· 

Veckoprognos 15e - 19e Maj 2017

Hej,

 

hur var er vecka? Hur kändes Fullmånen?

 

Mitt slag kom någon dag efter exakt Fullmåne. Har varit ganska tungsint sedan i Fredags för min del. Som en tung slöja av känslor som ligger över verkligheten. Saker har liksom dånat ner på en med full kraft. Beslut som tagits för flera veckor sedan kändes för mig "på riktigt" de senaste dagarna. Smärtan har känts ändå in i hjärtat.

 

Livet har liksom varit mer verkligt än någonsin, så nära, så nära alla djupa känslor. 

 

Nu tar Månen med sig alla dessa känslor som tillkom under Fullmånen vidare genom Zodiaken. Under helgen höll sig Månen i Skytten och gav en viss explosivitet och icke-betänklighet under Lördags-kvällen när den stod i trigon med Merkurius/Uranus konjunktionen. 

 

Vad händer i veckan då?

 

Det blir lite i punktform för att det händer en hel del på himlen kommande veckan. Vi börjar med Månen.

 

Idag och imorgon håller sig Månen i Stenbocken, och sätter lock på alla känsloyttringar. Vi stöter bort det känslomässiga till förmån för det praktiska. Men tungsintheten är nog så kvar, när Månen är hemma hos Saturnus i Stenbocken. Men vi är på väg bort, på väg bort från vad som än tog slut under Fullmånen. Någon form av känsla och situation kom till sin fulla prakt, och nu slår vi in den i det avskedspaket som Månen tar med sig genom att röra sig vidare genom Zodiaken. I ungefär två veckor framåt kommer vi att avsluta och slå ihop det som vi upplevde under Fullmånen. Avslutet har varit, men nu måste vi vidare med det i bagaget. Under veckans gång rör sig Månen genom Vattumannen (Onsdag, Torsdag), och till helgen går den in i mjuka Fiskarna. Så veckan börjar praktiskt och med en hel del bestyr, för att sedan övergå till att vi får en möjlighet att istället ta avstånd från våra känsloströmmar och se vårt liv på ett objektivt sätt (Vattumannen).

 

En intressant aspekt som också påbörjas och håller i sig under veckan är Venus opposition till Jupiter. Jag vill inte säga att man kan komma att känna sig värdelös, med självkänslan kan få sig en törn. Kärleken får sig en törn, relationer omvärderas och vi själva gör det också. Det kan också slå åt andra hållet, där vi övervärderar oss själva och vår förmåga. Men viktigast är det som hände under Venus retrograd får nu sitt avslut. 

 

Händelse nr. 2 veckan är att Merkurius går in i Oxen igen och lämnar Väduren för denna säsong. Den här mentala bestämdheten och explosiviteten som har varit, landar nu i en stilla och praktisk verklighet. En ganska svår-rörlig sådan, men ändå en sådan som tillåter att få ner det man vill i praktiken och få det gjort. Den 31a Mars var då Merkurius rörde sig in i Oxen första vändan, för att sedan backa tillbaks till Väduren, fram till nu, den 15e Maj. Det betyder att vi återvänder till frågor och situationer som påbörjades då, och som behöver tas upp igen och få sitt avslut. 

 

Vi har samtidigt en pågående trigon mellan Mars och Jupiter, och det mesta vi tar oss för, faller ut riktigt väl. Vi finner njutning och harmoni i en mängd olika aktiviteter, och nu kommer verkligen många olika hobbies att ta upp sin tråd igen. Nyckeln är att få göra lite av varje och testa på allt möjligt. Återvänd till det som ni tidigare tyckte är roligt och tillåt er att hitta er själva i allt detta kaos. 

 

Slutligen har vi också en Saturnus-Uranus trigon som kickar igång under veckan, vilket innebär en trevlig mix av stabilitet och förändring. Ett gynnsamt samarbete mellan det jobb vi tidigare lagt in och förändring som kommer ur det som börjar ta sin plats. Frihet under ansvar som det så fint heter. :)

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 10
 • #1

  Alex (Sunday, 14 May 2017 20:38)

  Tack snälla du !

 • #2

  Kicki (Sunday, 14 May 2017 20:58)

  Tack! Min vecka har nog gränsat till katastrofens faktum, verkligheten. Torsdagen var värst då upplevde jag en så stor sorg när jag gick in i mitt gamla hem (äktenskap) som jag vill lämna men inte tillåts av min fd. man. Nu bor ingen där i det gamla fina huset. I tre år har vi nu hållit på med en skilsmässa som aldrig verkar ta slut. Ledsen och trött långt in i själen och vill så gärna komma vidare i mitt liv. Letar ständigt efter nya möjligheter till avslut men så är det tillbaka igen på ruta ett. Längtar efter min frihet till mitt liv.

 • #3

  Louis (Monday, 15 May 2017 11:08)

  Hej ! Spännande vecka Venus motsatt Jupiter Kärlek mot frihet , pengar mot kunskap . Tack för det . Önskar dig en fin vecka .

 • #4

  Alexandra Alvis (Monday, 15 May 2017 13:15)

  Kicki, vad tråkigt att höra att du går igenom en så utdragen och smärtsam skilsmässa.

  Fullmånen är en tid då allt stannar upp och vi blir tvungna att möta våra inre slitningar, känslor och önskemål. Kommande två veckorna efter Fullmånen är en tid för att börja mentalt rulla ut det man landat i. Nymånen är den nystarten som du behöver för att saker ska förändra sig. Jag kommer självklart att förvarna i tid med räkna med att göra ett ryck runt den 25e Maj. Då är det tid att knyta nya kontakter och får ut sin smärta i samtal och ord, om inte annat.

  Var stark, allt går över, och så även detta.

  Mvh, astrologen.

 • #5

  Kicki (Monday, 15 May 2017 20:31)

  Hej Alexandra, TACK, jag ska ha det med mig. Det känns som det kommer vara intensivt de närmsta veckorna framöver.

 • #6

  Rasha (Thursday, 18 May 2017 19:42)

  Hej Alexandra ! Solen i tvillingar imorgon kan du berätta för oss vad kommer att hända en månad framöver . Hälsningar Rasha

 • #7

  Alexandra Alvis (Friday, 19 May 2017 15:05)

  Rasha, Solen rör sig in i Tvillingarna den 21a Maj.

  Se inlägg ovan!

 • #8

  johanna (Wednesday, 01 January 2020 12:54)

  Hej alla, det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna också. Jag såg ett inlägg om hur en dam återförenades med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom mitt förhållande misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt det eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och mitt förhållande är nu perfekt precis som han berättade att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt tidigare att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-postmeddelandet: drogunduspellcaster@gmail.com kommer din partner definitivt tillbaka till dig.

 • #9

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:41)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #10

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:18)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar