· 

Nymåne i Kräftan

Hej,

 

just nu pågår en mycket stor koncentration av planeter i Kräftans tecken. Det kan medföra väldiga toppar och dalar i hur vi mår. Ena sekunden är allt finfint och vi är samstämda med oss själva och omgivningen, medan andra är vi på botten av vårt emotionella jag, och vet knappt hur vi ska ta oss upp ur sängen.

 

Dessa dagar är det MYCKET viktigt att ta hand om sig själv och se till att man har det så bekvämt som möjligt. Det behöver inte vara något avancerat, utan väldigt basalt. Sömn, mat, träning. Se till att ta ett bad eller var i vatten om ni kan, det lättar på trycket. 

 

Detta stöttas av en härlig Venus i Oxen som tillåter oss att dra njutningens suck efter ett gott mål mat, och en trevlig promenad ute i naturen. 

 

Eftersom Merkurius håller sig så nära denna Nymåne, så blir orden och tankarna väldigt emotionellt laddade. Detta eldas på av Mars som också är i Kräftan. Ok, så allt vi gör, känner, säger och tänker har en djup grund i våra känslor och behov. Detta gäller alla. Detta kan betyda att många samtal mynnar ut i känsloladdade diskussioner, och tar er tid att prata, det är nödvändigt. All information vi sänder ut och tar emot känns personlig och nära, som att personen mitt emot precis vet vad den ska säga för att påverka en. 

 

Det bör bli en fortsatt lugn helg i familjens närmsta krets. Lugn i det avseendet att vi håller oss i vårt trygga skal, och gärna hemma med våra nära. Däremot kan det alldeles väl koka och sjuda mellan dig och dina nära. Det är en mysig familjetid och allt man gör ihop  med familjen känns belönande.

 

Se detta som en nystart, en emotionell kick-off. :)

 

Något annat som jag vill ta upp är att jag fick nys om att en stor astrologi-sida kopierar mina prognoser och texter rakt av för att använda som sina egna. Jag har valt att ännu inte gå ut med vilka det är, utan varnat den personen, vilket jag passar på att göra igen. Titulerar man sig som astrolog så får man lägga in den växel det krävs för att nå ut med SIN information och SINA tolkningar. Väljer man att sno någon annans texter och skicka ut till sina följare, så är man inte bara otroligt respektlös, utan helt enkelt bara fake. 

 

Jag har skapat en Facebook-sida rörande mitt arbete, där jag framöver kommer att lägga ut korta prognoser för dagen. Ni får gärna stötta mig genom att like:a den, och tillåta mig att skriva fritt, utan risk att någon annan utger mitt arbete som sitt eget. Mig hittar ni numer här: Alexandra Alvis Astrology.

 

Det betyder mycket för mig att få nå ut med min astrologi till er, därför hoppas jag på att få så stor spridning som möjligt. Följ mig gärna. 

 

Vi hörs!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Kicki (Tuesday, 27 June 2017 22:22)

  Hej hej, vad himla tråkigt att du fått en sådan person som inte har vett att skämmas över sin oförmåga och inte kan stå för sin egen seriositet. Hoppas du får en rätsida på detta. Jag undrar då om du kommer att sluta skriva här eller kommer du skriva på båda håll. Själv så känns det mycket mer personligt att vistas här på din sida. FB har inte samma uttryck.
  Bara vad jag känner....

 • #2

  Frida G Svensson (Wednesday, 28 June 2017 11:24)

  Så fascinerande om det här med astrologi verkligen är sant!