· 

Mars Rx (Juni-Oktober) i era horoskop

Vilket gensvar hörni! Sådant gillar jag. :) Det tog sin lilla tid. Speciellt med en tidsskillnad mot Sverige på 6 timmar och 40 graders värme. Men vi kämpar på, och nu har jag ett resultat!

 

Kör ett "offentligt" svar i inläggform, så kanske någon som är född i samma krokar eller har samma placering i horoskopet också kan få svar. Jag har satt stopp för kommentarerna vid 37 st, det får räcka denna vända. För er som inte hann med eller vill ha ett mer utförligt svar, får ni gärna mejla mig och beställa en en-fråga konsultation. Ni som inte har fått svar har tyvärr missat att få med något väsentligt, så som tid, plats eller år för er födelse, ni får passa på nästa gång. 

 

 • Martina (Wednesday, 27 June 2018 08:39)

  17 april 1967, 15.26 i Linköping ☺️

Hej Martina,

 

Mars Rx rör sig över gränsen till ditt femte hus och din drivkraft och handlingsplan kretsar kring det som ligger dig närmast om hjärtat, ditt hjärta per se, i många fall barnen eller en del av ditt liv som du värdesätter väldigt högt, där du får vara den riktiga dig och verkligen leva ut dina hjärtefrågor till fullo, kombinerat med din egna personliga utveckling. Troligtvis något som rör fritiden, om inte du jobbar med något som är din passion. Passa på och ha lite roligt också, det är du värd. 

 

 • Isa (Wednesday, 27 June 2018 10:10)

  Helsingborg 811216 kl 19:37

Hej Isa,

 

Mars Rx berör din Venus i Vattumannen och det är främst relationer till andra och dig själv som tar mest av din energi. Det kan röra sig om hur du inkorporerar dagliga rutiner och en vardag i samförstånd och harmoni med dig själv och dina nära relationer, får det att fungera gemensamt. Det rör sig om kärlek ofrånkomligen, men också dynamiken med den manliga energin. Vänd blicken inåt mot vad och vilka du vill ha i ditt liv och din vardag. 

 

 • K (Wednesday, 27 June 2018 10:18)

  Helsingborg 830419 kl 10:42

Hej K,

 

Mars Rx glider runt i ditt 7e hus och high-lightar dina relationer, både privat och i jobbet. Troligtvis har en hel del energi och frustration gått åt att bestämma dig kring frågan hur du samarbetar med andra och hur du hanterar relationer i ditt liv. Ta denna sommar för att reda ut vilka relationer du vill lägga energi på framöver, och hur dessa gynnar dig.

 

 • Louise E (Wednesday, 27 June 2018 10:38)

  31/5 -93 kl 02:10 Göteborg

Hej Louise,

 

alltid lika trevligt att se ditt horoskop igen. :) Mars Rx rör sig runt i ditt 12e hus och kommer att nudda din Uranus/Neptunus konjunktion som ligger på kuspen av 12e. Dina handlingar och reflektioner ska vända sig åt det djupare hållet, undersök ditt eget medvetande och vad som tar plats där när du låter allt komma upp till ytan. Vänta dig många insikter och lita på dina drömmar under denna period. Ge dig själv möjligheten att spendera tid på egen hand, nära naturen och andra levande varelser. Meditera. Låt alla inre strömmar komma upp till ytan, för det kommer de att göra så småningom när Mars rör sig in i ditt första hus under vintern. All lycka till!

 

 • C.V (Wednesday, 27 June 2018 10:39)

  14/5 1989 Skövde 1402

Hej,

 

Mars Rx flyttar runt i ditt 5e hus och belyser din passion i livet. Du sysslar uppenbarligen med något, eller bör syssla med något, som är din passion och kärlek i livet. Den sociala stegen du står på och valt att fullfölja kommer att fortsätta vara din drivkraft och fokus. Ta sommaren för att dels ha roligt, men också spåna vidare på jobb-planer. Du gör helt rätt som strävar efter att jobba med något som du även hade gjort på fritiden, och Mars Rx kommer ge dig verktyg att reflektera över den delen av ditt liv. 

 

 • Yvonne (Wednesday, 27 June 2018 17:23)

  26/9-56 kl 20.30....Tack snälla för den hjälpen <3 P.S. Stockholm 

Hej Yvonne,

 

Mars Rx kommer dra upp en massa gamla sår som du har känt sedan du var liten, kan ha att göra med din kunskapsnivå eller den moral som du har efterlevt under livets gång för dig själv. Det är dags att bryta upp från gamla mönster kring rätt och fel, och också din egen tro om livet och verkligheten. Mars Rx kan ge dig reflektion nog för att ta in nyare kunskap som ändrar dina åsiktsramar rejält, men det kommer innebära en del gamla upprivna sår då Mars rör sig förbi din Chiron i 9e huset. All lycka till.

 

 • Karin Dalberg (Wednesday, 27 June 2018 17:35)

  13/11-65 kl 12.41 Stockholm

Hej Karin,

 

Mars Rx vandrar runt i ditt första hus under sin transit och påverkar ditt sätt att vara dig själv på. Du är mer mån om att få din vilja igenom och se till att andra rättar sig enligt ditt led. Det kan skapa konflikter mellan dig och andra, och du kan felaktigt ses som påstridig. Ta tiden att reflektera över vad och hur saker bör framföras egentligen för att du både ska vara diplomatisk och agera väl i grupp. Du har nog känt dig rätt begränsad och "undangömd" senaste tiden så nog är Mars Rx i ditt första hus ett rop på att du äntligen ska få göra det du behöver och att andra ska se det. 

 

 • Mary (Wednesday, 27 June 2018 17:38)

  831213, född i Ljungby kl 04.17.
  ❤️

Hej Mary,

 

Mars Rx påverkar ditt tredje hus och gör också kvadraturer till din Skorpion AC och stigande Venus i samma tecken. Ditt sociala nät, dina vänner, bekantskaper och potentiellt syskon har dragit till sig majoriteten av din aktivitet senaste halvåret. Detta kan ha i sin tur gett negativa utslag på dig som person och din förmåga att skapa relationer och vänskaper, samt bilden av dig som andra har. Kanske har du någonstans känt dig ensam eller "ogillad", och varit frustrerad över det. Ge dig själv den här tiden att fokusera på att lyfta upp dig själv igen, dig själv och din "egenhet". Du förtjänar att bli gillad för den du är, och endast vänner som accepterar dig till fullo bör få plats i ditt liv. Du ÄR likeable, men kan framstå som "svår" ibland. Reflektera över människor du vill bli vän med. Lycka till!

 

 • Marie (Wednesday, 27 June 2018 17:49)

  7 mars 1961 kl 20.17 i Eskilstuna, Sverige.
  Tack❣

Hej Marie,

 

Mars Rx rör sig runt i ditt fjärde hus och kommer glida över din konjunktion Saturnus/Jupiter i sista graderna av Stenbocken. Hemmet och familjen är där du behöver gå över planen och rikta energin mot. Det är också där du kan mötas av frustration och bakslag under sommaren, likaså konflikter. Samtidigt som du själv vill framåt i de frågor som rör hemmet och familjen, finns det begränsningar som håller tillbaka din aktivitet och dina planer. All lycka till!

 

 • Anita (Wednesday, 27 June 2018 17:57)

  670422 född i Sveg kl 17.15♉/♎

Hej Anita,

 

Mars Rx är i ditt fjärde hus och påverkar hemmet och familjen. Du kan ha upplevt lite oflyt på den fronten och att du inte riktigt kommer någon vart med dina planer (Mars opposition din Jupiter i sista graderna av Stenbocken). Familjefrågor och frågor som rör bostad och hem kommer fortsatt att vara på tapeten under hösten, mer aktivt när Mars är stationär igen. Lägg tiden på att vara med familjen eller hemma, och reflektera över hur du riktar din drivkraft bäst in i konkreta planer. Har du dragit dig undan dina närmsta?

 

 • Marie (Wednesday, 27 June 2018 19:22)

  640418 i Lund, kl. 06.27

Hej Marie,

 

vilket spännande horoskop du har! Ovanligt.

 

Mars Rx berör ditt jobb kort och gott denna vända. Din professionella status och det yrke som du har valt. Det har varit en intensiv tid rörande detta område i ditt liv, och tankarna kommer återvända till jobbet gång på gång. Du kan ha svårt att kombinera detta med din emotionella Kräft-Måne som vill fokusera på tillgångar och tillhörigheter, och den trygghet som det för med sig. Våga släppa tankarna fritt och låt inspiration vad gäller ditt jobb komma till dig under sommarens gång!

 

 • Jaana (Wednesday, 27 June 2018 19:31)

  641122 i Borås kl 06.40

Hej Jaana,

 

Mars Rx rör sig runt i ditt tredje hus och påverkar dina sociala kontakter och sättet du kommunicerar på. Du har nog haft så fullt upp med att svara alla och hinna vara med alla människor omkring dig, eller har haft en strävan efter att ha det fullt upp på den fronten. Det har påverkat din bild av dig själv och skapat frustration kring vem du är kontra dina vänner än, och människor du umgås med, din sociala krets. Låt sommaren vara en tid då du definierar vad du vill uppnå med din sociala krets, hur den ska se ut, och hur du kommunicerar din vilja att vara i kontakt med andra, samt vilka dessa andra är. 

 

 • Mialee (Wednesday, 27 June 2018 20:29)

  810719 Eskilstuna kl 13.32

Hej Mialee,

 

Mars Rx påverkar ditt 3e hus och ditt närmsta sociala nätverk, din förmåga att kommunicera och umgås. Avgörande möten och konflikter i dessa kan leda till avslut eller nya bekantskaper. Du kommer att mötas av en kombination av begränsningar/stagnation och expansion/möjligheter då Mars gör trigoner till din natala konjunktion Jupiter/Saturnus. Frustration kan komma från att du känner dig ensam och bortglömd, att du inte blir inkluderar i olika sociala sammankomster. Eftersom IC och fjärde huset också kommer att bli involverad kan det finnas en möjlighet till en livsavgörande flytt eller någon form av handlingsriktad kraft mot frågor som rör hemmet och familjen. 

 

 • Cissi (Wednesday, 27 June 2018 20:45)

  1964 1 augusti kl. 00.05 Braunsweigh, Tyskland.

  Tack och trevlig sommar!

Hej Cissi, 

 

Mars Rx påverkar din professionella roll, där den är i 10e huset, och troligtvis har frågor som rör jobb varit på tapeten. Det i sin tur har påverkat ditt jag och den du är, med Solen i Lejonet i fjärde huset. Du är en sann familjeperson och en inre frustration kan uppstå för att du har behövt lägga energin på ditt jobb istället. Det är däremot viktigt för dina framtida tillgångar att du reder ut frågan kring din professionella status, och fortsätter att lägga energi där. 

 

 • Camilla (Wednesday, 27 June 2018 20:47)

  26 juni 1972, Linköping, kl:09.47

Hej Camilla,

 

grattis i efterskott! 

 

Mars Rx påverkar ditt femte hus och kan röra frågor kring dina barn, om du har några, och din fritid överlag. Din drivkraft har varit fokuserad på din personliga utveckling eller att lyfta fram dina barn och deras utveckling. Det kan komma att rimmat dåligt med din naturliga drivkraft och stolthet som du har gentemot dig själv (Mars i Lejonet) och din persona. Vad älskar du mest i livet? Ditt ska du rikta tanken och agerandet.

 

 • Sofie Niklasson (Wednesday, 27 June 2018 20:54)

  3 Februari 1960 Stockholm 07.38

Hej Sofie! 

 

Mars Rx marscherar fram och tillbaka över din Ascendent och första hus. Du är då på krigsstigen mer än vanligt. Det blir centralt för dig att få igenom dina personliga ambitioner men framför allt göra din röst hörd. Under retrograd tid får du fundera över på hur du framstår i andras ögon när du driver på din stenhårda vilja, och hur du gör din röst hörd utan att köra över andra eller framstå som aggressiv. All lycka till!

 

 • Ann (Wednesday, 27 June 2018 21:22)

  1988 6 oktober kl. 17.15.

