Stockholm jag är med er <3

Jag ser era kommentarer och tack till er alla som har hört av sig och hört sig för angående vart jag var under dådet.

 

Det fruktansvärda idag som hände på Drottninggatan hände precis utanför mitt jobb och det är en plats jag passerar dagligen, både på väg till och från jobbet. Det är helt ofattbart att något sådant händer.

 

 

Idag var jag ledig och satt på ett flyg när det hela hände. Ofattbart, hemskt men inte oväntat med det läget som är i världen just nu. Man vet aldrig när man kan bli drabbad, det spelar ingen roll vart man befinner sig i världen. Det är en otrolig konflikt som spelar ut sig nu, och kommer att eskalera och nå sin fulla "potential" fram till 2020.

 

Exakt vad som kommer ske kan ingen astrolog veta, vi kan endast se tendenser och tendenserna är hotfulla och omvälvande. Jag såg att någon redan frågade varför detta skett och hur man ska tolka det astrologiskt. Det kan man inte. Inte på så enskild nivå. Vi kan inte styra över enskilda individers handlingar. Något som försiggår i någons personliga horoskop kan påverka stora massor, men det är svårt att se sådana saker i transiter som ju är övergripande. Så jag har lika lite svar som ni har, kort och gott.

 

Mina varmaste och mest genuina kondoleanser går till alla som på något sätt varit involverade i dagens fruktansvärda händelse.

 

Känn er välkomna att ventilera och ställa frågor.

 

Vi hörs!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Fia (Saturday, 08 April 2017 16:09)

  Tack fina du ! Trevlig resa !

 • #2

  Anders (Saturday, 08 April 2017 19:56)

  Hej ! Det är lugnt nu ! Vi vill veta om Merkurius retro imorgon hur på varker på oss . Tack fina du !

 • #3

  Anita (Sunday, 09 April 2017 08:35)

  Hej Alexandra ! Varför ska försätta till 2020 !! Menar du att bli av med ISIS fram till 2020 eller ?

 • #4

  Niklas (Sunday, 09 April 2017 09:09)

  Hej ! Kan du berätta för oss om pink fullmåne den 11.4.2017 kl.08:09 ! Stor tack för fin sida ....

 • #5

  Anne (Sunday, 09 April 2017 20:48)

  Hejsan Alexandra ! Hur är det ? Hur mår du ? Hoppas att du inte bråttom som sista tiden shup shup :-). . ... Här kommer händelse 1- Retro Merkurius 2- Veckoprognos 3- Fullmåne i vågen 4- Mars konj Ceres så hoppas att allt kommer under den här veckan vecka 15 !! Önskar dig en underbar kväll