· 

Sista april 2017

Ja, vad konstigt hör ni.

 

Plötsligt är vintern slut sedan länge, solljuset dröjer sig kvar till nästan 22 och studenterna brölar runt på stan i falsk hoppfullhet om kommande åren hehe. 

 

Semestrarna är planerade och om några veckor är min favoritårstid här, nämligen då syrener blommar! Skiftet maj/juni är den bästa tiden på året för mig.

 

Rolig kuriosa angående favorit-årstid; ens favoritårstid är troligtvis i graderna där man har sin Mån-placering i horoskopet! Ens Mån-placering är vart man hittar lycka, trygghet och harmoni nämligen, det är där ens inre barn bor. :) Så när transit-Solen passerar ens Måne varje år känner man sig hel, och troligtvis är den perioden på året alltid viktig för en.

 

Vi kan testa en grej: kommentera vilken placering din Måne har, det går att slå upp här bl.a. Glöm inte att ta med vilken grad den är i, det står precis under vilket tecken den är i, så reder vi ut när din tid på året är! Kom ihåg att du måste veta din födelsetid för att kunna veta vart du har din Måne.

 

Min Måne är i 3e graden av Tvillingarnas tecken, och Solen passerar där varje år, runt 20e-31a Maj. Jag har sedan jag varit liten älskat just den perioden på året mest.

 

Tidigare har jag trott att det beror på vädret, att alla ser fram emot ledigheten, annalkande sommar, och framför allt syrener! Jag älskar syrener, som blommar enkom då. Detta styrktes fint att astrologin många år senare, när jag såg att transit-Solen passerar min natala Måne just då. 

 

Jag kommer att hålla en längre Måne-skola längre fram , det är ett ämne som ligger mig varmt och om hjärtat och Månen är otroligt central i horoskopet, och är inte heller något vi medvetet kan förändra, som vi kan med många andra delar i våra horoskop. Månen är vår hamn, där vi blir omfamnade av mamma och känner oss skyddade från resten av världen. Det är vår trygghet, vår inre harmoni, lycka och det som tillåter vårt medvetna jag (Solen) att blomma ut till fullo! Väldigt spännande tema.

 

På tal om något annat, så får ni mer än gärna lämna era mejladresser när ni kommenterar. Jag har frågor till vissa utav er, men inget sätt att komma i kontakt med er. 

 

Hoppas att ni får en trevlig Valborg, utan att frysa ihjäl. :) Själv ska jag troligtvis till Riddarholmen här i Stockholm och kika på brasan! 

 

Trevlig dag,

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 16
 • #1

  Aron (Sunday, 30 April 2017 13:09)

  Hej ! Vad ska du resa den här gången på din semester ? Aronlarsson@outlook.com , jag väntar på ditt mail . Kram

 • #2

  Carina (Sunday, 30 April 2017 16:45)

  24 grader fiskarna

 • #3

  Lotta (Sunday, 30 April 2017 20:02)

  17 grader i skytten

 • #4

  Linda (Sunday, 30 April 2017 20:12)

  Hejsan ! Jag har månen i oxen 1.44 i 12 huset . Tack !

 • #5

  Isabelle (Sunday, 30 April 2017 20:42)

  Hej jag har månen i Jungfrun grad 7,14 hus 2
  Tack

 • #6

  Joakim (Sunday, 30 April 2017 20:47)

  Hej kräftan 15,25 och den sidan du tipsade om stod det 16,03.
  Hus 12

 • #7

  Lars (Sunday, 30 April 2017 23:09)

  Vilken sida Joakim ? För mig månen 29 grader i tvillingar , min fru 29 grader i vågen !!

 • #8

  Kicki (Monday, 01 May 2017 01:06)

  Hej hej,
  Tvillingarna 21,55 natal report, din föreslagna sida 22,28. Tog UTC Dublin/London, var lite osäker där:)
  Hälsningar
  K

 • #9

  Rasha (Monday, 01 May 2017 08:19)

  Hej ! Vilken föreslagna sida ? Varför ditt namn på annorlunda färg Kicki !! Jag har månen i lejon 19.11 grader . Tack ha det bästa .

 • #10

  Joakim (Monday, 01 May 2017 08:55)

  Står Här i texten.
  Lunarium.co.uk

 • #11

  mona (Monday, 01 May 2017 09:23)

  Hejsan ! Hur ser ut maj månad för oss ?? Tack ! Jag har månen i 2:huset ligger på 12:12 i skorpionen .

 • #12

  Lukas (Monday, 01 May 2017 12:43)

  Hej ! Vad betyder ordet deklination ?? Jag har månen i lejonet 11.20 i 8 : huset ?? Tack snälla !

 • #13

  Sara (Monday, 01 May 2017 12:53)

  Helooo! Månen i stenbocken 9.33 i femte huset motsatt till Venus . Vad tycker du ? Danke

 • #14

  Zara (Monday, 01 May 2017)

  Hej ! Kicki var har du läst ditt horoskop ?Finns bra astrologer i London förutom astrolog jamie partridgesfru hon är bra men lite hård , för mig månen i tvillingar på 13.13 grader i 4 huset . Tack för dig och mig och Alexandra med .

 • #15

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:43)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #16

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:22)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar