· 

Veckoprognos 3e-6e april 2017

Hej,

 

hur är läget? Har ni haft en bra helg?

 

Jag har haft en sådan fantastiskt intensiv helg att jag knappt känner mig som en människa längre. :) När man koncentrerar sig så mycket och gör konsultation på konsultation så känns det som om att någon stuckit ner en hand i ens hjärna och rört om rejält. Sen är jag också riktigt trött på att sitta ner i så många timmar, två dagar i sträck. Ser fram emot en springtur när jag kommer hem om någon timme. 

 

Här kommer en veckoprognos till er, mig, dig och oss. :)

 

Månen är just nu på sluttampen av Tvillingarnas tecken och det kan ha varit en väl lika intensiv helg för oss alla, speciellt vad gäller att använda vår mentala förmåga. Vi kan vara lite trötta i huvudet efter all prat och umgänge, eller all information som vi har tagit in. Månen ställer sig i opposition till Saturnus ett par timmar under kvällen idag och det kan plantera frön av rädslor, tveksamheter, men också uppmana till att göra "det man ska", vad det nu än är för er, uppmana till disciplin men oförklarlig oro. Mars står i en fin trigon till Pluto och det skapar en beslutsamhet, men inte nödvändigtvis en vilja att röra sig framåt. Tyvärr, något som jag väl känner av, så är det mycket svårare att ta tag i saker just nu. Men envishet och beslutsamhet finns det gott om.

 

Venus backar in i Fiskarna under natten och ännu mindre handlingsförmåga och jävlar anamma är vad vi upplever. Istället vill vi, som tjuren Ferdinand, sitta under ett träd, drömma oss bort och lukta på blommor. Fundera på livet, kärleken och ta det väldigt, väldigt lugnt. Solen är oaspekterad under Söndagen så vi kan känna en viss diffushet kring upplevelsen av "jaget". Det rör inte alls funderingar eller tankar kring vem man är, utan snarare att man känner sig bortkopplad från omgivningen och sig själv. Man bara är, utan att känna en stark identitet, eller något form av stolthet över den man är. 

 

Måndagen inleds med att både Venus och Månen ställer i vattentecken; Kräftan respektive Fiskarna, och den kvinnliga delen av människosläktet är nu mycket mer emotionell, mjuk och "kvinnlig". Vi resten mår bra helt enkelt. Det är två väldigt bra positioner för respektive planet och vi finner harmoni och kärlek i det lilla. Vi ler mot omvärlden, och omvärlden ler mot oss. Det blir inte högt tempo runt om i landet, på arbetsplatser och hemma, utan nu älskar vi livet för vad det är, och njuter utav det.

 

Detta gäller också för Tisdagen, och intensifieras även då. Det här är en jättefin tid för att njuta av livet och harmonin i livet. För er som ledsna eller på annat sätt missnöjda med er situation idag, så kommer ni att växla mellan tårar och hopp. Vi alla har mycket närmre till vårt inre barn, våra instinktiva känslor och emotioner från och med imorgon. Vi minns, vi saknar, vi längtar, vi hoppas och vi drömmar under ett par dagar. Njut, och var nära era älskade så mycket det går. Var med familjen, era husdjur, barn, kärlekar, syskon, vänner, etc. Detta blir mycket tydligt, imorgon Måndag (framför allt eftermiddagen). Men också Tisdagen.

 

Kombinationen av mycket vatten och planeterna i Oxen gör oss nöjda och harmoniska helt enkelt. Tempot har nu avtagit rejält och föregående, mycket aktiva veckor (speciellt början på förra veckan) byts nu ut mot ett inre lugn och nöjdhet med det livet vi lever, och oss själva. Tisdagen ser som sagt väldigt likadan ut, men vi har fortfarande svårt att hitta "oss själva". Vår identitet suddas ut gentemot det alltet som vi upplever att vi är kopplade mot, men vi älskar världen.

 

Onsdagen och Torsdagen får en något annan karaktär då Månen rör sig in i Lejonet tecken. Nu vill vi har roligt istället och skrattar tillsammans med resten av världen, beter oss barnsligt och leker runt i det som vi kallar livet. Solen ställer sig i kvadratur till Pluto vilket tar tillbaks känsla av "jaget", skruvar upp kontrollbehovet och kan göra att vi hamnar i konflikter med våra chefer och andra som "bestämmer" över oss. Vi vet ju bäst och hamnar lätt i teatralisk drama på grund av Månen i Lejonet. Fundera på varför du känner ett starkt kontrollbehov och släpp det helt enkelt. Det är en falsk projicering av det som egentligen gör dig rädd av olika anledningar. Du behöver inte vara i kontroll, det kommer att bli bra ändå. 

 

Torsdagen fortsätter i beslutsamhetens och glädjens andra. Vi är nöjda och stolta över oss själva. Självförtroendet är på topp och vi gillar den vi är. 

 

Mycket trevlig vecka om ni frågar mig. :)

 

Vi hörs!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 8
 • #1

  Vivian (Monday, 03 April 2017 09:27)

  Godmoron ! Tack så mycket för det . Önskar dig en underbar vecka .

 • #2

  Anna (Monday, 03 April 2017 09:56)

  Hej Alexandra !
  Vad betyder Saturnus retrograd 6.3.2017 . Tack så mycket !

 • #3

  Ewa (Monday, 03 April 2017 10:16)

  Hej fina du ! Vi har April- månaden med 5 planeter i retrograd läge!! Vad kan betyder detta vem mest påverkas av detta . Har du förklaring . Hälsningar Ewa

 • #4

  Lisabeth (Monday, 03 April 2017 11:04)

  Hejsan ! Jag vill tackar dig för fin sida, en super duktig tjej som du . Jag stolt över dig . Kram

 • #5

  Sofia (Monday, 03 April 2017 12:13)

  Hejsan ! Hoppas allt väl med dig . Tack för din prognos lika fin som du . Kram

 • #6

  Fatin (Monday, 03 April 2017 21:35)

  Hej ! Jag vill veta vad betyder att planeter bli svag i stjärntecken , som Venus i skorpionen . Vara i fall i ett tecken , Vara i exil i ett tecken , Vara peregrine ?? Kan du förklara för oss är du snäll . Tack !

 • #7

  Mattias (Monday, 03 April 2017 23:49)

  Hej Alexandra ! Jag har transits Jupiter konj med Part of fortune den 12.4.2017 !! Ska jag köpa tiss lott eller ? Hoppas att få svar av dig . Kram

 • #8

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:46)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.