· 

Veckoprognos 13e-16e Mars 2017

Hej!

 

Hur var er kväll igår? Hur kändes fullmånen? 

 

Jag la mig med en sprängande huvudvärk kl 20.30, och sov mig igenom hela kvällen, så det gjorde mig väldigt gott. Mycket piggare idag!

 

Här kommer en veckoprognos något fördröjt, jag har en väldigt intensiv jobbvecka så det är inte många lediga stunder över tyvärr. 

 

Hur som helst!

 

Månen äntrade Vågen under dagen idag och ställde sig i opposition till den retrograda Venus vilket innebär att vi är lite i olag kring vad vi känner och vad vi vill och tycker om att göra. Oppositioner har en tendens att "stänga av" en av planeterna när den andra "sätts igång". Dvs om vi gör saker som hänger ihop med Månen så "stängs" Venus funktionen av, och vice versa. Det kan skapa en del obalans, men Månen är stark i Vågen, därför borde det inte vara något obehag involverad, utan endast lite obalans. 

 

Imorgon, tisdag, däremot så kommer Månen på kvällen, cirka 19.00, ställa sig i en opposition med Uranus och i en konjunktion med Jupiter. Jupiter förstärker och Uranus-aspekten skapar ofta explosiva känslouttryck när den aspekterar Månen. Månen är dock starkast i detta sammanhang i Vågen, därför borde det vara rätt angenäma känslor som vi upplever. Bra dagar för att rå om sig själv, ta sig ut, umgås med människor och vara social. Passa på och skapa utbyte mellan er och andra människor under morgondagen. Möten imorgon kan bli överväldigande, likaså idag under Måndagen. 

 

Under Onsdagen och Torsdagen huserar Månen i Skorpionen och där kan känslorna verkligen bli överväldigande. Känslor och handling kan vara i olag med varandra under onsdags-kvällen, så bli inte frustrerade om ni inte lyckas göra det ni vill och känner för. Det kommer att släppa till Torsdag-morgon.

 

Imorgon Tisdag så byter Merkurius tecken till Väduren! Nu, hör ni, nu blir det fart på tankarna. Merkurius i Väduren laddar upp med beslutsamhet och djärvhet. Tankarna är i lag med vad vi gör och det kommer att ge en extra push att klara av alla utmaningar som ni står inför! Jag gör ett mer detaljerad inlägg om Merkurius i Väduren imorgon.

 

Till dess, ha en trevlig kväll!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 11
 • #1

  Tina (Monday, 13 March 2017 21:40)

  Hej ! Tack så mycket för detta . Fullmåne för mig var helt ok . Fullmåne i 5:huset nära min lilith . Önskar dig en fin kväll .

 • #2

  Annika (Tuesday, 14 March 2017 10:02)

  Hej Alexandra !
  Mycket spännande ! Tack så mycket ...

 • #3

  Aron (Tuesday, 14 March 2017 20:37)

  Hej ! Hoppas att du har haft bra semester , är du i Sverige nu :-). Jag har en fråga angående om Asecdenten och vilken del ligger som stjärntecken vilken dekan . Finns förklaring om detta om grader till Asc är det jobbet eller det bra , eller det beror på vilket stjärntecken och nåt annat . Tack ..

 • #4

  Fia (Wednesday, 15 March 2017 16:28)

  Hej min vän !
  Hur är det ? Hur mår du ? Behöver du hjälp ? Ska komma till Stockholm :-). Önskar dig en fin dag . Kram

 • #5

  Alexandra Alvis (Wednesday, 15 March 2017 19:18)

  Aron:

  Jag är i Sverige nu, tack som frågar. Alla grader är självklart olika beroende på vilken stjärnkonstellation det gäller, vi har att göra med olika stjärnor som strålar ut olika energier. Så om du är intresserad av grader så föreslår jag att du googlar graden av stjärntecken som du har din ASC eller planet i och läser på om vad den graden symboliserar, samt om det finns någon fixerad stjärna vid den graden som påverkar med sin energi. Lycka till!

 • #6

  Alexandra Alvis (Wednesday, 15 March 2017 19:20)

  Fia:

  Hej, det är strålande fint tack!

  Jag har en riktigt utmanande vecka, vilket är väldigt roligt.

  Vad menar du med hjälp?

  Välkommen till Stockholm, om du är intresserad av ta en kaffe och snacka lite astrologi, astrologer sinsemellan, är jag självklart öppen för det.

 • #7

  Aron (Wednesday, 15 March 2017 20:57)

  Hej ! Nej ! Jag orkar inte kolla eller söka på Google , jag är lat :-). Oxe tacken . Tack för ditt svar .

 • #8

  Alexandra Alvis (Wednesday, 15 March 2017 22:35)

  Aron, är man så lat att man inte orka googla saker om sig själv, så hanterar man sin Oxe-energi på ett grymt destruktivt sätt. Det är bara att rycka upp sig:)

 • #9

  Aron (Thursday, 16 March 2017 11:43)

  Hej Alexandra !
  Jag vill inte rycka upp mig , jag är ledsen har förlorat min tjej och orkar inte . Min oxe orkar inte Asc är oxe så bli red bull . Jag har en privat fråga har du en kille ? :-). Tack för ditt svar fina du .

 • #10

  Fia (Tuesday, 21 March 2017 17:24)

  Hej Alexandra !
  Härligt ! Jag kan kolla när det bli till Stockholm så får ditt tel nr . Önskar dig en underbar kväll . Hälsningar Fia

 • #11

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:51)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.