  Serres, Grekland.

Hej Ann,

 

Mars Rx är i ditt 11e hus och vill att du skapar nya tillfällen att ingå i olika grupper. Det här är din möjlighet att ta ett kliv bort från dina redan ordnade relationer och vänskaper, och ge dig ut på okänt vatten när det kommer till nya människor. Vem är du bakom dina redan fungerande eller existerande relationer och intressen? Vad mer kan du lära dig och bli en del utav? Hur kan du framställa din egen väldigt starka drivkraft i en fungerande gruppsamarbete?

 

 • Caroline (Wednesday, 27 June 2018 21:49)

  8 okt 1985, kl 11.13, Stockholm

Hej Caroline,

 

Mars Rx rullar runt i ditt 2a hus och gör konjunktion med Jupiter som är där, samt kvadraturer till Pluto och Ödes-Noderna. Du behöver släppa taget om något, och aktivt välja möjligheterna som uppenbarar sig, för att kunna nå en ny nivå av personlig transformation. Dessa val kommer att ha avgörande effekt på ditt liv, men det kommer att presenteras olika möjligheter för att öka din egen tillväxt, men det har också en påverkan på dina finanser/tillgångar. Det kan röra sig om en inbjudan till att delta i olika grupperingar, eller möjligheter att ingå i nya sociala kretsar, som gör att dina tillgångar växer. Lycka till! 

 

 • Marith (Wednesday, 27 June 2018 21:52)

  9 Augusti 1978 Östersund kl 17.54
  Tack <3

Hej Marith,

 

du lever ett tämligen offentligt liv, och Mars Rx kommer denna vända att dra uppmärksamheten tillbaka mot dig själv och ditt första hus. Det är intrycket du gör på andra, men det är också en stor del av din personlighet och ditt yttre inte minst. Tankarna och potentiell frustration kommer att vändas ditåt. Du kan komma att agera helt annorlunda än du är van vid, och hamna i nya beteenden som inte överensstämmer med den person som du känner dig själv vara. Låt det hända. Lycka till!

 

 • Therese (Wednesday, 27 June 2018 22:30)

  Lund 740102 09.15

Hej Therese,

 

Mars Rx påverkar ditt första hus och rör sig ganska nära din Venus/Jupiter konjunktion, varpå jag misstänker att du är i någon form av kamp mellan dig själv och dina relationer, och framför allt hur accepterad du blir som en individ i dina relationer, främst då till andra könet. Du kommer att lägga mycket energi på relationer och har troligtvis haft livsavgörande möten eller etapper i dina kärleksrelationer, också något som påverkat dig djupt som individ. Det här är också en stark transit att rikta mot delar av livet som innehåller fritid, hobby, kreativitet och själv-utveckling. Försök att släppa tanken på andra och utveckla dig själv, lägg energin på dig själv. 

 

 • Helene (Wednesday, 27 June 2018 23:12)

  Karlskrona 640802 kl 22.55

Hej Helene,

 

det är jobb, jobb, jobb för dig under denna Mars Rx. Dina tankar kommer ofrånkomligt att återvända till din professionella miljö och det yrket du valt. Det har varit en påstridig tid i den delen av ditt liv, och under denna retrograda period kommer du ofrånkomligt återvända till det som du kallar ditt jobb, eller där du vill vara professionellt. Detta kan studsa tillbaks mot att du lägger för lite tid på din familj och ditt hem, så var vaksam med det. Jobbet må ta din energi, men det gäller att inte aktivt lägga den där hela tiden under denna sommar. Lycka till!

 

 • monica (Wednesday, 27 June 2018 23:24)

  14 oktober 1961 03.36 malmö
  <tack för möjligheten

Hej Monica,

 

Mars Rx besöker ditt fjärde hus, men har också stor påverkan på resterande delar av din karta, då den gör en konjunktion med din Jupiter och Måne, samt skapar en hel hop kvadraturer till dina planeter i Skorpionen. Det är en själslig förvandling för dig, som sätter igång en hel del omedvetna reaktioner. Ta inte ut det på familjen eller människor i din närhet, fokusera på att inte styra impulserna som kommer, utan låta själslig kreativitet flöda fritt, du har tillgång till en otrolig drivkraft i och med Mars rörelse bakåt, och du kommer ha all möjlighet att agera på känslor som kommer till dig under denna period, senare i höst. Lycka till!

