Stockholm jag är med er <3

Jag ser era kommentarer och tack till er alla som har hört av sig och hört sig för angående vart jag var under dådet.

 

Det fruktansvärda idag som hände på Drottninggatan hände precis utanför mitt jobb och det är en plats jag passerar dagligen, både på väg till och från jobbet. Det är helt ofattbart att något sådant händer.

 

 

Idag var jag ledig och satt på ett flyg när det hela hände. Ofattbart, hemskt men inte oväntat med det läget som är i världen just nu. Man vet aldrig när man kan bli drabbad, det spelar ingen roll vart man befinner sig i världen. Det är en otrolig konflikt som spelar ut sig nu, och kommer att eskalera och nå sin fulla "potential" fram till 2020.

 

Exakt vad som kommer ske kan ingen astrolog veta, vi kan endast se tendenser och tendenserna är hotfulla och omvälvande. Jag såg att någon redan frågade varför detta skett och hur man ska tolka det astrologiskt. Det kan man inte. Inte på så enskild nivå. Vi kan inte styra över enskilda individers handlingar. Något som försiggår i någons personliga horoskop kan påverka stora massor, men det är svårt att se sådana saker i transiter som ju är övergripande. Så jag har lika lite svar som ni har, kort och gott.

 

Mina varmaste och mest genuina kondoleanser går till alla som på något sätt varit involverade i dagens fruktansvärda händelse.

 

Känn er välkomna att ventilera och ställa frågor.

 

Vi hörs!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 7
 • #1

  Fia (Saturday, 08 April 2017 16:09)

  Tack fina du ! Trevlig resa !

 • #2

  Anders (Saturday, 08 April 2017 19:56)

  Hej ! Det är lugnt nu ! Vi vill veta om Merkurius retro imorgon hur på varker på oss . Tack fina du !

 • #3

  Anita (Sunday, 09 April 2017 08:35)

  Hej Alexandra ! Varför ska försätta till 2020 !! Menar du att bli av med ISIS fram till 2020 eller ?

 • #4

  Niklas (Sunday, 09 April 2017 09:09)

  Hej ! Kan du berätta för oss om pink fullmåne den 11.4.2017 kl.08:09 ! Stor tack för fin sida ....

 • #5

  Anne (Sunday, 09 April 2017 20:48)

  Hejsan Alexandra ! Hur är det ? Hur mår du ? Hoppas att du inte bråttom som sista tiden shup shup :-). . ... Här kommer händelse 1- Retro Merkurius 2- Veckoprognos 3- Fullmåne i vågen 4- Mars konj Ceres så hoppas att allt kommer under den här veckan vecka 15 !! Önskar dig en underbar kväll

 • #6

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:46)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #7

  Diana Hanganut (Monday, 29 June 2020 00:27)

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar