· 

Fullmåne Fiskarna-Jungfrun

God kväll!

 

Tack för era varma ord i inlägget nedan. Det är verkligen så kul att kommunicera med er. Då känns det som att någon har nytta av mina kunskaper:) Kommentera gärna mina tips med era tankar, om det är något som ni känner stämmer överens med er nuvarande livssituation. Ta tillvara på tipsen, ofta ser man i backspegeln hur transiterna har utvecklat sig, utanför ens agerande. Men nu när Mars och Merkurius hänger så tätt ihop, så kan vi implementera tankarna i ren handling och tillåta tankarna ta kroppslig form. 

 

Vad gäller kommande dagarna så har vi en Fullmåne som slår ut imorgon. Försök att väva ihop reflektion och handlingsplan, men vänta ett par dagar innan ni de facto gör något. Vissa har inget val och då är det så, men under Fullmånen känner man sig ofta ganska splittrad, oharmonisk och på spänn. Därav kan det kännas vemodigt att aktivt göra något, och så ska det förbli. Vi blir dessutom tämligen emotionella med en Måne i Fiskarna, så tillåt istället drömmarna och fantasierna att ta plats. Det kommer att mynna ut i handling inom kort. Mars går in i Jungfrun när som helst nämligen och allt blir lite enklare att göra. Istället för att visualisera och drömma, så kan vi konkret och tämligen strukturerat utföra det vi behöver. Det blir mycket pill och pyssel under September månad i de områden som ni ska fokusera inom, mycket att gå över detaljer och gräva runt i småsaker (Jungfrun måste göra detta), men det går lätt att utföra saker och man vill gärna göra detta.

 

Merkurius vänder stationärt igen imorgon, så nu blir det inga fördröjningar och felaktigheter längre. Tankarna blir skarpare och vi går in i en väldig praktisk period. Det är fritt fram att skriva avtal och göra aktiv förändring. Denna vecka kommer att gynna alla Jungfruar, Oxar och Stenbockar i synnerhet. Ni som har planeter i Fiskarna kan dock känna er missförstådda, ensamma och "utanför" när hela världen börjar se rationellt, praktiskt och cyniskt på det mesta. Jupiter ger alla med planeter i 23e-27e graden av Vågen, Tvillingarna och Vattumannen en boost, och ni känner er on top of the world och kan göra det mesta för tillfället, det faller ut hur väl som helst. 

 

Stora livsförändringar både på in och utsidan hos er som har planeter i 22a-25e graden av Skytten, Väduren, Lejonet eller Tvillingarna. Det här är en viktig tid i era liv, för vissa enkel, för andra svår. Uthärda och kom ihåg att leva och njuta hur svårt det än är. Tid kommer aldrig tillbaka och det gör inte livssituationer heller. Hur vi än gör så passerar perioder och ersätts av nya. Så hur jobbigt det än är, kom ihåg att detta är den enda gången i ditt liv som du upplever detta.

 

Ha en trevlig kväll!

 

Hälsningar, astrologen.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Louise (Monday, 04 September 2017 23:15)

  Tack snälla för ditt engagerade svar gällande förra inlägget. Tar emot det du skriver allra varmast och skall ha de i beaktning inför framtiden.

  Ska även känna in de du skriver ovan då flera aspekter passar in i min karta. Tusen tack igen, vilken boost.

  Mvh Louise

 • #2

  Kicki (Tuesday, 05 September 2017 11:34)

  Hej Alexandra,
  Tack för ditt svar, ska ha det med mig. Jag blev faktiskt väldigt nervös för jag känner att det är NU som en överenskommelse måste bli av. För att det ska gå vägen balanserar jag på den tunnaste lilla tråd och får inte göra ett enda felsteg. Min önskan är stark och drömmen känns relativt möjlig med god planering men jag styrs av andra människor som jag inte kan förutse hur de handlar.
  Med vänlig hälsning
  Kicki

 • #3

  Alexandra Alvis (Tuesday, 05 September 2017)

  Kicki,

  överenskommelsen kommer röra sig framåt i dagarna, Merkurius går stationär idag, det ger en boost till alla avtal och överenskommelser.

 • #4

  Kicki (Tuesday, 05 September 2017 11:53)

  Hej igen Alexandra, stort tack för ditt svar.
  :) tar ett djupt andetag och släpper ner axlarna

 • #5

  Inti (Friday, 08 September 2017 22:08)

  Everyday astrology?!