relationer och pekar på osäkerheter i kärlekens värld. 

 

Skorpioner - viktiga samtal rörande jobb, chefskap och karriär. En idé om framtida avancemang dyker upp, och denna motivation till nya steg kan komma från trubbel hemma eller i familjen. Ni har möjlighet att fortsätta växa på ett personligt plan denna vecka, men se till att inte fastna i självhat och mörker, om det är där ni har varit. Chiron öppnar upp för ömhet vad gäller er vardag, hälsa och ansvar. 

 

Skyttar - stora insikter hos er också, kopplade till nya erfarenheter eller ny kunskap. Ert medvetande står inför stor expansion, ögonöppnande och värdesättande kunskap. På hemmafronten är det dock kämpigare, och det är viktigt för er att inte fly från dessa problem, vilket ni ha en tendens till att göra. Möt den känslostormen som är hemma eller i familjen. Chiron påverkar er i frågor som rör barn, kreativitet och självsäkerhet. Er låga kan brinna lite mindre nu, men se till att inte fly från smärtan.

 

Stenbockar - verbala konflikter kring finans, familjepengar eller er relation med den andre kommer att dyka upp. Håll inte fast vid säkerheten och den praktiska verkligheten så hårt. Den är inte alltid viktigast även om ni tycker det i många fall. Respektera och ta till er känslor utanför finansiell trygghet. Se inte bara praktiskt värde i alla relationer, utan låt känslorna flöda fritt. Bra tid för att involvera sig själv i nya relationer och framför allt romantiska. Chiron påverkar ert hem och familj, känslan av trygghet och att känna sig hemma. 

 

Vattumän - ni kommer ha svårt att ta till er andras information, och det kan gälla framför allt info som kommer från er andra hälft. Hamna inte i konflikt och stäng inte in er i er egen värld när ni inte håller med den andra. Var inte så envisa som ni kan vara och håll inte fast vi er ståndpunkt for dear life. Riks för konflikter är stor. Jobbmöjligheterna är fina denna vecka och ni flödar fint ihop i er vardag och potentiella nya nivåer professionellt. Chiron kan se till att ni känner er ohörda, ointelligenta eller rent av bakom flötet. Låt det hända och ingå inte i konflikter pga det.

 

Fiskar - förändringar på jobb och hälsofronter sker, men ni kan ha svårt att förstå varför ni agerar som ni gör. Hitta orsaken till det ni tar er för, flyt inte bara med. Det finns möjlighet till att blomma ut kreativt och i själv-uttryck, fastna inte i destruktivt beteende bara. Chiron kan tyvärr bidra med att ni känner er ovärda, låga och sårbara. Våga konfrontera dig själv och dina rädslor, är dessa riktiga? Det ni behöver kämpa mot är gamla vanor och ingrott beteende, inte er själva. 

 

Trevlig vecka på er mina vänner! 

 

Alex.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Louise (Monday, 02 July 2018 23:33)

  Tack som alltid för ditt fina var j föregående inlägg & intressant läsning likaså i detta.
  Hade rent ut sagt en helvetes vecka förra veckan, troligtvis till stor del pga fullmånen i Skorpionen. Ångest & självdestruktiva tankar delux så nu hoppas vi det kommer in lite härlig positiv energi som puttar oss åt rätt håll!

  Kram Louise

 • #2

  monica (Wednesday, 04 July 2018 20:32)

  Tack för dina prognoser, lärorika och intressanta det märks att du har stor
  kunskap om ämnet.

 • #3

  eugene taylor (Tuesday, 10 July 2018 15:38)

  Jag är i ett företag baserat i USA som erbjuder lån till alla seriösa människor och
  kunna betala snabbare. Vi erbjuder ett lån på $ 5 000 till € 500 000,00. Därför, om du behöver mycket pengar för att göra något, kontakta mig på whatsapp +13093047085