· 

Glad Nymåne i Vattumannen!

Hej på er,

 

ville kika in och önskar er en trevlig Nymåne i sista graderna av Vattumannen. Det vi kan se ikväll är en släng av framtiden. Vår egen framtid, och den kollektiva framtiden. Det vi ägnar oss ikväll är en liten slice av det livet vi kommer att leva i framtiden. Vattumannens tecken är "framtidens" tecken då det är det nya och otänkbara Vattumannen representerar. Och en sådan kraftull Nymåne och förmörkelse symboliserar en potentiell nystart av vår egna framtid, allt beroende på vilka handlingar man väljer att träda i kraft i dag. Ni får en glimse in i er egen framtid, är inte det häftigt?

 

Vattumannens ålder som många, även utanför astrologin, talar om är de facto något som är i ett skeende just nu. Det är en tid då vi kommer att vara så tekniskt överlägsna tidigare generationer att det i princip inte går att föreställa sig. Det ÄR framtiden, och framtiden ÄR här. Vi är precis i början av Vattumannens ålder och varje års Nymåne i Vattumannen visar oss en liten skärva av vår framtid. Precis som i år 2018. 

 

Min egen framtid är på resande fot. Kalla mig gammalmodig, men jag blir fortfarande förvånad över hur jag under ett par timmars lopp kan förflytta mig halva världen runt. Att flyga och övervinna tidsgränser och tid i sig är en mycket Vattumansk energi, och mycket av småsaker som vi inte tänker på varje dag är framtiden i sig.

 

Vi har en mycket, mycket stark energi som strålar genom planeterna i Vattumannens tecken just nu och det skapar vår eget intresse i att syssla med våra egna grejer och fokusera på oss själva. 

 

Så, tar er egen tid ikväll om ni kan. Dra er undan familjen och socialiseradet, och fundera på just ditt eget liv. Vad är din framtid?

 

Trevlig kväll, astrologen.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    eva (Thursday, 15 February 2018 21:07)

    �jag åkte snabbt i min fina bil ikväll o kopierade juridiska papper till min jävla brf som tror dom kan slänga cyklar trots att dom är låsta, jävla puckon.
    hoppas min framtid bara bara handlar om bilar, så underbara tycker jag dom är.