· 

Mars och Sol konjunktion i Kräftan

Nu är lugnet här skulle man kunna tro, i och med semester-tider. 

 

Men så är icke fallet uppe i skyarna! 

 

Vi har Merkurius och Venus i Lejonet, respektive Tvillingarna. Merkurius i Lejonet gör oss väldigt säkra på vår sak, på våra ord och våra statements. Vi vill ha flärd, igenkänning och passion. Vi står gärna fast vid vad vi menar, och viker oss inte, vi är säkra på vår sak, och därmed basta. Kreativiteten flödar när Merkurius befinner sig i Lejonet, och många tar upp en hobby som rör sång, musik, teater eller konst. Vi gör gärna stora gester och lovar mycket. 

 

Venus i Tvillingarna stöttar med nyfikenhet och förmågan att hantera mängder information snabbt. Vet inte om ni märker av Venus i Tvillingarna på samma sätt, men oj vad gamla bekanta och folk som man känner vagt har dykt upp på ens radar. Ute på stan har jag hunnit springa på gamla gymnasiekamrater som jag inte sett på 10 år, arbetskompisar från förr, osv. 

 

Det är också väldigt lätt att börja prata med främlingar, något som jag brukar göra annars också, men som nu ger tillbaks.

 

Venus gör snart en fin trigon till Jupiter, vilket kommer att öka möjligheterna att träffa en ny kärlek, lära känna någon ny, skapa en romans, eller spinna på en nyfunnen hobby. Denna aspekt bidrar också till att vi slänger till höger och vänster med pengar. Detta håller i sig från mitten på nästa vecka, och nästa helg ut. 

 

Förutom detta har vi också inom ett par dagar en konjunktion mellan Sol och Mars i Kräftan! 

 

Denna aspekt, ihop med resten, ger en känsla av kokande vatten. Emotionella flöden som vill ta sig ut, ut i ord och uttryck, basuneras ut inför omvärlden.

 

Kommande dagar kommer också Månen att vara i eldiga Väduren, vilket onekligen skapar en otålighet och en explosion av känslor. Vi kan trycka på lite väl hårt vad gäller våra egna behov och att tillfredsställa dessa. Tillåt er att göra detta, det behövs. Följ era instinkter och önskningar just nu, det är mycket lite rationalitet involverat. 

 

Ha en trevlig helg!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Isabelle (Tuesday, 01 August 2017 09:12)

  Hej Alexandra har du slutat blogga? Hoppas bara du har semester ☀️ Tycker om din blogg.

 • #2

  Kicki (Monday, 07 August 2017 23:10)

  Hej hej,
  Hoppas att allt är bra med dig och att du är åter snart från en härlig ledighet. Nu saknar jag verkligen dina astrologiska förutsägelser:)
  Kram från en stenbock