· 

Helgprognos 17e-19e Mars 2017/svar på kommentarer

Hallå!

 

Hur är fredagsfeelingen?

 

Min har infunnit helt klart, nu när det är så strålande väder.

 

Tänkte ge en liten update på vad som sker i helgen astrologiskt sett.

 

 

Idag, och under helgen så kommer Merkurius att ställa sig konjunktion med Venus i Väduren, vilket innebär att fokus tankemässigt kommer vara på era relationer och kärleksfrågor som ni har. Det handlar mest om egen reflektion kring sina relationer och kärleken överlag. Det kan också handla om reflektioner eller upsptart av nya intressen och hobbies. Kanske testar ni på något nytt under helgen? 

 

Denna helg är fin för att hitta på något, det är mycket aktivitet iom så många planeter i eld-tecken, och vi känner en livsglädje som driver oss till att göra roliga och spännande saker, och inte sitta hemma och gro. Månen befinner ju sig i Skytten under helgen också, vilket skapar en äventyrslust och en inre glädje och optimism som kanske inte kommer så väl till hands hemma mellan fyra väggar. :) Försök därför att ta er ut på utflykter, äventyr och nyheter som kan bringa lite fläkt till ert liv.

 

Vad gäller Venus och Merkurius-konjunktionen så är det en bra tid att diskutera sitt partnerskap med sin älskade, eller helt enkelt spendera tid med de människor som står er nära. Hitta på äventyr tillsammans! Solen byter till Väduren på Måndag, och vi äntrar därmed ett nytt år:)

 

Tack så varmt för alla lyckönskningar till min mamma, det värmde mitt och hennes hjärta.

 

Här kommer svar på lite av era kommentarer.

 

Lotta (Thursday, 16 March 2017 19:41)

Hej !
Jag har Transiterande Merkurius till 12 : huset vad kan betyder tack !

 

Hej Lotta, vad det betyder för dig personligen kan jag inte svara på eftersom man måste göra en tolkning av hela din karta. Har du en stark Merkurius annars? Är ditt 12e hus av vikt? Etc, etc.

 

Generellt sett vad gäller Merkurius i 12e huset, och egentligen alla planeter i 12e huset, är att vi hamnar på de absolut mest dolda nivåerna av vårt psyke. ALLA som har planeter i 12e huset (inkl mig själv) har svårt att uttrycka och visa den planetens potential och funktion. Den går liksom inte riktigt att visa utåt mot världen och man får själv svårigheter att känna efter den planetens funktion och defintion. 12e huset styrs av Fiskarna och därför blir vi mycket intuitiva när planeter hamnar där. Man kan dels känna på sig saker på ett annat sätt, men också känna sig ha en annan kopling till det som inte går att se och ta på. Transiter i 12e huset kan vara en en ganska jobbig transaktion om den påverkar ditt personliga horoskop, det drar nämligen upp en massa saker ur ens undermedvetna till det rationella och medvetna rummet.

 

Sara (Thursday, 16 March 2017 20:07)

Hejsan !
Jag har Pluto i 11 : huset kan du säga till mig vad betyder ? Är det problem med mina vänner eller ? Tack för fin blogg . / Sara

 

Hej Sara,

 

du får lite samam svar som ovan. Det är omöjligt att säga vad en enskild del i ditt horoskop betyder, utan någon inblick i resten utav det. Detta svar vill jag också rikta mot alla som ställer frågor i stil med "jag har detta och detta i mitt horoskop, vad betyder det?" "har jag otur i livet pga enstaka aspekt i mitt horoskop?", "jag har månen i skorpionen, kommer alla att hata mig?". Det finns INGEN som helst möjlighet att ge ett tydligt svar på något taget helt ur luften. Det är att jämföra med att öppna vilken bok som helst, på vilken sida som helst, läsa fem meningar och sedan berätta om boken var bra eller inte och vad den handlade om. Om ni vill ha era horoskop tolkade så måste ni vända er till en astrolog för en konsultation, inga kompetenta astrologer kommer att svara på enstaka element utdragna ur sin helhet. Jag kommer att erbjuda billigare horoskoptolkningar i sommar då jag har mer tid, kan vara en bra tid att passa på och beställa en sådan då:)

