· 

Veckoprognos 27e - 30e Mars 2017

Godmorgon,

 

här kommer en prognos för denna vecka.

 

Morgonen inleddes med att Månen var fortsatt kvar i Fiskarna och kommer att vara så fram till 16.00 idag ca. Hela dagen idag handlar egentligen om att beta av saker och det finns en stark önskan och vilja att disciplinerat göra det man måste. Detta står kvadraturen Saturnus-Månen för, som är verksam fram till 17.00 ikväll ca. Ni hittar välmåendet i utfört arbete, oavsett vad "arbete" betyder för er. Använd aspekt till att metodiskt beta av sysslor.

 

Neptunus och Mars står i en fin sextil till varandra, vilket gör att vår aktivitet fortsätter att laddas och drivas på av våra drömmar, och det är idag lätt att drömma sig bort.

 

Merkurius står fortsatt i en finfin-konjunktion med trigonen Saturnus-Uranus, vilket ger en bestämdhet och en stark mental övertygelse att man klarar av det man har tagit sig för och planerat in. Jag vet inte hur ni har upplevt Februari och Mars, men många som jag har pratat med, inklusive mig själv, har upplevt denna period och kommande april som mycket mer stressig än vanligt. Inte på ett dåligt sätt, utan helt enkelt att man är väldigt upptagen och det är mycket saker som sker. Just Merkurius-aspekten tryggar vår förmåga att övertyga oss själva om att vi fixar det. Det är en stark inre tro som verkligen behövs. Saturnus ger en tydlig och reell bild över det som ska göras och våra tankemönster ger struktur, tydlighet och självsäkerhet åt våra åtanganden och det som sker framåt. Detta är tydligast under Måndagen, och håller i sig fram till Onsdag. Som tidigare nämnt, gå ditt eget spår och gör det som är viktigt för dig. Andra kan vänta, utan att du för den delen går in i konflikt med någon. Välbehövlig övertygelse om vår egen förmåga när det är så mycket som står runt hörnet.

 

Detta kommer att späs på ytterligare, först ikväll, och sedan fram till Onsdag.

 

Vilka dagar vi har framför oss! Fulla av fart, planering, handling, övertygelse. Det går i ett nu. Nymånen i Väduren träder i kraft ikväll 20.00, men innan dess hinner Månen ställa sig i konjunktion med Venus som är retrograd, och vi känner plötsligt väldigt tydligt vad vi behöver lägga tid på den här veckan. Intuitivt känner vi om vi är på rätt spår eller inte med hur vi disponerar vår tid och även vår relation till oss själva. Respekterar du din vilja, din väg i livet, eller är du fel ute? Dessa frågor kan dyka upp under kvällen. Speciellt trevlig tid för er om ni tenderar att oroa er mycket och tveka, vara osäkra (framför allt Jungfruar och ni som har mycket Saturnus-influenser i kartan). Den här starka övertygelsen om egen styrka och förmåga, är en trevlig förändring gentemot er vanliga tveksamhet och försiktighet. Använd den för att göra sådant som är ovant för dig, men som behöver genomföras. Ta dig själv till nästa nivå, oavsett vart du står idag.

 

Eftersom Nymånen alltid är en bra tid för att ta tag i nya projekt, så är det min rekommendation i allra största utsträckning, även denna gång. I synnerhet när det är den mest avgörande Nymånen detta år, den allra första som startar igång en cykel av handling. Om ni tänker så här, under Sol och Månförmörkelsen vad det tid för förändring rent mentalt, en ny process ska ha triggats igång i er, som har mycket med era personliga drömmar att göra. Nu är tiden kommen för att sätta dessa planer och drömmar i handling på något sätt. Var aktiva, gör sådant som är ovant för er, nytt och läskigt. Det är nu vi har starka energier att inte vara rädda för det nya. När planeterna senare i vår rör sig in i Oxen, hamnar vi i nästa fas av det faktiska utföranden. Nu läggs en grund att planera in det som är relevant för er. Lyft luren, skicka det där mejlet, ta den där lunchen, ring den där kontakten, gå på det eventet, etc. Lägg en bra grund av aktivitet nu, så kommer utdelningen i slutet på april.

 

Tid för eftertanke och tvivel är förbi för gott, GÖR och du kommer att bli belönad.

 

Tisdagen och Onsdagen går i samma anda, men Onsdagen kan bli ännu mer explosiv. Eftersom det är Månen som rör sig genom Väduren och alla dess aspekter, så känner vi ett undermedvetet inre driv att vara aktiva, och det är det enda som kommer att ge totalt trygghet och känsla av tillfredställelse. Våga inte sega och skjuta upp saker dessa dagar, det kommer inte att göra er nöjda. Var aktiv på arbetstid, men också utanför jobbet. Se till att utmana dig själv, och göra det nya som känns läskigt. Gör något du inte hade vågat för ett år sedan.

 

Onsdagkväll och Torsdag befinner sig Månen i Oxen, och ger lite stabilitet och trygghet, återigen en stark övertygelse om att ni fixar det ni ska och självsäkerhet. Månen gör en fin konjunktion med Mars i Oxen under Torsdag-em, vilket cementerar era planer som har påbörjas under början på veckan. Det är nu ni bör uppleva fullständig nöjdhet om ni har gjort rätt ifrån er under veckans gång. Helgen blir en trevlig och social historia, som ytterligare cementerar era tankar och planer, då Merkurius byter till stabila Oxen.

 

Ha en trevlig vecka nu, och söla inte :) Endast handling och framåtanda bringar lycka denna tid.

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Sonia (Monday, 27 March 2017 18:46)

  Hej underbar du !
  Tack så mycket för det ... Spännane !

 • #2

  Lars (Tuesday, 28 March 2017 10:33)

  Hejsan ! Det behövs din kunskap som alltid bra ... Bra vecka för dig med . Hälsningar

 • #3

  Vivian (Wednesday, 29 March 2017 08:58)

  Tack för din prognos uppskattar alltid , gärna skriva lite med Lilith aspekt med månen under prognosen om du kan eller med kiron när händer kontakt så bli mer action . Önskar dig en fin dag . Mvh Vivian

 • #4

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:48)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.