· 

Jupiter i Skorpionen 08 okt 2017 - 11 nov 2018 del 3 (sista delen)

 • Nu kör vi sista delen av Jupiters transit och era kartor! Har ni inte fått svar på er kommentar så beror detta på att jag tagit emot den efter Fredagen, som var sista dagen denna vända. Det kommer fler gånger!
 • Elin (Tuesday, 19 September 2017 08:50)

  960924

  Svar: Jupiter kommer att under senhöst och vinter göra kvadraturer till din Venus och Mars i Lejonet, detta kommer att röra upp en del förändring och konflikter kring temat kärlek, dina relationer och din egen självkärlek, samt energi. Bra tid för att sätta in en extra växel, vilket du kommer att göra, men också en tuff period som inte flyter på som önskat.

 • #23

  Tina (Tuesday, 19 September 2017 10:22)

  19640818

  Svar: Tina, Jupiter gör under samma period (senhöst/vinter, sedan igen i slutet av vintern) att göra trigoner till din Venus och Mars i Kräftan. Detta innebär att samma frågor som ovan nämnt blir centrala, alltså relationer, kärlek, familj och din egen handlingsförmåga. Men för dig blir detta snarare en dans på rosor där du får möjlighet att stärka dina relationer och din egen energi. Jupiter ställer sig sedan i konjunktion med Neptunus, så du får en helt ny dimension i livet och framtiden. Hoppet och drömmarna är stora, men det betyder inte att dessa sker omgående.

 • #24

  Isabelle (Tuesday, 19 September 2017 10:33)

  1981-12-16 Helsingborg 19:37

  Svar: Tack för tid och plats, det underlättar :)

  Du tar precis nu emot din tredje Jupiters återkomst, det sker när man är 12, 24, 36, och var 12e år helt enkelt. Detta är en omvärderingsperiod i livet. En cykel är sluten och en ny kan ta sin plats. Vad har du uppnått hittills? Vad är värdefullt för dig? Vad vill du att dina kommande 12 år ska handla om? Jupiter står i ditt fjärde hus i ditt födelsehoroskopet, så jag föreställer mig att familj och hem är det viktigaste för dig, och att det är där du hittar lycka expansion. Är det samma fokus kommande 12 åren? Du kommer att någonstans alltid slitas mellan familj och ditt eget jag, din persona och den plats du vill ta i världen (din Lejon-ASC), så dessa frågor kan komma att vara på tapeten under höstens och vinterns gång. Det kan sluta med att du vill slita dig loss till friheten mot nästa höst. Lycka till!

 • #25

  Johanna (Tuesday, 19 September 2017 11:23)

  870327 :)

  Svar: Jupiter är redan en väldigt stark faktor i din karta då du är född när Jupiter gjorde en konjunktion till Solen i Väduren, och har med dig det genom livet. Därav kommer Jupiters rörelse på himlen alltid påverka dig mer än andra, så följ Jupiter transiter noga. I detta fall så kommer du få bredda ditt emotionella och mentala spektrum under höst och vinter. Du är en kreativ varelse som har alltid gått din egen väg och överlag har saker fallit ut väl för dig. Du är tursam kort och gott:) Om du inte redan sysslar med någon typ av kreativ verksamhet så skulle jag tipsa dig om att lägga all krut där under hösten/vintern. Det kan vara vad som helst som tillåter dig att uttrycka dina känslor och tankar. Sång, skrift, poesi, film, tal, etc. Där kommer du nå nya nivåer av lycka, tursamhet och expansion. Allt väl!

 • #27

  Irene (Tuesday, 19 September 2017 18:13)

  610408 :)

  Svar: Irene, Jupiter ställer sig i kvadratur med din egen Jupiter i kartan vilket kan leda till en tärande känsla av att saker inte går som det ska under hösten. Däremot kommer du att få känna på hoppet och drömmen igen senare i vinter. Fokusera på din energinivå och ditt välmående, din hälsa denna hösten, det är där du kommer att hitta lugnet. 

 • #28

  Melissa (Tuesday, 19 September 2017 18:23)

  19881220 06.15 ( föddes i Sydamerika)

  Svar: Sydamerika var något ospecifikt, men jag tog Rio De Janeiro, hoppas det funkar :)

  Jupiter kommer troligtvis att röra sig runt i ditt 11e hus om jag fick till kartan rätt, vilket innebär fokus på utbildning och expansion kring olika sociala grupper som du ingår i, eller kommer komma att ingå i. Vidga dina vyer vad gäller nya vänner så att säga. Mycket senare, i slutet av denna transit (nästa sommar) så kommer Jupiter att ställa sig i opposition till din Måne och Jupiter vilket kan skapa en del emotionell obalans. Du är dock stabil som en Oxe, så det borde röra dig minst av alla andra tecken. :)

 • Anna (Tuesday, 19 September 2017 19:36)

  920524

  Svar: Anna, du hade din andra Jupiter återkomst under delar av förra året, vilket torde ha lett in dig på en ny syn av dig själv och ditt liv. Detta och delar av nästa år så kommer Jupiter göra oppositioner till din Venus/Merkurius konjunktion i Oxen och på så sätt "slå ut" dessa planeter och skapa en hel del friktion vad gäller vad dessa planeter representerar: kärleksrelationer, självkänsla, kommunikation, tal och tankeförmåga. Detta sker ganska sent, i slutet av vintern. Lycka till!

 • #31

  J (Tuesday, 19 September 2017 20:02)

  Stämmer bra :)
  Född 831213 kl 04.17.
  Tack för en superbra blogg!

  Svar: Tack J, vad roligt att höra!

  Stigande Venus i Pluto, not bad. :) Folk gillar ju dig direkt, och du kan vira vem som runt ditt finger. Jupiter äntrar nu Skorpionen ju och påverkar din Venus, Pluto, asc och första hus. Om du trodde att du var kraftfull förut så är det inget mot vad som komma skall denna höst. Din förmåga att påverka andra och få dem dit du vill kommer att öka markant, och du kommer känna dig otroligt mäktig. Ha det så trevligt med denna transit!

 • #32

  Lio (Tuesday, 19 September 2017 22:53)

  821014, Stockholm/Huddinge, 14:11

  Svar: Lio, mäktig karta. Du har haft en ganska omtumlande och expansiv tid detta år vad gäller egentligen alla plan i ditt liv. Just nu är kulminationen av det hela och du får helt enkelt nöjet att skörda frukterna under hösten/vintern och stor del av nästa år. Nästa höst bör du fokusera på karriären istället för på det privata. 

 • #33

  Paulina (Wednesday, 20 September 2017 15:55)

  Hej, och vilken härlig blogg! ♡ 880704

  Svar: Hej Paulina, vad roligt att höra!

  Jupiter påverkar din Sol och din Mars denna vända, vilket innebär att folk kommer dels att börja gilla dig mer, du kommer få erkännande för insatser som du gör och känna hur du växer som person. 

 • #34

  Ida (Wednesday, 20 September 2017 21:17)

  Wow, hittade hit från astrogäris ♡
  910411 23.12 i Stockholm

  Svar: Kul Ida! 

  Du är ju kraften själv du. med din stigande Pluto i Skorpionen. Har någon någonsin sagt att du gör ett kraftfullt intryck? För det gör du onekligen. Van vid att rusa fram på eget bevåg och inte ta andras synpunkter till användning så kommer du att uppleva en rätt knepig tid under Oktober/November när Jupiter gör kvadraturer till din egen Jupiter och din Saturnus i kartan. Det kan kännas motigt och oturligt, att allt inte går som det ska, men det kommer definitivt ske förändring som egentligen leder till det bättre. Men kännas bra kommer det inte att göra. Detta kan röra frågor kring vad du äger, hur mycket du har och dina pengar. Du själv kommer dock att känna dig stark och beredd att göra det som krävs. Senare nästa år kommer Jupiter ut på din ascendenten, där du äntligen kommer få andas ut och fokusera på dig själv.

 • #35

  Emma (Wednesday, 20 September 2017 21:44)

  830108 03:53

  Svar: Emma, väldigt viktig transit för dig. Du har ascendenten, första huset, Månen och Saturnus i Skorpionen vilket gör att Jupiter liksom "kliver ur" det fördolda och ställer sig i all sin prakt i pannan på dig, bidligt talat. Ingen kommer undgå hur mäktig du är denna vinter, och vilken resa du gör nu 2017/2018, som har tar sin start den 8e oktober. Först gör Jupiter konjunktioner med både din Saturnus och Måne, så förvänta dig grym transformation under hösten vad gäller livet och dig själv. Nu är tiden för din växt här, DIN tid är här. Du kommer att uppleva denna höst/vinter som helt klart turbulent och föränderlig, och det är DU som står i fokus. På andra sidan kommer ut en annan Emma, i slutet av nästa år. Lycka till!

 • #36

  Maud Lager (Thursday, 21 September 2017 22:54)

  670528
  Kl 07,43
  Uppsala

  Svar: Jupiters transiter påverkar dig också mer än andra, då du har en Jupiter/Sol konjunktion i födelsekartan. Du vet precis hur Jupiters energi känns, den är en del av ditt jag. Den där optimismen, tron på livet och förmåga att rulla ut ur varje situation vinnande eller på något sätt veta att allt blir bra hur du än rullar. Du har haft tur med frågor som rör hemmet och familjen, och nu är det snart din tur att ha lite roligt;) Jupiter äntrar ditt 5e hus och fokus bör ligga på kul, hobby, intressen, barn och sådant som du finner trevlig och roande. Ha så kul!

 • #37

  Jenny (Thursday, 21 September 2017 23:35)

  830914

  Svar: Jenny, Jupiter ställer sig konjunktion med Saturnus i din karta inom ett par veckor. Expansion kommer i livet i stort, livsstrukturen och det du har jobbat för faller på plats. Det kan dock kännas motigt senare i år då Jupiter gör kvadraturer till din Venus/Mars konjunktion i Lejonet. Tappa inte humöret och tron, det är en ganska svår period som tillåter dig att faktiskt komma ut på andra sidan med en specifik förändring. Det kan gälla relationer och ditt förhållande till dessa i första hand. Lycka till!

 • #38

  Annette (Thursday, 21 September 2017 23:39)

  560924
  kl 17.06

  Svar: Vilken karta Annette! Du har levt ett tämligen harmoniskt och välmående liv hittills, grattis till det! Framför allt har dina relationer till andra räddat och lyft dig genom livet, dina relationer till andra är din dragkraft och tur i detta liv. Din egen förmåga är egentligen ganska begränsad och energin och handlingskraften kan svikta rejält. Detta har varit extra tydligt sedan 2015, då Jupiter äntrade ditt sjunde hus, och har rört sig genom det sedan dess, så dina relationer till andra har hjälpt dig. Mitten av 2018 kommer att bli något utav en kulmination för dig vad gäller det som har skett de senaste åren, och var försiktig kring finans-frågor då. Lycka till!

 • #39

  eva (Saturday, 23 September 2017)

  Klantigt av mig att inte bifoga tid på comment #26#
  630629. Kl.03,10. stockholm

  om detta går fram så gör det, annats får jag skylla mig själv.

  Svar: Ingen fara Eva, det kom med! 

  Du hade förstås en ganska intensiv period när Jupiter passerade Jungfrun under större delen av 2015/2016. Mycket kring att slita sig loss, enorm handlingskraft och inre transformation, mycket som rör ditt hem och din familj, dina anor. Du borde ha haft tur kring vad som sker på hemmafronten eller längre bak i ditt släktträd. Jupiter fortsatte sedan in i ditt 5e hus och har tillåt dig att ha det ganska roligt under förra året och kanske också ägna tid åt dina barn om du har några. Du har känt en stark mental förmåga och utvidgning av dina vyer under 2016/2017. Nu fortsätter Jupiter genom ditt 5e hus och det blir samma stuk på 2017/2018, det du nyligen har genomfört (troligtvis för ett par veckor sedan) kommer att fall ut väl, Saturnus finns där för ge det struktur. Dessutom gör Jupiter trigoner till din Sol och ASC i Kräftan inom ett par veckor, vilket innebär en inre trygghet och en känsla av lycka och harmoni. Allt väl!

 

Det var det för denna gång! Kul att ni var så många som ville delta.

 

Här kommer också en liten prognos och uppdatering på stjärnläget inför kommande vecka. Söndagar är ju guldets tid, när vi skördar veckan som varit och förbereder oss inför veckan som kommer. Denna helg har vi fått ta emot hösten i all sin prakt. Nu har nämligen Solen äntrat Vågen och med det är vår/sommarhalvåret över för denna gång. Nu går vi sannerligen mot mörkare tider och äntrar den andra delen av Zodiaken, höst/vinter, som startar i Vågen och leder fram till Fiskarna. Vi kommer under denna tid att få ta del av Vågens diplomatiska och harmoniska energi, Skorpionens tunga och utmanande, Skyttens glada och optimistiska, Stenbockens praktiska och allvarsamma, Vattumannens innovativa och mentala, samt Fiskarna empatiska och drömmiga. Det är en mörk tid för oss i Sverige och det är en tämligen tuff del av Zodiaken också. Mer om det under tidens gång. 

 

Solen i Vågen tillåter oss att förstå andra mer, fokusera på våra relationer och se det vackra i naturens förfall denna tid på året. Vi ser livet för hur vackert det de facto är. Måndagen inleds med fortsatt tre planeter i Jungfrun vilket inte gör att vi slipper våra to-do's och inställning till att arbeta och göra bra ifrån oss. Det är mycket på agendan fortsatt och Månen i Skytten på Måndag och Tisdag ger en glättig och energifylld kick till denna vecka. Vi är glada helt enkelt! Ljuset i tunneln är här och den börda av saker som ligger på våra axlar verkar ändå överkomlig. Allt verkar har satt sig i strukturen, vi har stenkoll och saker rullar på som dem ska, det går bra nu! 

 

Tills vidare, med varmaste kärlek till er alla, astrologen. 

Write a comment

Comments: 6
 • #1

  eva (Sunday, 24 September 2017 20:27)

  jag hoppas du har rätt om att Jupiter gör trigoner till min kräftsol o att jag känner mig bättre, livet har varit piss på ren svenska, pga sjukdom under hela 2016 o faktiskt också 2017,
  förändringar har jag gjort, dom handlar mest om att lära mig säga nej, och att utesluta människor som gjort mig totalt utmattad.
  Jag har inte gett upp hoppet om att byta arbete, jag vantrivs så jag förintas, en hyfsat vältränad snygg man finns också på listan, o så förstås att bara vara närvarande.

  Roligt tilltag detta du gjort, måste varit tungt att sitta hela helgen med födelseuträkningar.


  Tack från eva

 • #2

  Isabelle (Sunday, 24 September 2017 20:38)

  Tack för din tid och informationen om mig�
  Mitt stämmer verkligen just nu och det ska bli spännande och se vad som blir.
  Du är väldigt bra och jag gillar dig skarpt ��
  Trevlig Kväll

 • #3

  Alexandra Alvis (Sunday, 24 September 2017 20:42)

  Eva, Isabelle, tack så hemskt mycket!

  Allt arbete är värt när jag får ta emot era tack och varma ord. Det är verkligen otroligt värdefullt.

  Trevlig Söndag!

 • #4

  Ida (Sunday, 24 September 2017 20:45)

  #34
  Jag kan känna igen mig i det. Har hört många gånger vilken krigare jag är.
  Tack så mycket för dina ord även om dem skrämmer mig såklart. Jag har kämpat så mycket och så länge och hade hoppats på att det skulle få vara lugnt nu ett tag. Men men, hellre en förberedelse av vad som komma skall än en kalldusch. Ta hand om dig och tusen tack för analysen. Har fått en ny favoritblogg � kram!

 • #5

  J (Tuesday, 26 September 2017 21:59)

  Tack för ditt svar � Just nu känns det som att livet står på paus, men jag hoppas att det lossnar snart. Ditt svar var peppande iaf �

 • #6

  Alexandra Alvis (Tuesday, 26 September 2017 22:20)

  Ida, vad inte rädd! Det finns ingen anledning att vara rädd för Jupiter transiter, dessa brukar falla ut väl och expandera det som är rätt. Det handlar endast om fortsatt förändring och absolut en viss kamp, men det är bra att vara förberedd som du säger. Du är naturligt stark och kan enkelt hantera svårigheter och mörker. Det kommer att gå bra, no worries.

  J, vad kul att höra! På paus kommer livet helt klart inte att stå efter denna höst/vinter. :) Lycka till!