· 

Helgprognos 24e-27e Mars 2017

Här kommer en helgprognos, med start imorgon.

 

Vi börjar med Merkurius konjunktion med Uranus i Väduren, i opposition till Jupiter i Vågen. Ska man tolka det kort så kan vi tolka det som följande. Man kan ha otur (Jupiter-oppositionen) med plötsliga och oväntade (Uranus) utsagor (Merkurius). 

 

Jupiter-Uranus oppositionen överlag som har regerat under sista delen 2016 och kommer att fortsätta under 2017, skapar en stark vilja att slita sig loss från sådant man inte vill ha i sitt liv, och följa sin ytterst starka vilja.

 

Den starka viljan kommer förstås från Väduren och viljan att vara fri står Uranus för. Jupiter berättar om vad vi värderar och tycker är viktigt, och det är det som vi slår oss blodiga för. Att slita sig loss från det som har hållit dig tillbaka tidigare blir så mycket viktigare nu, vilket ofta leder till stora förändringar som början på 2017 var väldigt rik på. Förändringens tid är här, på riktigt. Vi söker efter något nytt, något annorlunda som ger oss tillfredsställelse med vårt liv på olika nivåer.

 

När Merkurius besöker denna opposition under helgen, så börjar vi även försvara våra val och viljor muntligt och tar mycket lite hänsyn till andra och deras inflik. Jag vet inte om ni har hamnat i konflikter på senaste, men nu kan det verkligen välla över. Mycket planeter i Väduren, egoistisk syn på det mesta till följd av Sol/Venus-konjunktionen, och en vass och hänsynslös, välsmord mun. Kan leda till rejäla konflikter, skrik, gap och till och med fysiskt våld, om ni inte är försiktiga. Mitt bästa tips är att backa i tid även när saker inte går som ni hade velat eller bestämt. Ge med er, det är det svåraste med samtidigt det smidigaste att göra under helgen. Starkast blir denna aspekt Lördag-kväll och under Söndagen. Ta det lugnt med alkoholen, då den lätt leder till att man tappar fattningen. Jag hoppas att inga misshandel och knivdåd händer under helgen, för risken finns, tillsammans med explosioner och våld i allmänhet. 

 

Vi diskuterade ju lite kring Venus/Sol konjunktionen och det är som det var, en utmärkt tid att lägga fokus på sig själv. Helgen kan gå i "jag mot världen"-tecken, då Vädurar verkligen är ensamma krigare och ser sig inte om efter stöd någonstans förutom hos sig själva. Ta tillfället i akt och umgås med dig själv, gör något du tycker är roligt och glöm andra för ett par dagar. Var självisk i all ära, men tvinga inte på din själviskhet på andra.

 

Månen håller sig i Vattumannen under Fredagen och spär på all Uranus-Vädurs energi, så imorgon kan det vara mest ihop-stötningar med andra människor. Om ni har viktiga möten och sådär, gå bara inte in i konflikter, även om ni blir provocerade. Släpp det. Samma gäller familjelivet och alla runtomkring er. En utmärkt helg för att ta tag i saker och förändra det ni vill förändra, gärna på egen hand.

 

Lite mjukhet får vi trots allt när Månen håller sig i Fiskarna fram till Nymånen på Måndag. Söndag-morgon kommer bli en drömmig historia då Månen ställer sig i konjunktion med Neptunus. Spendera den med människor som ni älskar och ge er hän känslorna under dagen.

 

Nymånen på Måndag sätter igång saker utav bara farten! Men mer om det då :)

 

Vi hörs!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 6
 • #1

  Carina (Friday, 24 March 2017 05:51)

  Hej, hittade din blogg för bara några dagar sen. Jättebra! Du skriver både bra och intressant för mig som har blivit nörd på detta område. Tack!

 • #2

  Niklas (Friday, 24 March 2017 07:57)

  Godmorgon !
  Härligt blogg som gör mig glad på vad du skriver .... Tack !

 • #3

  Lars (Friday, 24 March 2017 08:33)

  Underbart ! Spännande ! Tack !

 • #4

  Markus (Friday, 24 March 2017 08:38)

  Hej fina ! Så spännande med Solen och Venus hoppas för lycka och kärlek för dig Alexandra och mig med :-). Önskar dig en fin dag . Trevlig helg !

 • #5

  Linda (Friday, 24 March 2017 11:03)

  Härligt ! Tack för det ! Trevlig helg !

 • #6

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:49)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.