· 

Svar på frågor MC/AC, Månen, Saturnus, Stenbocken, Pluto.

Hej vänner,

 

Hoppas att ni mår bra!

 

Idag ska ni få lära känna mig lite bättre. Dvs få höra mig prata och se hur jag ser ut. Tänkte att ni skulle få era svara i videformat nämligen! Hoppas ni gillar't. Ser fram emot fler frågor!

 

 

Write a comment

Comments: 6
 • #1

  Carina (Friday, 06 October 2017 16:16)

  Hej och tack! Sååå trevligt att få se och lyssna på dig. Superbra förklarat för mig, tack igen!

 • #2

  J (Friday, 06 October 2017 17:32)

  Jättekul med video! :)

 • #3

  eva (Friday, 06 October 2017 18:50)

  � såg din video nu, o inser att jag inte ens fattat måncykler, detta bevisar att jag verkligen är så rörig och ytlig som man kan vara med tvillingarna i merkurius och en massa tvillingenergier flygande i skallen, jag är rörig, tycker många och jag själv också, så glöm frågan, haha jag lär mig lite för varje inlägg från dig

 • #4

  Kicki (Friday, 06 October 2017 21:51)

  Men vad roligt med film och jättebra förklarat. Kände att jag inte riktigt fick till frågan faktiskt. Det gällde det där med konjunktioner i mitt födelsehoroskop i relation till sin sol. Frågan rör nog egentligen alla de olika som tex trigoner, kvadraturer, opposition etc, etc. Hur påverkar de en som person i den egna solen, månen och ac.
  Men tänkte börja någonstans:) och då blev det konjunktioner

 • #5

  Lina (Sunday, 08 October 2017 13:05)

  Tack �

 • #6

  Louise 02:10 930531 Gbg (Monday, 09 October 2017 13:47)


  Din kommentar inväntar granskning.


  Hej jag har en fråga over när husen är så stort att det går över flera tecken.
  Mitt sjunde hus tex innehåller ju vad jag kan utskilja på astro.com tre tecken och Jupiter har ju varit I mitt sjunde hus ett bra tag vad jag kan förstå då? Halva skorpionen ligger också i mitt sjunde hus för att sedan övergå i 8:e efter ca halva tiden, om jag förstår det rätt? Hur skall jag tänka där när husen är så stora samt ”delade” av flera planeter och zodiaktecken. Mitt 1:a hus är ju också gigantiskt, haha.

  Om du hinner får du gärna förklara hur man skall jämföra sitt natala horoskop med de transiter som sker på himlen nu. ex på vad jag menar så tror jag iaf mig ha många planeter i sina "hemma" tecken, vad innebär när desamma sker i transiter som i de natala horoskopet?
  Har jag missförstått mitt eget astro får du ursäkta.. novis men vill så gärna lära mig mer.

  Tusen tack för att vi får ställa frågor!!
  Kram Louise <3