· 

Mars och Sol i Lejonet

Välkomna tillbaks till verkligheten!

 

Hur har er sommar varit?

 

Min har varit omtumlande och väldigt snabb. Men så är väl alltid somrar? Snabba. :)

 

Låt oss direkt hoppa in på astrologin. Under sommaren har vi haft en stor koncentration av planeter i först Kräftan och sedan Lejonet. Det innebär att vi först har hållit oss till vårt privata och intima, för att senaste veckorna blicka ut i omvärlden igen. 

 

Många har tampats med diverse bekymmer som har rört hemmet, nära relationer, familj och det som är ens mest personliga. Det behöver nödvändigtvis inte ha varit bekymmer, men frågor av något slag. 

 

Nu är vi inne i augusti och det är nu vi kommer skörda det som vi har startat upp under våren. Våren var otroligt intensiv och "reckless", och nu kommer resultatet. Saturnus kommer att gå stationär i slutet av augusti och vi kommer ta emot de förändringar som Saturnus bringar, på gott och ont. Ingen återvändo nu.

 

Alla som är födda 1989-1990 kommer att 2017-2018 få erfara Saturnus återkomst i sina egna horoskop, och således också behöva utvärdera sin verklighet på allvar. Det kan komma att göra en hel ont, och dessa förändringar är av viktig sort.

 

Det som händer närmast är att vi har haft en ganska intensiv Lejon-energi senaste veckan. Sol och Mars har gjort en tät konjunktion och vi har känt oss mer stolta, mer självständiga, mer självsäkra; det som Lejonet tecken ofta bringar med sig. Lejon är ensamvargar som endast litar på sig själva, även om dem har en stor tilltro och kärlek gentemot andra. 

 

Just nu kan vi uppleva en HEL DEL melankoli och önskan om att fly verkligheten. Melankolin kommer från Venus som huserar i Kräftan och fördröjer sommaren på så sätt (den är vanligtvis i Jungfrun så här års). Till det har vi trigoner från Neptunus till Venus, samt en opposition till Merkurius i Jungfrun. En sådan Merkurius är väldigt stark och och rationell, men också orolig och bekymrad. Den här typ av aspekt från Neptunus gör att man vill slippa och försvinna iväg på något sätt. Alla gör vi det på olika sätt, en bra bok eller en flaska vin är ungefär vad som brukar fungera. 

 

Vi känner ett extra "ansvarstryck" från Saturnus trigonen till Solen och Mars som kommer att vara där inom kort, det innebär att det där tyngden kommer att kännas extra och saker som man behöver ta ansvar för kommer bokstavligen rasa ner på en. Vi har dock energi och styrka att ta emot detta, no worries. Mars i Lejonet är stark och självsäker.

 

Däremot kan vi mycket väl bryta ihop hemma, och kom ihåg att det är viktigt att ta hand om sig och ladda batterierna på hemmaplan. Venus i Kräftan kräver sömn, vila, mat och reload.

 

Under helgen skedde också Fullmånen som föll mellan Lejonet-Vattumannen. Det har troligtvis inneburit mycket om och men, mycket oro och funderingar på det som har varit under sommaren. Är det något som är verkligen värt att hålla fast vid? Troligtvis inte, och helgen har varit en bearbetningsprocess i sig, nu är det dags att sluta oroa sig.

 

Kommande dagar, fram till helgen, kommer att vara en krock mellan den krassa verkligheten och en vilja att fly den. Hantera den klokt och hitta sätt att "förlora" er själva i som inte är destruktiva.

 

Skönt att vara tillbaka, nu kör vi:)

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Isabelle (Wednesday, 09 August 2017 19:18)

  Tack
  Skönt du är tillbaka�

 • #2

  best essay writing service (Friday, 29 September 2017 08:50)

  With clear aspirations and solid conviction goes up against Mars in Leo up in life, and they regularly encounter themselves that they are driven by any sort of icy, that they have an unmistakable mission and part to play on the planet. Their inner selves can once in a while appear to be unreserved, yet quite recently like the Sun in Leo, this is connected to their need to do great, and that they consider themselves to be somebody who can simply "do great".