 

 • Linn (Wednesday, 27 June 2018 23:31)

  5 januari 1989 kl 14:16 i Varberg

Hej Linn, kul att se dig igen. :)

 

Mars Rx påverkar ditt 9e hus och din Merkurius. Hur expanderar du i tanken? Det här är en kunskapstransit, och din drivkraft här är att vidga dina vyer medelst ny information. Fortsätt med det, det kommer att leda till nya yrkesmöjligheter. Kanske dags att på allvar fundera på att börja plugga? Resa någonstans på egen hand? Kunskap, utbildning, personlig expansion är vad som är på tapeten för dig. 

 

 • Sandy (Thursday, 28 June 2018 00:36)

  5 september 1980 kl 19.05 Danderyd

Hej Sandy,

 

Mars Rx huserar i ditt 12e hus under sin period som retrograd, innan den kommer ut på din Ascendent senare i höst/vinter. Din frustration kan vara svår att pin-pointa, och det kommer vara extra svårt att rikta handlingskraften någonstans med tanke på placeringen i 12e huset, och att alla dessa strömmar sker på en omedveten nivå. Ingen ser liksom vad du försöker göra eller åstadkomma, hur mycket du än kämpar. Låt det ta sin tid och följ med flödet. Låt ditt undermedvetna ge dig alla svar, slappna av och lita på dina egna idéer, de kommer att ge frukt, men inte än. 

 

 • ellen (Thursday, 28 June 2018 03:10)

  8 september 1991 kl 01.45 i örebro.

  tack, du är bäst <3

Hej Ellen,

 

Tack <3.

 

Mars Rx glider runt över din DSC och sjunde huset, dessutom ställer den sig i konjunktion med din natala Saturnus under sin rörelse bakåt. Riktigt tunga beslut vad gäller vissa relationer i ditt liv. Det kommer vara en "läxa" att lära genom den frustration som skapas i den relationen som berörs. Kanske avsaknaden av relationer eller en öm punkt vad gäller dig som person eller dit utseende (Mars Rx kommer vara i opposition till Lejon-ASC och stigande Chiron. En viktigt läxa att lära hur som vad gäller dig kontra andra, smärtsam, om än nyttig sådan. Lycka till! 

 

 • Linnéa (Thursday, 28 June 2018 07:17)

  Hej!

  Jag är född 880425, kl.22:29 i Karlstad.

  Tack för hjälpen �

  Vänlig hälsning

  Linnéa

Hej Linnea,

 

Mars Rx påverkar ditt andra hus, men gör också en hel del kvadraturer till dina planeter i Oxen och din Skorpion-AC. Här ställs frågor kring vardag och tillgångar på sin spets, hur finansierar jag mitt liv? Ur de problem som du har kommit att behöva ta hand om rörande detta, kommer lösningar. MEN det har inte varit lätt och både konflikter och inre frustration har varit stor. I höst gör Mars konjunktion med din egna Mars i Vattumannen och du kommer att träffa människor som hjälper dig vidare, eller få nyheter som leder till en lösning. Så länge, försök att släppa på den frustration du känner, och tro på att det kommer att lösa sig, för det kommer det att göra. Varmt lycka till!

 

 • Kerstin (Thursday, 28 June 2018 07:39)

  19621128 kl 23:01 i Falköping
  ❤️Och varmt tack�

Hej Kerstin,

 

Mars Rx gränsar till ditt 6e hus och din konkreta vardag, men går nu tillbaka till femte huset och "fäster" vissa utmaningar som du behövt genomleva kring frågor som rör det som ligger dig varmast om hjärtat, vad det än är. I många fall är det barn. Du har gått igenom en hel del förändringar som har varit livsavgörande för dig och tiden nu är för att processa detta och gå igenom det mentalt igen, låta det landa. Kanske är tiden nu för att du ska få fokusera på dig själv och din egen utveckling, istället för att ge bort all din energi till andra?

 

 • Lina (Thursday, 28 June 2018 09:04)

  720104 kl 15 Jajce
  Tack ❤️

Hej Lina,

 

Mars Rx tar med sig några avgörande beslut för din del. Det rör sig om din egen expansion och din kunskapsnivå, samt vad du "tror" på i livet. Någon form av kanal för ny kunskap är på sin plats, vare sig det är officiell utbildning eller din egen förmåga att ta upp nya upplevelser och ny kunskap. Hur som helst, kommer dessa nya vyer att förändra ditt liv. Ta emot kunskapen och sök efter den!

 

 • Madde (Thursday, 28 June 2018 09:50)

  Hej! Jag är född 850928 09:35 i Sundsvall.

  Tack! ✨

Hej Madde,

 

Mars Rx berör ditt tredje hus och gör också trigoner till din Sol och Merkurius i Vågen. Du bygger dig själv via andra och genom nya bekantskaper. Din drivkraft bör vara gentemot din egna personliga expansion, men inte på egen hand. Var öppen för nya möten och nya grupper av människor som tar dig till nästa nivå. Du är beroende av andra för att se dig själv fullt ut, och det är det du ska fokusera på. 

 

 • Renee pettersson (Thursday, 28 June 2018 13:38)

  Född 29 april 1944 kl 19:15 i Bollnäs.
  Tack för att du ger av din tid och önskar dig en trevlig sommar.
  Vänligen Renee

Hej Renee,

 

tack själv för att du tog dig tiden!

 

Mars Rx kommer att ge dig en ny nivå av personlig transformation att ställa dig på. Du har levt ett omvälvande liv (Måne konjunktion Pluto) och det har varit fullt av nya etapper och nya lager av dig själv. Mars Rx vänder igen drivkraften mot din egen själ och dess utveckling. Ta vara på den, och vara beredd på att du igen kommer att kliva upp på en ny själslig nivå. Var dock uppmärksam på din hälsa under sommaren och hösten. Varma hälsningar.

 

 • Karin Stålnacke (Thursday, 28 June 2018 19:28)

  Född 18 april 1956 kl. 17.58 Karlstad Sverige

Hej Karin,

 

Mars Rx gör konjunktion med din egen Mars i fjärde huset. Din motivation har alltid studsad tillbaka mot din familj och platsen där du känner dig hemma. Du kommer känna extra kraft och energi under denna transit, men eftersom du är född med den här energin så kan det vara svårt att urskilja någon förändring. Den accentuerar istället det du redan har och har känt hela livet. Vidare i höst kan du komma att behöva riva upp en del gamla sår som också berör familjen och hemmet. Lycka till!

 

 • Emelie

  Född 24 mars 1988
  Kl 19.19 Stockholm

  Tack för den fina presenten! ��

Hej Emelie, du är så välkommen. :) 

 

Mars Rx (retrograd) rör sig omkring runt din IC och fjärde huset. Troligtvis är det några göromål eller planer som rör hemmet och familjen som behöver tänkas över. Det kan gälla allt från bostadsköp till "hur ska vi inreda hemma". Alla frågor som rör ditt allra intimaste jag, din inre krets. I augusti är det dags att ta beslut, och du kommer vara på hugget då Mars Rx kommer riktigt nära din egen Mars i 22a graden av Stenbocken. Lycka till! 

 

 

Det var det för idag mina vänner! 

 

Vi hörs inom kort, Alex.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Sandy (Saturday, 30 June 2018 20:26)

  Hej!

  Tack för svar verkligen ❤️���
  Ha en fin sommar
  Mvh
  Sandy

 • #2

  Isa (Saturday, 30 June 2018 20:40)

  Tack så mycket�

 • #3

  Marie (Sunday, 01 July 2018 08:33)

  Tack för svar �

 • #4

  Linnéa (Sunday, 01 July 2018 19:07)

  Stort tack för ditt utförliga svar :). Då håller jag tummarna för hösten :).

  Jag önskar dig en fin kväll.

  Mvh Linnéa

 • #5

  MAry (Friday, 06 July 2018 22:56)

  Stort tack! �❤️