· 

Helgprognos 19e -21a maj 2017

Den dagen vi aldrig trodde skulle komma, dagen det är 22 grader och strålande sol i Sverige! För varmt för att sitta i solen i tröja och där det är vindstilla. Lovely. :)

 

Vädret motsvarar den stora eldtrigonen som sker på himlen just nu. Det är en ganska omfattande och långsam transit som består av två yttre planeter och Mån-noderna. Den är omvälvande och av yttersta vikt för er som har persoliga planeter och punkter i 27-29 graden av alla eldtecken; Lejon, Skytten och Väduren. Var uppmärksamma på det som sker nu för nu vänder ert liv åt något specifikt håll och denna förändring är vad som föranleder er fortsatta bana.

 

Saturnus, Uranus och Mån-noderna gör trigoner eller konjunktioner till era planeter vilket innebär en explosiv förändring av strukturer i ert liv, som förändrar utsikterna inför framtiden. Den viktigaste läxan att ta med är att den där känslan av förändring, frihet och viljan att slita sig fri, går att nu göra något åt. Med Saturnus hjälp går det att sätta en struktur och en plan, för att stabilisera den framtida förändringen som just nu främst känns inifrån. Detta påverkar också er som har planeter i 27-29e graden av Tvillingarna, Vågen, Stenbocken och Kräftan.

 

Det är ganska mycket dynamik på himlen just nu, eftersom alla planeter och punkter på något sätt är involverade. Det innebär på det stora hela att alla delar i våra liv påverkas och får utstå någon form av förändring. Det är en helhet som slänger in er i er nya livsbana, självklart med er egna aktion först. Mycket av den förändringen sker på insidan (retrograd Saturnus), som sedan kommer att mynna ut i extern förändring. Sätt upp en plan kort och gott, som leder till att den förändringen ni vill, ska komma.

 

Venus gör nu en exakt opposition till Jupiter, vilket generellt sett pekar på fokus och uppmärksamhet kring kärleks och relationsfrågor. Det är något som prioriteras och tänks på. Sen bådar ofta oppositionen till att man övervärderar och är överhoppfull inför kärlekskval, så håll er på er vakt. Det är också ofta en tid då man tenderar att ha lite mer roligt, spendera lite mer och unna sig lite extra. Lägg inte för mycket värdering i vad som försiggår i ert kärleksliv, det finns en tendens till att tolka situationen alltför hoppfullt. Det är dock en fin tid att attrahera det man vill ha, så fundera på vad som skedde den 4e Mars, det datumets händelser kan komma att vara på tapeten under denna opposition.

 

Män (eller vem som helst med en stark Mars egentligen) har en tendens att vara lite väl pushiga nu, med tanke på Plutos aspekt till Mars. Ta det med ro och ha i åtanke att personen som är pushig kanske inte inser det. Det handlar samtidigt om att knyta nya kontakter, så var inte rädda för att okända människor approcherar er och vill knyta en kontakt. Det är naturligt när Mars är i Tvillingarna.

 

Merkurius har klivit in i Oxen och säg mig, visst känner ni en uppsving kring praktiska frågor? Åtminstone i mitt liv har dessa dykt up, saker som rör sig fastighetsköp, möbler och allehanda praktiska saker. Flyt med och tillåt er att reda ut det praktiska, det är onekligen tid för det i cirka två veckor framåt.

 

Helgen får en mysig och drömmande stämning, blandat med önskan om att ha roligt, vilket inte bara vädret men också Venus-Jupiter oppositionen står för. Håll i plåboken bara, för det kan spenderas lite väl friskt. Lördagen kommer tyvärr i stort sett gå i alkoholens tecken, om jag känner vår nation rätt. Det är som upplagt för med Månen som passerar Fiskarna och Neptunus under Lördag-dag. För er som inte dricker, och för oss alla, blir det överlag en väldigt mjuk och härlig dag, som gärna ska spenderas i drömmarnas värld.

 

Solen gör nu sina sista grader i Oxen, och från och med nästa vecka kommer det verkligen en uppsving i rörlighet och sättet vi kommunicerar på. Nu börjar tid för kortare resor, weekends, nya bekantskaper och snabbare kommunikation överlag. Vi lämnar vår trygga Oxen-bubbla och beger oss ut mot nya och gamla vänner, pratstunder och nyheter. Kvarvarande dagar innan Solen byter, är det en bra tillfällighet att stanna upp och vara stolta över den materialistiska verkligheten som vi har åstadkommit självmant. Se tillbaka på ditt liv och fundera vad du kan vara fullt stolt över att du har genomfört. Det är ett viktigt tillfälle att reflektera kring det för att det kunna rör sig vidare med ny kraft. Men passa på och njut av det du har just nu, åtminstone helgen ut. :)

 

Speciellt innan vi har en Nymåne i Tvillingarna den 25e Maj, då vi kommer att stå inför en mängd olika val och bli presenterade en palett av möjligheter och utsikter. Det blir en väldigt rörlig och fast-paced vecka med så mycket energi och tyngd i Tvillingarna. Många lösa ändar, uppstarter, telefoner som går i ett, etc. Njut av lugnet till dess.

 

Kärleksfrågor kommer i synnerhet att beröras av Nymånen och det blir "allt eller inget" vad gäller era kärleksfunderingar, men också era värderingar. Ert nya jag kommer att växa fram under denna Nymåne, så fram till dess, take it easy och njut av livet. :)

 

En liten påminnesle angående Nymånen från en av mina favorit-astrologer:

 

"And you'll have a New Moon that's brimming with fresh ideas, to get you started. You're not stuck, no matter how frustrating Venus/Pluto is. You're already in new territory, and you have choices about how you'll handle that Venus issue. "

 

Hoppas att er helg blir lika trevlig som jag planerar att min blir.

 

På återhörande,

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 14
 • #1

  Linda (Friday, 19 May 2017 15:00)

  Tack�
  Jag hoppas på husvisning & budgivning för oss nästa vecka, vi har hållt på nu i 2år.
  Ödets väg?!
  Trevlig Helg

 • #2

  Agneta (Saturday, 20 May 2017 17:22)

  Tack. Det låter hoppfullt. Behöver "lite hopp om bättring" i mitt liv nu <3

 • #3

  kaisa (Sunday, 21 May 2017 09:04)

  Godmorgon ! Tack så mycket intressent .

 • #4

  Sofia (Monday, 22 May 2017 17:01)

  Hej ! Vad hände i himlen under den här veckan förutom Trump i Tel aviv !!

 • #5

  Karina (Monday, 22 May 2017 21:58)

  Hej ! Nymåne i tvillingar kan du berätta för oss hur påverkar på oss . Tack !

 • #6

  Lars (Tuesday, 23 May 2017 12:16)

  Hej Alexandra !
  Vi är på tvillingar säsong och du har skrivit om Oxen !! Vi har snart nymåne i tvillingar kan du skriva om detta . Tack !

 • #7

  Sara (Friday, 26 May 2017 19:52)

  Hej Alexandra 1 Varför har du ta bort fältet med folk respons eller skriva under till dig !! Jag har en fråga om mitt horoskop , jag har solen utan aspekt med andra planeter vad kan det betyder ??? Hoppas på svar . Trevlig helg !

 • #8

  jens (Monday, 29 May 2017 11:29)

  Hej ! Var veckoprognos v.22 Tack !

 • #9

  Ula (Monday, 29 May 2017 18:17)

  Hej ! Jag undrar om ni kan skriva om Mars i kräftan ... Hälsningar Ula

 • #10

  paula (Wednesday, 31 May 2017 18:02)

  Hej ! Jag vet inte vad kan jag skriva men har hittat din sida så bli glad , jag vill veta mer om månen när har du tid att skriva lite . Tack för du finns . Mvh / Paula

 • #11

  Lars (Saturday, 03 June 2017 18:44)

  Hej Alexandra ! Hur är det ? Hur mår du ? Mars i kräftan kan du berätta om det !! Jag ser att du har glömt din sida och upptagen med nåt annat kanske . Hälsningar Lars

 • #12

  Sara (Sunday, 04 June 2017 16:34)

  Hej fina du ! Hur mår du ? Kan du skriva om vecka 23 är du snäll . Hoppas allt väl med dig . Kram Sara

 • #13

  johanna (Wednesday, 01 January 2020 12:54)

  Hej alla, det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna också. Jag såg ett inlägg om hur en dam återförenades med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom mitt förhållande misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt det eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och mitt förhållande är nu perfekt precis som han berättade att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt tidigare att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-postmeddelandet: drogunduspellcaster@gmail.com kommer din partner definitivt tillbaka till dig.

 • #14

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:20)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar