· 

December Fullmåne Skytten - Tvillingarna

Och så kom den, vintern. Nästan omärkbart smög sig julen och årsslutet på. En månad kvar av 2017. 

 

Kommer ni ihåg er nyårsnatt förra året? När 2016 flöt över till 2017? Hur stor det kändes? TjugoSJUTTON liksom. 

 

Jag minns min väl. Det var en underbar natt, ett oväntat möte med någon som jag trodde skulle stanna i mitt liv för alltid. En sådan där natt när man ena sekunden förundras över fyrverkeriernas färgglada explosion över Stockholm stad och i nästa går i sakta mak hem i solens lågmälda strålar 8.30 på morgonen. 

 

 

Så snabbt gick 2017. Så mycket hände för många utav oss under 2017. Många yttre planeter gick och var retrograda under våren och sommaren, och under hösten och vintern small det på ordentligt när Saturnus, Neptunus och Pluto plötsligt blev stationära och började röra sig framåt på himlen igen, började lyfta det inre ut i det yttre. Drömmarnas verklighet tog fart och livets omständigheter tvingade en till en påbörjad förändring på ett djupt, inre plan.

 

Att bli det nya "jag", att genomleva alla dessa förändringar som kommer, är ännu i sin vagga. Vi är bara i början av den massiva förändring som egentligen härleder hela vägen fram till 2023 när Pluto byter tecken till Vattumannen. Men mer om det då, hörni! Jag lovar på mitt allra heligaste att jag kommer vägleda mig och er till dess, och även efteråt. Ingen kommer få mig att vika mig från att sprida min kunskap.

 

Nu till något mer relevant denna ytterst gråa och regniga, första vinterdagen! Många av er läste förra inlägget om Saturnus med förtjusning, med all rätt, Saturnus göra stora saker i våra kartor.

 

Det här är vad jag vill att ni gör från och med Söndag och ett par veckor framåt (till den 19e ca). Stanna upp. Skala av alla saker som upptar er tid som ni absolut inte måste närvara på. Ge er själva tid. Ta den tiden. För tiden kommer att saktas ned och gå baklänges om man får uttrycka sig så (Merkurius går retrograd på Söndag, precis i sin konjunktion med Saturnus). Den här explosiviteten som jag beskrev i förra inlägget, behöver nu få tid att grunda sig och bli en del av er själva, ert nya jag. Vad ni än har tagit för beslut, eller vartåt ni än lutar, så är kommande två veckorna (Fullmåne OCH retrograd Merkurius) inte en tid för konkret utförande av saker, eller aktiva handlingar. Det är en mental tid, en uppladdning. Tänk er en tävlande som står bakom kulisserna och värmer upp inför att få komma ut i ringen och börjar slåss, eller lägga schack-matt. Man tänker strategi, man peppar sig själv, man funderar på vad det bästa steget skulle vara, man varvar ner, andas djupt och gör sig redo.

 

Vi kommer att ha en ganska kraftig Nymåne i Skytten en 19e December, och det är då startskottet går. Även om det kommer ett par veckor av nedvarvning iom Julen "officiellt", så är det andra lussebullar på gång inifrån oss själva och uppe i skyarna. Nymånen den 19e kommer dessutom vara starkt kopplad till Ödes-Noderna, och ha med sig Venus, Merkurius (som är fortfarande retrograd då) och Saturnus i SISTA graden av Skytten. Någon dag därpå kliver den in i Stenbocken och en ny cykel påbörjas, som håller på till 2020. Det är då den stora förändringar börjar de facto.

 

Uppmärksamhet! Ni som har planeter eller viktiga punkter i:

 

Skytten

Tvillingarna

Stenbocken

Kräftan

 

Lejonet

Vattumannen

 

Det är ert startskott! Er stora förändring. Men inte än! 

 

Vad jag vill att alla gör fram tills den 19e December, det är att sakta ner. Skala av. Ta bort sådant som tar för mycket av din mentala och fysiska energi. Tacka nej till saker. Ta egentid. Stressa inte, även om tiden på året kan kräva det. Den där extra röda duken eller just DEN julklappen till brorsonen ÄR inte lika viktig som att sakta ner och sätta sig ner i ett mörkt rum, och bara vara. Speciellt på Söndag, 3e December vill jag uppmana alla att ta det ytterst lugnt. Skapa en stillsamhet om den inte finns. Det kan kännas som att hjärnan är i ett järngrepp just nu och en period framåt. Lossa greppet medvetet, med stark vilja, tvinga er själva att blicka inåt och stressa mindre. Ska ni resa? Var extra uppmärksamma. Dubbelkolla saker, ta det väldigt, väldigt lugnt och sakta. 

 

Vad är viktigt? Vad behöver jag inte i mitt liv från och med den 20e December? Finns det plats för detta eller detta i den bilden jag har av mitt nya liv? 

 

Fundera på dessa saker, ta det lugnare och lugnare, så hörs vi snart!

 

Trevlig helg, mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Gunilla (Sunday, 03 December 2017 12:50)

  Hej !
  Jag har en fråga om introverta och extroverta i astrologi / Zodiaken? Kan du förklara för oss vad kan betyda ? Tack för fin sida . Mvh Gunilla

 • #2

  eva (Sunday, 03 December 2017 15:04)

  Ehh jag har funderat lite och det är så att även ting har materia och därigenom energier, vilket alltså fullt och fast betyder att händelser och saker färgas av de astrologiska aspekter som sker just då.
  T ex kommer förlovningen mellan prins harry o filmstjärnan att färgas av det som förelåg då förlovningen deklarerades!

  Så Alexandra jag ställde ett eget födelsehoroskop på min bil, o den har månen i vattumannen o venus i skorpionen, faan va bra till mig, vi älskar frihet och med min merkurius i tvillingarna o bilens jupiter i lejonet är vi snabbast o starkast av alla ihop.
  Tron försätter berg
  o nu går jag mot nya livsmål

 • #3

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:08)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.