· 

Veckoprognos 10e - 13e april 2017

Min utsikt för tillfället!

 

Smälter långsamt i värmen, försöker ta mig tillbaka till styrkan och livet efter en ond förgiftning som lägrade mig i flera dagar. Sakta, men säkert verkar jag bli bättre och livsgnistan återvänder. 

 

Därför kommer här en veckoprognos. Med fullmånen i all sin prakt finns det ju så mycket att tala om. 

 

 

Någon nämnde "pink fullmoon", vad innebär det? Egentligen ingenting förutom den specifika färgen som den kan få, som ofta varierar mellan orange och rosa. Rent astrologiskt sett är det inget att ta i beaktan. Fullmåne som Fullmåne kan tyckas, men denna gång så går Månen förbi en konjunktion med Jupiter under sin opposition med Solen, samtidigt som den ställer sig nära en fixerad stjärna, som inte är särskilt tursam. Det blir lite utav en "allt kan gå åt helvete" eller "allting löser sig till slut". Med Månen i Vågen börjar vi också se andras perspektiv och har lätt för att sätta oss i andras skor, till förmån för att blint springa mot våra egna mål.

 

Vi tar avstånd från vårt jag och våra mål (Solen i Väduren) och känner med och reflekterar över andras tillvaro. Väldigt lägligt efter föregående veckans händelser. Med Venus retrograd i Fiskarna så har vi samtidigt en väldigt hög medkänsla och empati för omgivningen och tänker och funderar mycket på det som har hänt och det är verkligen något som dröjer sig kvar under första delen av veckan. Detta kan man ser i både nyheterna och hos varje enskild individ. Alla känslor stagnerar och man känner med väldigt mycket.

 

Kommande dagar (fram till Onsdag) är bra dagar för att prata med sin partner, eller fundera på relationer och vad man önskar från en sådan, om man inte har någon. Under denna tid kommer du att tydligt se vilka relationer du bör investera i eller avsluta. Som sagt, under Månen i Vågen så förstår vi andra mycket lättare och med en så varm Venus, kan vi erbjuda en hjälpande hand och ett lyssnande öra. Däremot är det en spänd period som ofta fyller en med inre konflikter kring önskningar och vart man vill, så se till att få komma till tals också. Som jag skrev tidigare om retrograd Saturnus, så börjar allting röra på sig långsammare och slänga in oss i det förgångna när planeter är retrograda. Nu är också Merkurius retrograd, så våra tankar börjar också röra sig långsammare och vi måste nu fokusera på det som inte är avslutat och de viktiga tankar som har dykt upp tidigare, men inte fått fäste. Tempot kommer att slåss av rejält efter denna Fullmåne. Månen passerar alltså Jupiter, och är stark i Vågen, vilket ändå ger en känsla av harmoni och tillfredsställelse, en känsla av lycka. Trots allt.

 

Vi har gjort stora planer för livet under första delen av året, och nu inleds fas 2, då vi behöver ta ett steg tillbaka och begrunda vad vi gett oss in, samt hur vi genomför det på bästa sätt. Denna Fullmåne (den första detta år, efter vårdagjämningen) är en tid för reflektion. Som alltid, ta det lugnt under Fullmånen, men under denna ska du ha i åtanke dina närmsta och dina relationer. Ge dig möjlighet att släppa ut alla känslor som sitter i dig, prata mycket kring vad du känner och få ut det i reflektioner och ord. Venus skapar mycket känsloströmmar i Fiskarna, och Månen i Vågen behöver få ut dessa genom en dialog med andra. Så prata mycket med dina nära under Fullmånen som varar från idag till Onsdagen.

 

Och gör inget speciellt framför allt, var hemma och umgås med människor du tycker om som förstår dig på en mental nivå. Det är viktigt att få tala ut sitt innersta under dessa dagar, och vi kommer också ha lätt för att lyssna på andra och förstå dem. Det är mycket känslor i omlopp, och Jupiter förstärker det hela, så prata, prata och återigen prata med andra om dina känslor. Förutom det så skulle jag rekommendera lite självkärlek av något slag. Ta hand om dig och ditt välmående. Om du har några välmående-rutiner som får dig att må bättre, gör det under dessa dagar. 

 

Den här Fullmånen kommer att påminna dig om hur mycket du faktiskt har och hur mycket du har åstadkommit. Du kommer att hinna fundera över hur lyckligt lottad du är, och hur du borde berömma dig själv. Ta tillfället i akt att njuta, för det blir en fin kväll ikväll. Både himlen och i oss.

 

Ledord: ta det lugnt, reflektera, sakta ner, prata, känn efter, umgås, ta hand om dig själv under Fullmånen.

 

Vi ser samtidigt en intressant kvadratur från retrograd Saturnus till retrograd Venus i Fiskarna i konjunktion med Chiron. Nu kan det flyta upp problemområden i relationerna, och man kan bli påmind om drömmar som aldrig blev av. Man kan bli tveksam och känna sig rädd inför det stora som står runt hörnet. Det här är ett nödvändigt steg att ta för att få möjlighet att acceptera den förändring som kommer att ske under årets gång. 

 

Som bekant så gör vi inga stora köp under retrograd Merkurius, eller hur?

 

Kl 09.00 på Tisdag ställer sig Månen i opposition till Uranus och kvadratur till Pluto. Vi blir bestämda och explosiva. Här är viljan stark att göra något, men håll tillbaka, förändringens tid är inte just nu. Håll tillbaka, och fortsätt att begrunda det du har. Hitta tillbaks till lyckan och tacksamheten, var ärlig mot dig själv med hur långt du har kommit och vad du står inför. Om inte, så kommer du bli tvingad till att vara ärlig mot dig själv under denna Fullmåne och dessa dagar.

 

Ha en härlig och reflektionsrik tid, så hörs vi i dagarna.

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 8
 • #1

  Anna (Monday, 10 April 2017 15:34)

  Hej ! Var är du ? Varför du är så ledsen ? Eller bekymmer ? Är det kärleksproblem eller familj . Ta hand om dig väl . Kram Anna

 • #2

  Marianne (Monday, 10 April 2017 17:56)

  Hej !
  Månen tillsammans med fixerad stjärna Spica !! Tur och lycka Alexandra . Tack !

 • #3

  Lars (Monday, 10 April 2017 18:52)

  Tack för det snygga Aleandra :-).

 • #4

  Vivian (Wednesday, 12 April 2017 09:29)

  Hej fina du ! Glad påsk på dig .... Hoppas allt väl med dig . Kram

 • #5

  Eva (Wednesday, 12 April 2017 10:36)

  Hej fina du ! Önskar dig och din familj en fin glad påsk med massa kärlek och positiva energi . Kram

 • #6

  Fia (Wednesday, 12 April 2017 11:02)

  Hej min vän ! Hur är det ? Mår du bra !! Önskar dig en jätte fin glad påsk ! Var rädd om dig ! Kram

 • #7

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:46)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #8

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:26)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar