· 

Mars i Skytten

Fullmånens tryck släpper oss och känslan av befrielse infinner sig. Ren frihet. 

 

Vi har en ganska specifik blandning av energier på himlen just nu, och det är främst Vattumannens, Skorpionens, Skyttens och Stenbockens tecken som härjar. Det är en ganska balanserad mix, även om vi inte rör så mycket på oss, så kommer idéerna som på beställning och det finns en känsla av klarhet i sinnet. Klarhet i orden och i tankarna. 

 

Mars i Skytten öppnar upp möjligheternas dörrar. Idéer leder till handling, det kommer nya rön som gör att man kan omvärdera planen framåt. Känslan är i stort optimistisk och man kan nosa sig till glädjen och det annalkande ljuset. 

 

Är man nedtyngd av Saturnus transit (Kräftor, Stenbockar, Vädurar och Vågar) så kommer man förstås att stöta på livets svårigheter och utmaningar ändå. Nedslag och en in-bromsning av ens potentiella planer. Saker är inte så lätt och det kommer en del frustration ur Saturnus aspekt till ens planeter, men det hela har en tendens att räta ut livets väg till dit man ska och dit man är menad. Det intressanta trots Saturnus påverkan är att man håller sig väldigt cool och tar tämligen lätt på saken (Vattumannens inverkan). Man sölar inte runt i känslor generellt sett utan tar till sig ny information med en lugn approach. 

 

Mars i Skytten är en tursam position i sig, då Skytten styrs av Jupiter och handlingens planet är på besök hos Jupiter, den stora godgöraren. Ni med planeter i Tvillingarna och Skytten får mest ta del av denna härliga aspekt. Stäng inga dörrar, tänk till en runda till och möjligheterna kommer att komma till er naturligt.

 

Ha en trevlig kväll, astrologen.