· 

Veckoprognos v. 23

Hej,

 

här kommer en prognos för kommande veckan.

 

Det är riktigt dynamiskt uppe i skyarna nu och många genomlever avgörande och tuffa perioder i sina liv just nu, inklusive mig själv. För min del är det också anledningen till min låga aktivitet vad gäller att sammanfatta blogginlägg.

 

Försöker jonglera och balansera mitt egna välmående just nu, det går minst sagt inte som på räls. Men det är bara att kämpa på, det säger jag till mig själv och till andra som är i en utmanande sits just nu, där det känns som att drömmarna är långt borta och verkligheten verkar inte vilja korrigera sig utefter det man drömmer om och vill. Det som sker i planetkonstellationerna nu påverkar nästa hela Zodiaken, därav dynamiken. Som tur är blir det väldigt mycket lugnare puckar om en vecka ungefär. 

 

Nu förändras flera saker och tre planeter byter tecken i dagarna, tillsammans med att Jupiter går stationär och en annalkande Fullmåne till helgen. Venus gör nu sin sista sväng i Väduren och alla relationer som har på något sätt startats, förändrats eller utmanats i början på detta år, kommer nu till sin kulmination. Det är antigen plötsliga uppbrott eller förändringar i relationen, beroende på vad bakgrunden till relationen är. Impulsivitet och spontanitet har färgat denna helg minst sagt, och avslut eller förändringar är på löpande band.

 

Merkurius går från praktiska Oxen där den har tillåtit oss att fokusera på diverse praktiska saker, hemmet, byråkrati och materiellt till att röra sig in i Tvillingarna, och det är en mycket stark placering för Merkurius. Det lättar faktiskt lite i tankarna och vi känner oss starka och redo mentalt. Tankebanorna snurrar och vi söker oss till nya kontakter och mer kommunikation. Det är enkelt att prata med andra och man är aktiv mentalt.

 

Detta kan verkligen behövas då Mars går in i Kräftan idag. Verkligen inte den ultimata placeringen för Mars, utan snarare än sämre sådan, där Mars faller.

 

Förvänta er en mycket lägre aktivitetsnivå och handlingsberedskap. Nu börjar energi och handlings-planeten gräva runt i våra känslor och vår känsla av trygghet.

 

Borde jag har gjort så där? Vågar jag? Varför sa den personen det? Vad menar den? Är jag älskad? Är jag misslyckad? Klarar jag av detta?

 

Det är den typ av frågor som Kräftor ofta tampas med och går som katten kring het gröt innan de tacklar problemen. Detta kan därför bli en otrevlig resa in i sitt eget inre, full av osäkerhet, sentimentalitet, upprörda känslor och oavslutade affärer. Kräftan symboliserar också familjen, hemmet, modern, tryggheten, emotionell labilitet/stabilitet, inre behov, barndom, etc. Det kan därför bli att mycket av vår energi går åt att hantera ganska laddade frågor i vårt eget inre, som grundar sig i trygghet och närhet.

 

En eld-planet som Mars i den mjuka och flytande Kräftan ger en känsla av kokande vatten, som bubblar och bränner. Detta bubblande är framför allt våra egna anknytnings och trygghetsproblem som vi har med oss sedan barndomen, och i förhållande till hur andra han behandlat oss. Förvänta er därför att alla bortryckta känslor bubblar instinktiv upp och vi kan likt små barn, stampa envist i marken och med tårar i ögonen känna oss orättvist behandlade av omvärlden.

 

Vart är min trygghet? Varför tar ingen hand om mig? Vem kan krama mig och säga att allt blir bra?

 

Den typ av frågor kan dyka upp, speciellt om man till följd av Venus resa genom Väduren har avslutat eller brutit upp relationer av olika slag. Kräftan berör nästan alltid det förflutna och eftersom är det ett kardinalt (agerande) tecken, så kommer man inte riktigt undan med att trycka tillbaks allting under ytan. Mars däremot driver framåt, så här kan vi se flera emotionella band som avslutas och bryts av, i vårt eget inre. Mest påverkas förstås vi som har planeter eller viktiga punkter i Kräftan, Stenbocken (oppositions-tecken), Vågen, Väduren, Skorpionen och Fiskarna. 

 

Var förberedda på att känna av det fulla känslo-spektrat fullt ut under Mars genomgång av Kräftan. Från ilska, till ledsamhet, varm och mjuk lycka, desperation, sentimentalitet, etc. Det blir en känslostorm utan dess like i ungefär en månad framåt, vilket sedan kommer fortsätta med att Solen, Merkurius och Venus rör sig in i Kräftan. Dessa ger dock en mjukare och lugnare approach, men eldiga Mars krigar i Kräftan från och med idag. Med sin ingång i Kräftan rör den också Mån-Noderna och allt som sker kommande månad på emotionellt plan är ett steg framåt i vår egen livsväg, så även om det är tufft, är det avgörande inför förändringarna som kommer påbörjas höst. Håll ut.

 

Därför är det bra att huvudet hålls kallt av Merkurius i rationella och kyliga Tvillingarna, samt att Venus går in i Oxen där hon mår finfint, och vi får möjlighet att ta hand om oss själva och lugna nerverna med världsliga nöjen och tryggheten går egentligen att hitta i det lilla, om man verkligen tar hand om sig själv.

 

Den förhöjda aktivitetens perioden börjar att tappa sitt nu och mot slutet av denna vecka har vi ett lugn som inte har infunnit sig sedan tidig Februari. Det gäller inte nödvändigtvis ett inre lugn, utan det är snarare ett lugnare tempo överlag omkring oss och i livet. 

 

Solen får idag en kvadratur av Neptunus vilket kan ge en känsla av att ens jag/identitet löses upp. Man är ganska rådlös inför det som komma skall och osäker på sina egna värderingar och sig själv. Kanske har man gått emot sitt berättande jag (identitet) och ruckat på den genom tanklösa och impulsiva handlingar, vilket leder till att man är i ett oklart skede just nu. Men det kommer förändras till det bättre inom ett par dagar när Solen rör sig vidare genom Tvillingarna och bort från kvadraturen. 

 

Alla dessa förändringar faller på plats senast Onsdag den 7e Juni, och det är då denna nya, lugnare period börjar ta sin form. Men först i samband med Fullmånen i helgen!

 

Vi blir starkt påverkade av Mars emotionella flöden under första delen av veckan, då Månen förstärker detta genom att befinna sig i Skorpionen. Det kan kännas lite förvånande över vart alla dessa känslor och emotioner kommer ifrån, och här har ni förklaringen. Det kommer vara svårt att inte tycka synd om sig själv och vilja krypa i någons trygga famn, precis som man gjorde när man var barn.

 

Den 9e Juni har vi en ganska komplex Fullmåne som fortsätter på det "nya" temat som Nymånen i Tvillingarna tog med sig. Då hade vi många olika tankar och val, möjligheter och saker som spann runt oss. Detta kulminerar under denna Fullmånen och beslut faller på plats i samband med Månen konjunktion med Saturnus i helgen.

 

Här är ett bra utdrag av hur den kommer att upplevas: 

 

"The Moon conjoins Saturn (retrograd) and squares Neptune, suggesting disappointment, unclear endings, or sacrifice. Neptune dissolves Saturn's structure, while Saturn constricts Neptune illusions. The result involves acceptance of what you cannot control or keep. Sagittarius is the sign of truth, so a Neptune/Saturn mix also brings up lies/reality, and legal matters. Ceres conjoins the Sun - issues of loss/nurturing will be part of the mix. And Juno/Pluto in Capricorn make a tense inconjunct to Sun/Ceres, so we’re also dealing with a significant partnership transformation (a metaphorical death) or adjustments to an agreement. 

 

However, Jupiter (the ruler of this Moon) stations direct on the same day. Despite the difficulties, there will be hopeful progress. Despite the disappointments, something new will open up. And you might have to accept an initial disappointment if you want the big picture to work in your favour."

Det sista är av allra största vikt, Jupiter går alltså stationär nu på Fredag, den 9e Juni. Från Mars-månad har vi haft en lång utvärderingsperiod av vår egen väg och vår position i livet, och nu har dessa inre förändringar äntligen möjlighet att börja manifestera sig utåt i världen. Något stort inom har förändrats och nu är det tid för att ta in den förändringen i den praktiska verkligheten, steg för steg. Detta i samband med att Fullmånen sker ihop med Månens konjunktion med Saturnus i Skytten, visar på avgörande beslut i någon del av livet. Vilken del av livet det blir för dig personligen, visar hus-axeln där Fullmånen sker i ditt eget horoskop.

 

Mycket som sker denna vecka, och ett stort-energi skifte som håller i sig under hela veckan. Det som har varit kommer nu snart vara bortblåst, oavsett vad det är i just ditt liv. Nytt kliv upp på trappstegen i den här förändringen, och veckan som inleds med 11:e Juni blir helt annorlunda.

 

Ta hand om er.

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 10
 • #1

  Carina (Sunday, 04 June 2017 19:18)

  Åhh nu fick du det att kännas väldigt spännande!
  Som en tv-serie: vi får se hur det går i nästa avsnitt �

 • #2

  Sara (Sunday, 04 June 2017 20:33)

  Hej sötis !
  Tack snälla för detta . Kram

 • #3

  Annika (Monday, 05 June 2017 15:51)

  Tack fina du !

 • #4

  Lars (Tuesday, 06 June 2017 12:42)

  Wow ... Tack så mycket !

 • #5

  Hanna (Wednesday, 07 June 2017 21:09)

  Tack ! Du är bäst .

 • #6

  Kicki (Thursday, 08 June 2017 19:57)

  Tack, känner mig styrkt att anta stormens avslut. Blev glad när jag såg att fullmånen ligger i mitt 5:e hus. Känns som positivt för det behöver jag efter många års elände.
  Kram

 • #7

  Theresa (Sunday, 22 December 2019 14:06)

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 • #8

  johanna (Wednesday, 01 January 2020 12:53)

  Hej alla, det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna också. Jag såg ett inlägg om hur en dam återförenades med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom mitt förhållande misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt det eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och mitt förhållande är nu perfekt precis som han berättade att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt tidigare att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-postmeddelandet: drogunduspellcaster@gmail.com kommer din partner definitivt tillbaka till dig.

 • #9

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:39)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #10

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:17)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar