Tack

Tack för era varma ord när jag kommer med prognoser och inlägg. Det värmer så mycket att mitt arbete uppskattas.

 

Tänkte bara kika in och säga hej. Ikväll kommer ett inlägg upp ang Chiron, det är en del av er som är nyfikna på den asteroiden, så jag vill gärna berätta mer om den, även om den är långt ifrån en viktig faktor i horoskopet.

 

I dagarna kommer vi också diskutera Saturnus som snart går retrograd och april-månad då så många planeter går retrograda. Som någon skrev, hela FEM stycken. Ovanlig tillställning :) Det man kan vara förbered på redan nu vad gäller retrograda planeter, är att deras funktion är att få saker avslutade och att man blir påmind om det som har varit. Man kan helt enkelt räkna med att ofärdig business från förr antigen dyker upp eller blir påtalad, samt att man blir inslägd i gamla tankemönster eller att människor och relationer från förr dyker upp i ens liv. Så funkar ofta retrograda planeter, med fokus på det inre hos en själv.

 

Jag kommer också att skriva ett inlägg om "svaga" och "starka" planetplaceringar, som någon önskade. Det är en viktigt grundlektion i astrologi som man bör hålla kolla på. Mycket kommer upp helt enkelt!

 

Jag reser bort på Fredag och har känt mig ganska nere dessa dagar (Venus och Månen i vatten, misstänker jag), så jag har tagit lite tid för mig själv, och vältrat mig i ömkan. Det får man göra ibland.:)

 

Här är också ett svar på detta:

 

Mattias (Monday, 03 April 2017 23:49)

Hej Alexandra ! Jag har transits Jupiter konj med Part of fortune den 12.4.2017 !! Ska jag köpa tiss lott eller ? Hoppas att få svar av dig . Kram

 

Nej, det vill jag inte säga att du ska. Fortuna-punkten i ens horoskop är inte utvändig lycka, utan ska tolkas som något som kommer inifrån. Du kommer att känna dig lyckligare och gladare, men det innebär inte direkt tur av något slag. Beroende på vilket hus detta berör, så är det det området som bringar lycka.

 

Om man tittar på pengar, trisslotter, etc, så bör man istället fokusera på sådant när Jupiter gör transiter i ens 2a och 5e hus.

 

Ha en trevlig eftermiddag, så hörs vi av mot kvällen!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Mattias (Tuesday, 04 April 2017 19:38)

  Hej underbar Alexandra !
  Tack för din tips men Vad hände om transits Venus i 2 huset då ? Eller transit Solen konj part of fortune . Jag väntar på spännande ikväll . Tack !

 • #2

  Lara (Tuesday, 04 April 2017 19:40)

  Hej Alexandra ! Var ska du resa ? , jag känner mig också mår inte så bra vill följa med dig , om inte till din kille då hoppa över :-). Härligt lite info om chiron . Hälsningar Lara

 • #3

  Mats (Wednesday, 05 April 2017 07:13)

  Godmorgon !
  Spännande ! Jag väntar på dina nyheter om planeterna .... Tack för fin sida ! Mvh

 • #4

  Lisa (Wednesday, 05 April 2017 09:27)

  Tack så spännande !

 • #5

  Anita (Wednesday, 05 April 2017 18:58)

  Hej underbar Alexandra !
  Hoppas allt väl med dig , jätte bra ! jag väntar på dina nyheter om Chiron och planeterna . Tack !