Nu vill jag lära känna er

Som rubriken lyder!

 

Ni är ett gäng som återkommer och läser, ställer frågor och intresserar er för mitt välmående. Vilket är grymt trevligt!

 

Därför vill jag veta vilka ni är. :) speciellt så här i nystarts-tider, men Nymånen i Oxen.

 

Hur gammal är du?

Vart bor du någonstans?

Hur kom du i kontakt med astrologi från början?

Vad är du mest glad över i ditt eget födelsehoroskop, kontra minst?

 

Ni ska också få tillfälle att ställa allehanda frågor till mig, allt som rör astrologi och sådant som intresserar er, men det var i vi helgen tänkte jag.

 

Go go go!

 

Kommentera nedan.

Write a comment

Comments: 13
 • #1

  Robin (Thursday, 27 April 2017 16:44)

  Hej Alexandra ! Robin från Tyskland , 33 år ogift , Duktig på astrologi läst från min far , glad på mitt horoskop att har Uranus när Merkurius , Jag är inte med ett gäng , jag vill träffa dig så . Hälsningar Robin

 • #2

  Lars (Thursday, 27 April 2017 18:20)

  Hej ! Varför du vill veta om det ? Jag är nyfiken på astrologi men inte kan studera för att har i en svenska samhället tror inte på astrologi och tror inte på gud och de kan inte hitta sig själv och de säger älskar dig själv hur ? Har du svar på detta . Mvh Lars

 • #3

  Lisa (Thursday, 27 April 2017 19:13)

  Hej ! Kan du berätta för oss om dagarna som kommer !! Tack !

 • #4

  Niklas (Thursday, 27 April 2017 20:11)

  36 år - Uppsala - Ja, min vän har rekommenderat dig som bra astrolog , jag kan inte tolka mitt horoskop tyvärr . Tack !

 • #5

  Monica (Friday, 28 April 2017 08:21)

  Hej ! Jag är 60 år , jag kan inte om astrologi och vill veta om månen i horoskopet , jag tycker mycket om din sida . Hälsningar Monica / Göteborg .

 • #6

  Carl (Friday, 28 April 2017 09:44)

  Hej ! Vad ska du göra på Valborg ? Kan man träffa dig i stockholm ? Mvh Carl

 • #7

  Fia (Saturday, 29 April 2017 16:23)

  29 år ... Från Lund , Jag har studerat astrologi i USA , jag tycker mycket om din sida ... Jag gillar mitt horoskop så kan styra min energi . Kram din vän Fia

 • #8

  Irma (Saturday, 29 April 2017 19:34)

  Hej ! Jag är ny här , kan inte om astrologi , född 3.5.1997 i Malmö ... Jag älskar astrologi bry mig inte för dem som inte tror . Tack för din sida . Mvh Irma

 • #9

  Kicki (Saturday, 29 April 2017)

  Hej, Jag är 55 år från Stockholm. Impulsivt så läste jag mitt horoskop för ett år sedan i ett månadsmagasin vilket träffade mig hårt. Tog reda på vem som gjorde dessa och sedan har jag fortsatt. Tycker det är oerhört intressant och de dagliga orden från olika astrologer får mig att reflektera på ett bra sätt. Hittade din sida för några dagar sedan när jag ville läsa om det 10:e huset från veckans måne. Jag gillar verkligen min knepiga typ och det gäller både plus o minus. Ser min styrka och vad jag brottas med. Skulle vara skönt om jag var lite mer lättsam i tillvaron.

 • #10

  Isabelle (Sunday, 30 April 2017 21:01)

  Isabelle blir 36år
  Västra Götaland
  Intresserad av astrologi sedan tonåren ca.
  Plus är att jag ska bli Kräfta (noden)
  Minus har mycket eld i horoskopet
  Hittade din sida genom googlande på Mån noderna och tyckte du skriver intresserade saker därför stannat :)
  Tack Alexandra

 • #11

  Carola (Monday, 01 May 2017 16:25)

  Hej Alexandra ! Tack för fin sida ... Isabelle !! Vad menar du med " Plus är att jag ska bli Kräfta "
  (noden) ? Hur kan jag hitta min plus och minus på mitt horoskop , det finns bara kross :-). Hälsningar Carola

 • #12

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:43)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #13

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:23)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar