· 

Din tid på året

God kväll!

 

Hur var er ledighet? Min var lugn och nedstämd. Reagerar alltid väldigt starkt på när Månen passerar Kräftan, som alltid berör min Kräft-ASC. Blir sentimental och jävlig. Men nu står vi inför en eldig vecka, med morgondagens Måne i Lejonet, så det är bara att ta omtag!

 

Här kommer svar på era kommentarer, kul att många ville veta!

 

Först vill jag ta upp det här med att olika program ger lite olika grader på just Månen, och punkter så som ASC, DSC, MC och IC. Det kan ibland skilja sig en grad hit eller dit för att det ofta avrundas uppåt eller neråt. Dessutom har inte alla program exakta koordinater för vart man är född, och informationen skiljer sig också då vissa program inte tar i beaktan sommar och vintertid det året man är född. Summa summarum är inte någon grad hit eller dit någon enorm skillnad om inte det är på gränsen mellan två stjärnkonstellationer. Mitt tips är att testa olika program och använda det som faller ut oftast.

 

Carina (Sunday, 30 April 2017 16:45)

24 grader fiskarna

 

Svar: Carina, din tid på året är alltså 10-20e Mars, varje år. Nu råkar jag ha sett ditt horoskop, och tolkat det, så för dig är en viktig period på året från årsskiftet fram till april, varje år, då transit-planeter passerar dina egna. Men ovanstående 10 dagar i Mars är när du känner dig som mest hel som person, då transit-Solen gör en konjunktion med Månen din.

 

Lotta (Sunday, 30 April 2017 20:02)

17 grader i skytten

 

Svar: Lotta, för dig är det 5e-15e December varje år, det är din tid på året det. :)

 

Linda (Sunday, 30 April 2017 20:12)

Hejsan ! Jag har månen i oxen 1.44 i 12 huset . Tack !

 

Svar: Din tid på året har precis varit! 18e-24e April varje år är då du blir som mest hel och medveten om dig själv. Tufft med 12e huset, där kan man vara rejält sårbar vad gäller att knyta an på en emotionell nivå till andra, och veta vad man känner själv. 

 

Isabelle (Sunday, 30 April 2017 20:42)

Hej jag har månen i Jungfrun grad 7,14 hus 2
Tack

 

Svar: Isabelle, din tid på året är slutet på augusti, närmare sagt den 26e augusti - 7e september!

 

Joakim (Sunday, 30 April 2017 20:47)

Hej kräftan 15,25 och den sidan du tipsade om stod det 16,03.
Hus 12

 

Svar: Hej Joakim, din tid på året är 5e-15e Juli varje år. Det är alltså under sommarens högtid som du hittar din harmoni och din tid på året. 

 

Lars (Sunday, 30 April 2017 23:09)

Vilken sida Joakim ? För mig månen 29 grader i tvillingar , min fru 29 grader i vågen !!

 

Svar: Vad roligt med en sådan härlig trigon mellan din och din frus Måne, ni måste ha det riktigt bra ihop hemma och på fritiden. Kommer väl överens kring hur man spenderar fritid och bygger en gemensam vardag, det är en gåva i en relation. Din tid på året är 17e-25e Juni, alltså då det är som ljusast i vårt nordiska land. Samma datum gäller för din fru, fast i oktober!

 

Kicki (Monday, 01 May 2017 01:06)

Hej hej,
Tvillingarna 21,55 natal report, din föreslagna sida 22,28. Tog UTC Dublin/London, var lite osäker där:)
Hälsningar
K

 

Svar: Kicki, du ska använda den tidszon som du är född i. Om det är i Sverige, så är det GMT+1. Din tid på året ligger nära Lars tid på året, nämligen 9e-17e Juni varje år. 

 

Rasha (Monday, 01 May 2017 08:19)

Hej ! Vilken föreslagna sida ? Varför ditt namn på annorlunda färg Kicki !! Jag har månen i lejon 19.11 grader . Tack ha det bästa 

 

Svar: Rasha, jag la in en länk till den sidan under ordet "här". Din tid på året är 8e-18e Juli varje år.

 

mona (Monday, 01 May 2017 09:23)

Hejsan ! Hur ser ut maj månad för oss ?? Tack ! Jag har månen i 2:huset ligger på 12:12 i skorpionen .

 

Svar: Veckoprognoser kommer löpande under maj. Din tid på året är 1a-11e November varje år.

 

Lukas (Monday, 01 May 2017 12:43)

Hej ! Vad betyder ordet deklination ?? Jag har månen i lejonet 11.20 i 8 : huset ?? Tack snälla !

 

Svar: Lukas, deklination i astronomi anger graden. Jag förstår det som att det är du frågar efter. Det är alltså graden på olika himlakroppar, deras position på himlen. Din tid på året är 1a-10e Juli varje år. 

 

Sara (Monday, 01 May 2017 12:53)

Helooo! Månen i stenbocken 9.33 i femte huset motsatt till Venus . Vad tycker du ? Danke

 

Svar: Sara, din tid på året, är nyår! Lustigt, eller hur? Räkna från ca 28e dec till 5e Januari varje år. :) Eftersom din Måne dock är i opposition till din Venus så kan självkänslan få sig en törn under den perioden varje år och du kan känna dig oälskad och ouppskattad under samma period. Speciellt kan det ge sig uttryck i olika social grupper och nätverk som du ingår i!

 

Zara (Monday, 01 May 2017)

Hej ! Kicki var har du läst ditt horoskop ?Finns bra astrologer i London förutom astrolog jamie partridgesfru hon är bra men lite hård , för mig månen i tvillingar på 13.13 grader i 4 huset . Tack för dig och mig och Alexandra med .

 

Svar: Zara, din tid på året börjar sista veckan i maj och löper på hela första veckan i Juni. Trevlig tid på året det tycker jag :) 

 

Ett litet förtydligande med vad jag menar med att det är "ens tid på året". När Solen passerar ens Måne förstärkes och medvetandegörs ens Måne och dens funktioner. Den undermedvetna delen utav din personlighet får plötsligt stöd av den medvetna och man känner en sorts "helhet", en trygghet i att man får vara den man är och kan förklara sin inre processer för sig själv på ett medvetet plan. Det är i stort en trivsam period som förstärker en som person. Notera att det dock kan te sig olika uttryck om du har några kvadraturer eller oppositioner till din Måne, som också förstärks av den förbipasserande Solen, och i vissa fall gör att otrevliga mönster från ens undermedvetna flyter upp till det medvetna. Hur som helst är det alltid en viktig period på året.

 

Dela gärna med er om ovanstående datum någonsin varit viktiga för er! Spännande att utvärdera.

 

Trevlig kväll,

 

Mvh, astrologen.  

Write a comment

Comments: 11
 • #1

  Carina (Tuesday, 02 May 2017 05:35)

  Tack ;-)

 • #2

  Zara (Tuesday, 02 May 2017 16:54)

  Hej ! Super duktig ! Tack så mycket !

 • #3

  Fia (Tuesday, 02 May 2017 17:13)

  Hej min vän ! Det är här mycket intressent och du har Transit Solen konj din mån 19 Maj till 24 Maj exakt 23 Maj på samma dag Transit Merkurius Trigon din Saturnus , Transit Kiron Opposition din Merkurius . Ha en jätte fin dag . Kram

 • #4

  Lukas (Tuesday, 02 May 2017 19:30)

  Tack så mycket ! Kanon Alexandra !

 • #5

  Rasha (Tuesday, 02 May 2017 21:29)

  Tack fina Alexandra ! Jätte bra !

 • #6

  Lars (Wednesday, 03 May 2017 10:05)

  Hej Alexandra ! Det stämmer jätte bra . Härligt !

 • #7

  Kicki (Wednesday, 03 May 2017 20:03)

  Tack Alexandra, känns väldigt bra med de datum du skrev. Jag mår alltid bra där. Det var en lycka att bara vara fri och hoppa och leka när skolan slutade tex. Lite kul är väl att jag blev med barn dessa dagar också och jag har tre:)
  Ang annan färg på Kicki som någon frågade så vet jag inte varför. Någon annan frågade om Astro i England men jag fick tips om en websida som jag har gjort mina olika grader i mitt stjärntecken.

 • #8

  Joakim (Friday, 05 May 2017 09:48)

  Tack underbar Alexandra !

 • #9

  Mona (Sunday, 07 May 2017 15:00)

  Härligt ! Tack fina du !

 • #10

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:43)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #11

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:22)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar