· 

Jupiter i Skorpionen 08 okt 2017 - 11 nov 2018 del 2

Vi fortsätter idag på del 2 idag kring hur Jupiters transit påverkar dig och ditt liv. Om du ser något datum som ligger nära din egen (eller någon du bryr dig om) födelsedag (med år, månad och dag), läs den tolkningen också.

 

830719

 

Jupiter står faktiskt redan just nu i konjunktion med din Pluto/Saturnus i Vågen och kommer senare i höst/vinter att påverka din Mars och Sol i Kräftan. Detta innebär för dig en tursamhet för dig kring dina livsstrukturer och hur du arbetar för att skapa dig ett vettigt liv som du trivs med. Oavsett vad du har uppnått hittills eller vad du vill uppnå nu, liksom sättet du vill att ditt liv ska falla ut på, så är det i detta nu som du kan skörda frukterna av tidigare arbete eller sätta planer i verk inför framtiden. Expansionen och tursamheten är här. Ganska seriös transit som kommer att ge dig en stark energiboost senare i höst när den rör din Mars och Sol. Du växer helt enkelt, och växer in i det livet du skapat eller vill skapa för dig själv :)

 

940910

 

Denna transit kommer att vara väldigt viktig för dig, du har en enorm ansamling av planeter i Skorpionen samt Mars i Kräftan. Det här är också din andra Jupiter-återkomst, som sker vid 24 års ålder. Du kommer att uppleva flera olika djup av detta. Dina relationer till andra och dig själv kommer att få sig en uppsving under hösten, du kommer att känna dig älskad och även känna kärlek till dig själv, din kreativitet flödar och du djupdyker i det som du tycker är kul och intressant. Du kommer även nå nya nivåer att ditt Skorpion-djup som du redan har i och med din Skorpion-Måne. Få möjlighet att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och bygga starka principer och åsikter kring vem du är och vad du tycker, något som redan hade sin start sedan förra året. Nu växer detta in på ett undermedvetet, självklart sätt. Det här året kommer att bli mycket viktigt för dig och din personliga utveckling. Du har tur kring dina val och vad du vill göra framåt, denna transit väver in stora delar av din karta. Googla mer på Jupiters transiter till Mars, Måne, ASC, Venus sam "Jupiter-return" för att läsa mer. Du kommer att vara väldigt stark och lära känna dig själv på ett helt nytt sätt från och med oktober och 2017/2018. Viktigt år detta. Lycka till!

 

901027

 

Väldigt viktig transit för dig också, då Jupiter inom kort passerar din Sol/Venus konjunktion i början av Skorpionens tecken. Den är rätt kopplad till hur du rör dig genom livet och din karma så förvänta dig en expansion och en känsla av respekt gentemot den du är och den väg du har i livet. Du har redan en tendens till att tycka om dig själv, men nu når du nya nivåer av självkärlek och förståelse. Du är väldigt relations-orienterad och växer genom relation till andra, därför kommer dina relationer också att öka eller fördjupas i samband med Jupiters transit. Den kommer också senare att beröra din Merkurius i Skorpionen och här finns en möjlighet att vidga dina referensramar, lära sig mer och förstå livet på ett djupare plan, samt bygga din egna referensram om saker och ting ytterligare. Orden bara rullar av tungan. Det kommer bli en hel del dånande insikter om dig själv och omgivningen under denna transit. Jupiter kommer också att senare i år göra kvadraturer till din Måne, så du kommer inte ha det helt enkelt emotionellt sett, men någon med så mycket planeter i Skorpionen är redan vid emotionella stormar. Allt väl!

 

930531 02:10 Göteborg

 

Kul att höra Louise, tack snälla för feedbacken, den uppskattas alltid å det djupaste från min sida.

 

Jupiter har ju rört sig runt i ditt sjunde hus och du har fått uppleva dess återkomst tidigare detta år, samt dess konjunktion med din Måne någon gång i våras. Du har onekligen växt på ett relation-mässigt plan det senaste året, och förstått vad just du behöver för att må bra. Du om någon trivs bäst i relationer och måste också ha dessa för att förstå dig själv till fullo och må bra helt enkelt. Ditt välmående sida vissnar när du inte får spegla dig i någon annans ögon och se deras förståelse av dig och det vackra som ju kärleken är. Du är väldigt romantisk och sensuell och kommer altid att sätta relationer och kärleken främst. Detta år och en bit in på nästa kommer fortsatt att ge dig en tur vad gäller både relationer i arbetslivet och privat. Sent nästa år så kommer din ASC och 8e hus att beröras av Jupiter, ditt utseende kommer att påverkas och andra kommer att uppleva dig ännu mer mjuk och empatisk, förstående. Du kommer att växa på ett helt nytt plan vad gäller ditt yttre och din syn på dig själv. Din partners finanser kan få sig en uppsving under andra halvan av 2018. Lycka till!

 

810719, Eskilstuna.

 

Du har troligtvis haft ett ganska viktigt 2016/2017, och jobbat hårt för att skapa dig ett liv som fungerar och som du trivs med, eller haft starka funderingar och dragningar mot att förändra ditt liv och dina strukturer. Du kan andas ut och skörda frukter av det detta och nästa år, och känna lite frid och handlingskraft. Din Mars i Kräftan kommer få sig en boost av Jupiter och du kommer känna hur du kan ta dig för nästan vad som helst, en inre styrka och beslutsamhet. Detta kommer sedan fortsätta beröra din Merkurius och din Sol. Dina tankar och din mentala förmåga kommer att vara stark, samt att du kommer känna hur de val du har gjort senaste året, spelas ut sig någon gång i slutet av nästa sommar. 

 

861004
Kl. 17:59

 

Andrea, du hade också ett mycket viktigt år, med mycket inre påverkan. Jupiter har på senaste rört sig runt dina Ödes-noder och Månen i Vågen, samt i ditt sjätte hus, så expansion/tur/nya nivåer kring ditt arbete och det du gör idag, samt din vardag har varit otroligt centrerade. Ditt sätt att leva på och dina rutiner har växt onekligen, du har förhoppningsvis hittat ett sätt som fungerar för dig, och det påverkar hela ditt välmående och detta år har varit väldigt viktigt för hela ditt horoskop. Jupiter fortsätter att beröra din Merkurius och Venus härnäst, så fokusera nu på att ta till dig ny kunskap och senare på dina relationer och din kreativitet. Du kommer ha en god chans att träffa någon eller gifta dig i slutet av nästa sommar :)

 

790502

 

Camilla, Jupiter gör en kvadratur till din egen Jupiter i kartan, detta medför omvärdering av din egna moraler och förhållning till världen, din sociala status och position i livet, saker du äger och framför allt hur du ser på livet i stort. Nu kan det bli så att du börjar värdesätta helt andra saker i slutet av detta år, och omvärderar vad du tidigare hållit som allmän värderingsmall. Du är väldigt rak och framåt och har alltid gått din egen väg. Jupiter kommer att ställa ställa sig i opposition till din Sol senare i vinter och du kommer plötsligt att se dig själv med nya ögon och kanske slitas lite mellan den trygghet som du eftersöker och den starka vilja som drar dig framåt jämt. Lycka till.

 

891120

 

Hela din karta påverkas av Jupiters transit, fina trigoner och textiler till dina planeter i Stenbocken och till din Jupiter i Kräftan. Tur, tur och åter tur och välbefinnande. Närmst ställer sig Jupiter i konjunktion med din Mars. Du är stark, väldigt stark och du kommer känna hur din inre styrka växer under Jupiters vandring i Skorpionen kommande året, vilket du kommer behöva då Saturnus gör sin återkomst hos alla som är födda 1989 detta och nästa år. Detta innebär att du kan få en del kallduschar om du inte lever det liv du innerst inne dras mot Allt väl!

 

940913

 

Vilken härlig karta du har Maja :) Många fina trigoner och harmoniska figurer. Närmst har du tur och expansion i relationer, samt ditt förhållande till dig själv, din kreativitet och det du intresserar dig för. Njut genom att förkovra dig i det du tycker är roligt och kärlekens vackra sång. Du upplever senare i år också Jupiters återkomst som jag skrev om längre upp, och når en ny nivå av "vuxenhet" och förståelse av dig själv. Ha så roligt med detta!

 

890228

 

Ana, nästan samma som ovan. Jupiter gör trigoner till din Venus i Fiskarna och din kreativitet och behov av att få utlopp för den växer enormt. Gör det du tycker är roligt och det som tillåter dig att fly verkligheten en liten sväng och får dig att känna dig som den du är till 100%. Du är ju väldigt kreativ i grunden. Detta hänger tätt ihop med dina livsval och den väg i livet du vill ta, detta är nämligen året då du kommer behöva se över detta, precis som oss alla som är födda 1989. Du kommer att må bra av att få vara den du är helt enkelt, så tillåt dig det i alla delar av livet.

 

911029

 

Ellinor, mycket viktig transit för dig som berör majoriteten av dina personliga planeter. Du har en hel hop i Skorpionen och vad jag tror mig vara Månen i Kräftan (vet ej utan exakt födelsetid). Du är redan väldigt maktfull och stark och har en enorm inre förmåga att beröra andra människor och anda världar, samt se saker för vad det är, om inte alltid något som andra vill höra. Detta kommer att få sig en ny nivå under 2017/2018. Du når helt nya nivåer av din inre förmåga och din styrka att "connecta" till andra världar och utvidga ditt sinne. Lycka till!

 

Det var allt jag hann med idag mina vänner, del 3 kommer imorgon. Ni vet att jag alltid uppskattar feedback och era kommentarer på mina tolkningar av era kartor, så känn er välkomna. Det är en del arbete att göra detta på ett personligt plan för varje enskild individ och det minsta jag kan begära är era åsikter tillbaka. Oavsett om dem är positiva, konfunderade eller rent av negativa, så vill jag ha dem!:)

 

Trevlig lördag, astrologen. 

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  eva (Saturday, 23 September 2017 16:39)

  du är snabb, och du kommer absolut få feedback av mig, men jag ligger längre bak i kön (26) o har på plats sent lagt till födelsetid(klumpigt av mig att glömma)

  så jag får invänta mitt öde med spänning �

 • #2

  Ana (Saturday, 23 September 2017 22:54)

  Tack så mycket för din analys och tiden du la ner på det � så himla kul att få läsa. Kram

 • #3

  Louise Göteborg 02:10 (Sunday, 24 September 2017 00:27)

  Som alltid - klockrent beskrivet. Kunde inte uttryckt de mer "jag". Går just nu & väntar på att kärleken återigen skall entra livet efter en lite tråkig vår, som blev bra, till att återigen få ett nederlag. Men så är ju livets läxa :)
  Man lär sig vid varje nederlag än mer om sig själv
  & visst är de som du skriver... jag har växt enormt i det och lärt mig om mig själv.

  Tack återigen för ditt engagemang. Fantastiskt!

  Kram Louise