· 

Helgprognos 5-7e Maj 2017

Solen har varit framme hela veckan, vattnet gnistrar blått mot ljuset och sommarkänslan är total! Vi hittar på mer saker, umgås mer med våra kollegor och planerar för fullt inför sommaren.

 

Det är Mars i Tvillingarna det. :)

 

Om ni någon gång har dragit er för att ta kontakt med någon, privat eller på jobbet, så är just nu den bästa tiden att knyta den kontakten, och låta bli att dra sig.

 

 Just nu är alla öppna och mottagliga för både nya bekanskaper men också snick-snack i allmänhet. Folk är nyfikna och hör gärna på det du har att säga. En utmärkt tid för säljare, som ju också styrs av Merkurius, som styr Tvillingarna.

 

Det finns ett enda problem för närvarande, och det problemet är att Mars i Tvillingarna oppositioneras av Lilith, den svarta månen, som tar fram det mest destruktiva och onda hos oss, gärna på ett icke-medvetet plan. Här arbetar dock Lilith på en mental, ordslig nivå, pga Skytten-Tvillingarna axeln som denna aspekt berör. Man kan vara väldigt destruktiv mot andra med sina vassa tunga helt enkelt, och få utstå en hel del gilringar från andra. I synnerhet påverkas män av detta, eftersom Mars är involverad. Detta stärks förstås ytterligare av Merkurius konjunktion med explosiva Uranus. Leta inte efter förståelse hos andra om ni inte hittar det, och försvara inte er ståndpunkt. Notera det som sägs, stäng munnen, och gå bestämt vidare.

 

Ett fint exempel på detta är hur jag igår blev av med en kund på jobbet, som ville byta konsult, eftersom jag "hade för mycket attityd". Detta grundades på vår mejlkorrespondens där jag valde att vara kortare och mer bestämd än vanligt, vilket var till min nackdel. Tänk till flera varv innan du sänder iväg ett meddelande helt enkelt, och samma gäller i det verkliga livet. Munnen är som ett välsmort läder just nu, med en sylvass, giftig tagg.

 

Bra, då har jag varnat er.

 

Merkurius är stationär igen, så det gäller att bums ta tag i saker som har legat på hyllan och väntat på att bli gjorda. Energierna är med oss, och snabbt och enkelt går det. Vi får svar, folk är hjälpsamma och pappren går dit dem ska.

 

Under dagen idag, Fredag, och en bit in på Lördag, kommer Månen att vara i Jungfruns tecken. Röj undan allt detaljarbete om du har sådant, både hemma och på jobbet. Det är en bra dag för att leva i hälsans tecken, ta en joggingrunda, äta lite mer grönt och göra avkall på alkoholen till exempel.

 

Imorgon, Lördag, däremot! Då blir det andra bullar, nämligen en mycket bra kväll för att socialisera och ha roligt, ta på sig sina bästa kläder och göra sig fin.

 

Se till att ha sällskap helt enkelt, det är ingen höjdare att vara ensam under helgen.

 

Trevlig helg!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 8
 • #1

  Nanci (Friday, 05 May 2017 18:51)

  Tusen tack för det .

 • #2

  albert (Friday, 05 May 2017 21:01)

  Tack snälla ... Helt perfekt !

 • #3

  Sofia (Saturday, 06 May 2017 17:45)

  Super bra ! Helt rätt .... Ha det bästa

 • #4

  Lars (Saturday, 06 May 2017 20:46)

  Hej ! Jag har en fråga vad betyder detta ? Ascendenter på latitud 60°

  STJÄRNTECKEN ANDEL
  Väduren
  Oxen
  Tvillingarna
  Kräftan
  Lejonet
  Jungfrun
  Vågen
  Skorpionen
  Skytten
  Stenbocken
  Vattumannen
  Fiskarna
  2 %
  3 %
  6 %
  12 %
  14 %
  13 %
  13 %
  14 %
  12 %
  6 %
  3 %
  2 %

  Hälsningar Lars

 • #5

  Anais (Sunday, 07 May 2017 19:12)

  Hej ! Vi har fullmåne i Skorpion kan du berätta om detta negativ eller positiv . Tack !

 • #6

  Anders (Sunday, 07 May 2017 20:28)

  Hej ! Kan du berätta om valet i Frankrike och Emmanuel Macron som har vunnit . Tack så mycket ! Hälsningar Anders

 • #7

  Henrik (Monday, 08 May 2017 16:40)

  Hej ! Vad säger stjärnorna under vecka 19 ? Hälsningar

 • #8

  Alexandra Alvis (Monday, 08 May 2017 19:55)

  Lars, jag har tyvärr ingen aning. Du får utveckla vart du fått dessa siffror ifrån.

  Anders, skriver jättegärna om Macrons horoskop, återkommer i dagarna!

  Mvh, astrologen.