· 

Veckoprognos 24 apr - 28 apr 2017

Hej vänner!

 

Här kommer en veckoprognos för denna vecka.

 

Vi har haft en del förändringar på himlen och den största är att Mars nu har bytt tecken Tvillingarnas tecken!

 

Och vilken fröjd hör ni, för oss alla som har planeter i Tvillingarna, Vattumannen och Vågen.

 

Nu stärks vår förmåga att knyta kontakter, samla in information, lära känna nya människor, återkoppla med gamla, hantera mängder med saker och ting, göra flera saker samtidigt och lära oss nya grejer.

 

Denna vecka påverkar också Mars i stor utsträckning er som har planeter i första graderna av Fiskarna och Jungfrun. Där sitter just nu Mån-Noderna och överlag för er som har planeter där är det just nu en omvälvande period i den bemärkelsen att ni kliver upp ett steg på den trappan som är ert livsöde, er karma, utveckling av självet och er livsväg. För er som berörs så känns det just nu som att livet är i en stor förändring, eller som att ni är missnöjda med där ni är. Det är en inre gnagande känsla av att "hitta sig själv" i det livet man lever. Man är trött på sitt gamla jag, skalar av sig sitt gamla skinn och ska kliva in i det nya. Med Mars kopplat till detta under veckans gång, så börjar vi aktivt rikta energi till att skapa denna förändring och faktiskt göra något åt den känslan som har infunnit sig senaste veckorna. Mars i Tvillingarna är ganska spretig och har ofta svårt att slutföra påbörjade saker, så försök att inte hoppa på alltför mycket samtidigt och se till att ha en plan och en struktur för dina förfaranden. Det innebär till exempel att alla saker som ska göras har en tydlig dag att göras på. Inte bara "jag gör det i veckan". Sätt av dag och tid för varje enskild sak, annars är risken stor att inget faktistk blir genomfört, utan stannar kvar i tankarna enkom.

 

Kom ihåg att detta också är kopplat till retrograd Merkurius som nu har backat in i Väduren och centrerar fokusen till sina egna projekt och sitt eget jag. Det handlar fram till den 3e Maj om att knyta ihop gamla ändar, och bli av med det gamla innan det nya rullar in i livet. Använd Mars i Tvillingarna till att ringa runt, mejla, och göra färdigt saker som kräver kommunikabel förmåga från din sida, samt visst meck. Ligger det en hög papper på bordet, så ska den sorteras ut, mejlinkorgen ska rensas och saker som förblev obesvarade ska återkopplas. Ut med möbler och gamla ägodelar, avsluta gamla ärenden och saker som ligger och väntar. Med Mars i Tvillingarna ökar ofta vårt informationsflöde och framför allt hör människor av sig mer än annars och vill hitta på saker. Det innebär att det kan kännas övermäktigt med allt plingande i telefonen och alla nya program, böcker, serier, etc. Vi har kapacitet att hantera detta, men vila nervsystemet och sitt inte med näsan i telefonen jämt. Välj dina sociala tillställning för nu blir det gott om interaktion människor sinsemellan. Det gäller i synnerhet Jungfruar och Tvillingar (ni som har personliga planeter där), som lätt kan blir överstimulerade.

 

Tisdagen, Onsdagen och Torsdagen är "insikts-dagarna" för många. Här dånar det i våra tankar och sinnen. Vi kan ha känt oss lite frånkopplade från våra jag senaste veckorna, i och med den omvälvningen som sker i våra inren, vältrat oss i missnöje och saknat en väg att gå i livet. Men nu är Merkurius åter i Väduren, nära Uranus, vilket levererar självsäkra och bestämda tankar som rör ditt liv och din livsväg. Använda dessa insikter för att inte vika av din nya path. Detta kommer att ge uttryck otroligt starkt under Tisdag-eftermiddag när också Månen är förbi denna konstellation. Vi kommer att känna framåtanda och driv, en bestämdhet.

 

Onsdagen är en speciell idag. Ovanstående kring Merkurius fortsätter att gälla i allra största grad, och många av oss kommer att på Onsdag känns ett starkt "jag har bestämt mig", kopplat till stora delar av ens liv (beroende på hur dina planeter påverkas av transiterna). Detta också för att Saturnus-trigonen till Merkurius/Uranus bringar klarhet och tydlighet i tankarna, en nykterhet som gör att man är redo att förändra sina vanor och påverkas inte heller av den övertron som Vädurar ibland kan råka ut för. Man tänker klart. Detta påverkar återigen alla er som har planeter i första graderna av Fiskarna och Jungfrun. Också er som har planeter i sista graderna av Väduren, Vågen, Skytten (i synnerhet), samt Lejonet i viss utsträckning. Ni som har planeter i början av Oxen och Stenbocken påverkas också av dessa konstellationer, framför allt Nymånen på Onsdag.

 

Vi har ju faktiskt en finfin nymåne i Oxen som påbörjas under Onsdagen och håller i sig till Fredagen. Den är mycket välbehövd för att stabilisera all denna aktiva och drivande energin som kommer från Tvillingarna och Väduren, som saknar all planeringsförmåga. :) Inte bara det så är det en utmärkt tid för nystart, vilket balanserar fint med den upgrade som sker invärtes i oss, Nymånen gör oss redo att sätta saker i verk och ta oss an nya utmaningar rent praktiskt.

 

Den tiden som vi har haft för reflektion senaste veckorna, börjar lida mot sitt slut, och det är dags att börja agera i praktiken. Nymånen i Oxen ger en trevlig, harmonisk och mysig stämning som eliminerar all form av ångest och obekvämlighet som man kan bära på. Självsäkerhet och driv, kopplat ihop med rimlighet, disciplin och en jävlar anamma. Med lite praktiskt-strössel på. :) Onsdagen är en mycket fin dag denna vecka, passa på och vältra er i era egna planer, drömmar och tankar. Ge dig själv utrymme att vara ensam och fokusera på ditt. Det är din förändring och din tid just nu. Sätt dig ner med papper och penna, skriv ner allt som du vill göra denna vecka, månad och vår. Både stort och smått. Portionera sedan ut allt detta över dagarna du har tid att ta tag i det, speciellt från 3e Maj och framåt kan vi påbörja nytt.  

 

Fredagen inleds med att Månen rör sig förbi Mars i Tvillingarna och vi känner tydligt hur många saker som vi vill göra, ta tag i, läsa, påbörja. Livsglädjen är på plats, och er möjlighet att få umgås lite med människor och prata av sig.

 

Ta denna vecka som en fin vända för att påbörja den nya fasen av dig själv. Ta tag i allt det där som släpar, det är viktigt att bli av med det, innan du rör dig vidare.

 

Trevlig måndag!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Sofia (Monday, 24 April 2017 17:51)

  Tack för det !

 • #2

  Monica (Monday, 24 April 2017 20:55)

  Tack så mycket !

 • #3

  Angela (Friday, 28 April 2017 19:42)

  Hej ! Kan du berätta för oss om månen under helgen och 1 maj med energierna . Hälsningar Angela

 • #4

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:44)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #5

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:24)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar