· 

Prognos 1 maj 2017

Hej vänner,

 

Kul att ni är ett par stycken som svarade på min förfrågan om att lära känna er lite bättre. Alldeles för få i mitt tycke:) Bara prognoser och information kan man inte kräva, lite kan man ge tillbaka också, så välkomna att fortsätta svara. Anledningen är att det är intressant för mig att veta vilken målgrupp som intresserar sig för mitt arbete, och för att jag vill lära känna er bättre och bättre, kort och gott.

 

Förvånad att ni är så många män som läser, det händer inte ofta i den astrologiska världen, att jag springer på killar. För er som vill träffa mig, jag ger personliga konsultationer, det är bara att skicka iväg ett mejl så löser vi det.

 

Vad händer i helgen då? Lång-helg för många kan jag tänka mig!

 

Först av allt så har Venus rört sig in i i Vädurens tecken igen och vi har slutat vara lika känsliga och ömtåliga som vi var för några dagar sen, och under senaste veckornas gång. Slutat minnas åter, känna oss hjälplösa och utan en tydlig väg framåt, tänka på gamla tider och flöda runt i känslor. Nu har relations, kärleks och fritidsplaneten rört sig in i Väduren, där den huserar ihop med Merkurius och Uranus för tillfället, och ett tag framåt.

 

För många är detta på något sätt ett avslut eller en början, eller både och, för det som har varit. Vädurar går sin egen väg som vi vet, och ser sig inte om efter andra. Om ni har haft några oavslutade eller påbörjade trådar på relationsfronten, så kommer dessa nu att börja veckla ut sig eller falla i glömska. Nystart återigen med en Venus i Väduren, plötsliga möten, snabb kärlek och brinnande intresse. En tid för att påbörja en ny fas i sitt kärleksliv, och i sig själv. Detta kommer att löpa på och nå sin kulmination den 4e Juni, när Venus gör en konjunktion med Uranus och några dagar senare går in i Oxen. Vi kan mycket väl känna oss som ensamvargar, men starka sådana. Samtidigt är det en utmärkt tid för nya möten, och för plötsliga avslut för gamla. Mer om det då.

 

Merkurius håller sig nära Uranus fortfarande, och säg mig den som inte har kommit med oväntade och plötsliga uttalanden dessa dagar? Jag kan bara utgå från mig själv, men jag har verkligen inte hållit tillbaka med orden. Det är så man skäms litegrann, för hur mycket man har gått åt andra med sin vassa tunga. Detta fortsätter även helgen ut, så var på er vakt med vad ni säger till andra. Detta gäller i synnerhet Tvillingar, Vattumän och Vädurar. Vågar också.

 

Mars och Månen håller sig i Tvillingarna för tillfället, och Månen gör så fram till imorgon, Söndag. Utmärkta dagar att spendera i sällskap med andra människor, prata och umgås. Också fina dagar för att engagera sig i något nytt man velat längre, något som har med ny kunskap att göra. Detta innebär; läsa en bok, gå till biblioteket eller bokhandeln, ta en promenad (röra på fötterna i synnerhet) och lyssna på en dokumentär, se en film/dokumentär, etc. Nu är vi väldigt nyfikna på omvärlden och tar oss gärna tid att supa in den informationen.

 

Det är just nu ganska lite aspekter på himlen planeterna sinsemellan och därför kan detta klassificeras dels som en lugn period, där varje planet får agera ut sin energi i helhet, utan att bli påverkad i ett stort maskiner. Dels kan vi dock känna oss splittrade, som att delar av vår personlighet inte hänger ihop med resten. Å ena sidan är vi föräldrar, å andra har vi just upptäckt en ny hobby. Eller att vi hänger med familjen, men har samtidigt ett diffust minne från kvällen innan när vi var ute och röjde på dansgolvet. Detta ger dock också möjlighet att utnyttja varje planets energi i sin helhet. Det är mycket fokus på luft och eld just nu, så håll er aktiva och upptagna. Myror i brallan om man sitter still.

 

Under Söndagen och Måndagen har vi en Måne i Kräftans tecken, och det tyder på att man bör ta hand om sig själv och hålla sig hemma. Mysa in sig i ett ombonat hem och vara med familjen, eller den man håller nära och kär. Ta det lugnt, gör det som gör dig nöj och fokusera på sådant som gör dig trygg och tillfredsställd på en grund-nivå. Väldigt enkelt; mat, sömn, närhet och kramar, en ren säng, ett skönt bad, etc. Den typ av saker. 

 

Kom ihåg i helgen:

 

- var försiktig med dina ord, det är enkelt att säga för mycket.

- håll dig i sällskap med andra

- ta hand om dig och dina grundbehov

 

Trevlig ledighet!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Anders (Saturday, 29 April 2017 19:32)

  Tack så mycket för det , uppskattar alltid . Kram

 • #2

  Karin (Saturday, 29 April 2017 19:55)

  ❤ Tack❤Trevlig helg❤

 • #3

  Lisa (Saturday, 29 April 2017 19:56)

  Åh jösses så otroligt träffande Alexandra!!! Du är otroligt duktig! ��⭐️✨��. Kram

 • #4

  Daniel (Saturday, 29 April 2017 22:13)

  Oj så träffande. . Skönt att veta ändå varför det är som det är nu dessa dagar.. � tack fina du!