Harmoni Expo 1a-2a april 2017

Hej!

 

Hur löper er vecka på?

 

Jag märker att viljan och instinkten (Månen) att göra finns där, men motivationen (Mars) tryter. Misstänker att det är late Mars i Oxen som bidrar starkt till att hellre vilja sätta sig och äta en bit god mat och ta ett glas vin, snarare än lägga in ett extra kol. :) Har tampats med mig själv i flera dagar nu, men idag är det ordning på allt som snurrar runt i livet! Pedant som jag är så mår jag direkt dålgit vid minsta avvikelse från planerna. Men!

 

Den här veckan är otroligt stressig för mig av olika anledningar, men en som jag tycker är väldigt rolig!

 

Jag kommer nämligen att ställa ut på mässa i helgen! Harmoni-Expo är en mässa som går av stapeln två gånger per år i Solna, Stockholm. Här samlas drygt 60 uställare i olika kategorier, men som alla rör själ och hälsa på något vis. Här säljs alla typer av mineraler, smycken, ädelstenar, böcker, olika hälso-produkter. Här får du tarotläsning, astrologi-konsultationer, aura-avläsning, akupunktur, massage, etc, etc. Väldigt rolig tillställning som jag har varit på många gånger! Framför allt väldigt trevligt att träffa likasinnade:)

 

Och denna helg är det min tur att stå och erbjuda horoskopkonsultationer:) Om du har möjlighet att komma, gör det! Inträdet är 200 kr för båda dagarna. Kom gärna förbi min monter och säg hej, eller passa på och beställ en horoskoptolkning som kommer att kosta 250 kr för en halvtimme av min tid. Mycket förmånligt:)

 

Mer om det kan man läsa här, och listan med uställare finns här.

 

Ses vid där?!:)

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 7
 • #1

  Fia (Wednesday, 29 March 2017 20:04)

  Hej min vän ! Härligt ! Jag ska kolla om jag kan komma där . Kram Fia

 • #2

  Anders (Thursday, 30 March 2017 10:50)

  Härligt ! Lycka till på mässan ... Gör ditt bästa fina Alexandra .. Hade önskat att träffa dig men bor i Malmö . Kram

 • #3

  Lotta (Thursday, 30 March 2017 10:58)

  Hej fina Alexandra !
  Kan du berätta om svaga grader och starks grader för varje planet var i horoskopet ? Om det finns möjligheter när du har tid . Tack snälla . Hälsningar .

 • #4

  Alexandra Alvis (Thursday, 30 March 2017 13:47)

  Hej Lotta,

  det är ett otroligt omfattande tema. Zodiaken har 360 grader, det finns 10 planeter att ha i åtanke. Detta skulle ge 3,600 olika tolkningar att ta upp och förklara. Det är inte något som jag mäktar med i dagsläget. Jag tar gärna upp separata grader om du har några specifika önskemål.

  Mvh, astrologen.

 • #5

  Lotta (Thursday, 30 March 2017 19:07)

  Hej fina Alexandra !

  Jo , det kan bli otroligt omfattande , vi kan göra otroligt fattande vi är starkare tillsammans :-). Vi tar bara viktigaste grader bra eller dåliga som viktigt för varje planet . Tack snälla super fin Alexandra . Jag vet att du kan om detta . Önskar dig en fin kväll . Kram

 • #6

  Anneli (Friday, 31 March 2017 09:48)

  Hej ! Kan du berätta om Merkurius i oxen och mån prognos med aspekt under helgen ! Tack

 • #7

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:47)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.