· 

Prognos 11-18 Feb 2018

 

Vi hoppar in i vecka 7 med så mycket som Alla Hjärtans Dag, Venus inträde i Fiskarna, en Nymåne, en förmörkelse och slutligen Solens inträde i Fiskarnas tecken därtill. Sakta men säkert börjar även detta astrologiska år att lida mot sitt slut. Fiskarnas tecken avrundar fram till slutet på Mars, då vi träder in en ny cykel i samband med Solens transit in i Väduren. Men mer om det då. :)

 

Omtumlande vecka minst sagt! Denna vecka kommer jag inte att ge någon veckoprognos för enskilda tecken eftersom det är exakt samma teman som kommer att beröras i era liv som föregående veckas horoskop. Däremot kan man applicera den allmänna prognosen nedan på det temat som berördes sist.

 

Om vi börjar med Nymåne-förmörkelsen som sker på Torsdag så kommer den att ske i Vattumannens tecken och också röra ett par andra himlakroppar i just Vattumannen. Denna energi bidrar med nystart som rivstartar med oväntade händelser och oväntad information framför allt. Det borde handla om någon slags muntligt eller skriftligt avtal, men framför allt nya rön som är helt oväntade inom det området som berörs i ditt liv. 

 

Hoppa inte in i något huvudlöst, eftersom Nymånen är just en ny cykel och man har troligtvis inte alla korten på bordet. Det kommer vara en rätt rejäl entusiasm kring saker och ting med Jupiter aspekt till Nymånen och därför kan man vara tämligen reckless i sina beslut, och ha en överdriven tro på det man startar. Det här temat är något som hänger med från slutet på Augusti 2017.

 

Den 17e Februari ställer sig Solen och Merkurius i en konjunktion i Vattumannen och det är den sista som sker mellan dessa två på ett tag. Den senaste var den 17e December och därför kommer samma tema som var på tapeten då att dyka upp nu. Samma dag gör Mars en kvadratur till Neptunus och alla våra handlingar kommer att ha svårt att ha en klar riktning och vara tämligen diffusa och oklara. Solen och Merkurius ger dock mental klaritet och vad du än ställs inför, så är det sanningen. Om än chockerande sådan för dig.

 

Dagen därpå, den 18e Februari, äntrar Solen ihop med Venus Fiskarnas tecken och du kan mycket väl säga farväl till vissa relationer och påbörja kommande avslut. Fiskarna handlar om illusioner, drömmar och hopp och starten på denna mjuka och kreativa tid tar sin plats den 18e Februari. Fiskarnas säsong är på intågande och med det förstärks också våra drömmar, vår intuition, vår medkänsla och vår kreativitet. 

 

Trevlig kväll, Alex.

Write a comment

Comments: 0