· 

Mitt eget horoskop

Hej!

 

Idag tänkte jag bli lite personlig med er.  Jag har haft förmånen att stirra på och analysera min egen födelsekarta in i absurdum under de senaste 10 åren som jag har sysslat med och fördjupat mig i astrologi. Jag har sett alla aspekter och planeter i mig egen karta spela ut sig under livets gång i olika sammanhang och har därmed förstått vilka skapar mer skada än nytta, och vilka jag verkligen är tacksam för att jag har. 

 

Därför går jag i nedanstående video igenom dessa och hur de har spelat ut sig i mitt eget liv. Har ni samma aspekter i era horoskop, hojta gärna till, jag vill ha mer input i hur en och samma aspekt kan spela ut sig i olika liv. 

 

Följande aspekter talas om:

 

Månen i 12e huset

Månen i kvadratur till Solen

Månen i trigon till Venus

Solen i trigon till Uranus

Venus i kvadratur till Saturnus, Neptunus, Uranus, Jupiter

Jupiter på ASC

Merkurius i Jungfrun

Venus i Vågen

 

Enjoy!

 

Write a comment

Comments: 6
 • #1

  eva (Wednesday, 07 February 2018 10:01)

  Hej, jag kan inget om trigoner och sextiler, men vet att jag har månen i ett stort 5e hus jungfru våg o lite skorpion, venus i 12estort också, både oxe, tvilling o kräfta

  O jag har alltid råkat illa ut, blivit frånseglad av vänner, dåligt jobb, hoppas det vänder på ålderns höst�

  eva

 • #2

  Louise E (Wednesday, 07 February 2018 10:28)

  Spännande! Fick lära mig mycket nytt idag vilket var sjukt intressant.
  Jag har också rätt taskiga lägen med kvadraturer mellan venus (mitt första hus) och Uranus samt neptunus och känner verkligen igen det du säger. De där med kortvariga relationer och att man klarar sig "bäst" på eget håll. Jag kan dock känna det som en dragningskraft emellan då jag hela tiden får kriga mellan min självständighet och släppa in någon med att det enda jag vill är att ha en stadig harmonisk relation. Sjukt intressant!
  (mitt horoskop: 930531-02:10 gbg)

 • #3

  Louise (Wednesday, 07 February 2018 10:31)

  Jo juste, såg vid närmre granskande att jag har en aspect Solen - trigon - månen, 0*05. Men även kvadratur mellan ASC, om du hinner, kan du inte förklara dessa aspekter.. väldigt intressant när dessa säger så mkt om ens person, tänker att de går "emot varandra" lite?

  Mvh Louise :)

 • #4

  Carina (Wednesday, 07 February 2018 19:08)

  Inspirerande!!!!

 • #5

  Anders (Thursday, 08 February 2018 11:38)

  Hej !
  Jag har Södra Noden Konj Saturnus !! Kan du förklara vad kan det betyder ? Tack för din förklaring . Jag tycker att du har vackra ögonen och smart hjärna :-). Hälsningar Anders

 • #6

  Hanneke (Thursday, 26 April 2018 10:08)

  Hej! Jag kan relatera till månen i tolfte huset. Bra att du påminner mig om att mina känslor inte alltid hör till mig utan att jag snappar upp saker från det kollektiva undermedvetna, inte alltid jättekul.. En annan sak som är liknande din sol trigon Uranus är min sol, Merkurius o Uranus i konjunktion i skorpionen. Du påminner mig om att jag kanske skulle vara en ganska skaplig astrolog om ja la manken till. Är ju förbaskat kul med astrologi och jag är ju redan hobbyastrolog till mina nära och kära redan. Vare sig de frågar om det eller inte.. jag kan också relatera till din Venus i vågen i kvadratur till Jupiter. Ibland kan det bli lite för mkt av det goda. Tack för att du delar med dig av din karta! Intressant!