 

För att återgå till Pluto i hus, så kan den likväl inte betyda något alls. Pluto är den långsammaste himlakroppen i vårt solssytem och påverkar ofta perioder som sträcker sig över 170 år, dvs, den påverkar ofta mänsklighetens utveckling på en övergripande nivå. Har man Pluto i aspekt till sina personliga planeter så är det en annan sak. Utan att veta något om ditt horoskop Sara kan jag inte svara överhuvudtaget på vad din Pluto i 11e huset innebär. Om ditt 11e hus är tomt i övrigt, och Pluto inte gör några aspekter med dina personliga planeter, så skulle jag inte fokusera på det alltför mycket.

 

Astrologi handlar inte om att tolka allt, utan om att tolka det väsentliga.

 

Olga (Thursday, 16 March 2017 21:13)

Hej !
Jag vill veta om Saturnus i skytten , jag har Saturnus i skytten så hur jobbet bli när Saturnus återkomst , ser skillnad mellan ålder 28 osv . Tack underbar du . Namaste Olga

 

Hej Olga:) Lite rörig kommentar, men jag förstår det som att du vill veta kring just Saturnus återkomst, vilket innebär att transiterande Saturnus ställer sig exakt på den punken i horoskopet där den var när du föddes. Det sker i snitt var 30e år, därav 30-års krisen:) Och sedan 60-års krisen. Är det den senare du funderar på? Jag skriver gärna ett separat inlägg om det, då det är ett spännande tema, och för att jag själv närmar mig en sådan, nu när jag fyller 28 i sommar. Lite kort kan jag säga att det är en period för att se sitt liv med nyktra, objektiva ögon. En tid för insikter kring vad man har nått och vad man inte har hunnit göra. En omstrukturering av ditt liv om du så vill.

 

Nils (Thursday, 16 March 2017 23:53)

Hej Astrolog Alexandra !
Kan du berätta för oss om part of fortune på horoskopet eller kallas lyckopunkten , jag har i skytten i 3: huset ? Jag vill veta om detta är du snäll om du kan !! Tack för underbar sida . Hälsningar Nils

 

Hej Nils! Fortuna-punkten i horoskop är intressant endast om den har kopplingar till dina personliga planeter. Asteroiden Fortuna beskriver vår inställning till lycka, dvs det huset där punkten är, är ofta där vi känner oss lyckliga och hittar glädje. Planeter som Fortuna aspekterar är vart vi känner oss tursamma. 3e huset och Skytten talar dels om ett stort social nätverk, men också många resor. Är det där din lycka är tro? Hittar du din lycka via samtal och vänner, kortare resor?

 

Det var allt för idag! Närmst upp kommer det inlägg kring Saturnus återkomst, samt hur man utrönar den styrande planeten i sitt horoskop.

 

Jag reser bort över helgen så lite tunt med inlägg kan det alll bli, håll till godo!

 

Trevlig fredag!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 6
 • #1

  Lars (Saturday, 18 March 2017 09:00)

  Hej Alexandra !
  Du reser mycket sista tiden kan jag följa med dig �✌️. Önskar dig en underbar helg .

 • #2

  Nils (Saturday, 18 March 2017 09:01)

  Godmorgon ! Tack snälla ... Jätte fin svar . Nöjd ! Mvh / Nils

 • #3

  Lotta (Saturday, 18 March 2017 10:32)

  Tack snälla för ditt svar .. lycka till på din resa�.

 • #4

  Linda (Sunday, 19 March 2017 15:25)

  Hej ! Hur ser ut planeterna för nästa vecka ? Kan du berätta för oss om bra dagar för klippa håret , bra dagar för relation , bra dagar för köpa hus osv för april månad . Tack !

 • #5

  Olga (Sunday, 19 March 2017 15:28)

  Hej igen ! Ja, exakt menar så ... Det är viktigt med Saturnus återkomst .... Hälsningar . Du sa Lite rörig kommentar !! Det är samma sak med livet kan bli rörigt eller fint , hemma eller resa bort :-).

 • #6

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:51)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.