· 

Fullmåne Jungfru-Fiskarna

Halloj!

Lång dag för min del idag, så ni får ursäkta det sena inlägget. Men hellre sent än aldrig, inte sant?:) 

Här kommer lite info om fullmånen ikväll och svar på era kommentarer.

 

Anna (Saturday, 11 March 2017 12:53)

Hej fina du !
Kan du berätta för oss om fullmåne i jungfrun ? Hur påverkar på varje stjärntecken tack !

 

Hej Anna,

 

Vad lägligt att du frågar. :) Jag vill börja med att fullmånen påverkar inte alla stjärntecken på extremt olika sätt, utan den påverkar oss alla fast i olika starkt, beroende på om den rör några punkter i ditt personliga horoskop och vilka aspekter den skapar dit. Det jag menar är att det går bra att applicera det jag skriver om Fullmånen i allmänhet på dig själv om den rör några delar av ditt personliga horoskop. Det behövs ingen separat tolkning för varje enskilt tecken i detta fall. 

 

Jag har flera gånger tidigare skrivit om vad fullmånen innebär, och som riktlinje är det bra att veta att det är en tid för att ta det mycket lugnt och hålla sig undan livet så gott det går. :) Det är en tid då spänningarna är höga och vi är ofta inte i samklang med oss själva (Mån-Sol oppositionen). Därför borde man inte göra så mycket, utan det är tid för att reflektera och förbereda oss för en ny månad, en ny cykel. Denna vända kommer Jungfruar självklart att påverkas mest, tillsammans med Fiskarna, eftersom Fullmånen ligger i dessa stjärnkonstellationer. Framför allt påverkar den er som har planeter eller punkter i sista dekaden av ovanstående tecken, 20-30 graden. Samma gäller er som har planeter i dessa grader av Skytten och Tvillingarna. Ni får kvadraturer från Sol-Måne oppositionen, vilket gör att kvällen kan kännas extra tung och påfrestande. Varför?

 

Det är en ganska spektakulär fullmåne ikväll som slår ut under kvällen, och jag kommer faktiskt ha turen att bevittna den 10 000 m uppe i luften. Vad gäller er på hemmaplan, så skulle jag försöka att göra något konstruktivt utav kvällen, och inte sitta sysslolös. Det är en tuff kväll på alla plan, eftersom Saturnus aspekterar många av våra personliga planeter med tuffa kvadraturer. Försök vara nära era nära och kära, speciellt din partner. Man ska generellt sett inte vara ifrån sin älskade under fullmånen, då gapet mellan er blir mycket större än vanligt. Försök också att hitta på något som känns produktivt, det bringar lättnad. 

 

Eftersom Saturnus är involverad så kan man känna sig både nere och ensam, ledsen, begränsad. Man kan känna sig rädd och framför allt vara orolig kring en massa saker som surrar runt i hjärnan. Vad som surrar runt i er hjärna kan jag inte svara på, men låt inte rädslan och oron ta över, utan rikta energin mot någon form av arbete som kräver att ni använder era händer och stänger av hjärnan. Sega inte framför tvn eller ta det lugnt, försök att på något sätt vara produktiv på hemmaplan, annars kan ni få en rejäl släng av hederlig vardagsångest. Gå och lägg er tidigt och ät en lätt, nyttig middag. 

 

Det är ingen höjdarkväll för träning eller någon fysisk aktivitet, utan som sagt, gör något hemma som kräver att ni kan stänga av tankeflödet och det som tränger sig på mentalt. Saturnus kommer att göra kvadraturer till både Solen, Månen och Merkurius, så den låser in många psykologiska funktioner, vilket gör att vi kan känna oss väldigt låsta i våra egna tankar och känslor, på snudd till hopplöst kan det upplevas som. Tanken med så här "svåra" perioder är att få en klarhet i vad det är som känns obekvämt och pockar på ens uppmärksamhet, det visar vart vi behöver rikta vår uppmärksamhet och vad vi bör förändra när Nymånen väl är här. Men för den sakens skull behöver man inte fastna alltför mycket i negativ energi. Försök att vårda er själva, både fysiskt och psykiskt, det är vad Jungfruar ofta mår bäst utav, och det är vad som kommer att hjälpa att hitta tillbaks till bastryggheten som vi kan känna oss rövade på ikväll. 

 

Hoppas ni får en bra kväll!

 

Luna (Friday, 10 March 2017 11:13)

Hej 1
När du har tid är du snäll kan du berätta för oss om 29 grader på varje stjärntecken , jag har 29 i min Asc i jungfrun , det finns stark energi om man har sista grader i stjärntecken . Tack för allt . Hälsningar Luna

 

Hej Luna, 

 

visst kan jag det. Det är rätt omfattande att beskriva den 29e graden för varje tecken, så jag begränsar mig till att beskriva vad den 29e graden symboliserar generellt sett. Det är mycket riktigt en viktig grad, eftersom det är så pass stark och tydlig energi iom att det är den sista graden i en specifik stjärnkonstellation. Har man istället planeter eller viktiga punkter i 30e graden av ett tecken så plockar man energier från båda tecknen och då heter det istället att man har planet eller punkt på den så kallade kuspiden av ett tecken, och mixar ofta båda stjärntecknen helt enkelt. 

 

Vad jag vill börja med att säga är att man bör i större grad ta i beaktan fysiska himlakroppar när det kommer till gradplacering, mindre så vad gäller punkter så som ASC.

 

Vad gäller 29e punkten överlag så är det en avslutande grad, en punkt som avslutar en cykel. Om man har planeter eller punkter i 29e graden i något tecken så blir man ofta utsatt för många förändringar och rapida övergångar under livets gång (gäller dock om man främst har planeter i 29e).

 

Det är desperationens grad, agera nu eller aldrig. Det kan ofta vara en punkt i ens horoskop som man är särskilt missnöjd med. Vad gäller ASC så kan det vara din fysiska uppenbarelse och det intryck du gör på andra som du inte gillar med dig själv. Jungfruns tecken hänger ju också ihop med jobb och hälsa så det kan vara två andra punkter som är centrala för dig när det kommer till avslut och byte (men förmodligen inte om du inte har några fysiska planeter i Jungfrun eller 6e huset). Att du har din ASC så sent i Jungfrun innebär att du uttrycker Jungfruns energi mycket starkt och intensivt, både på gott och ont. Den har satt sig väl och det är en stor del av din personlighet, just Jungfruns karaktäristik. Jag vill dock påpeka att du måste vara riktigt säker på att din ASC är i den 29e graden när den är i en så kritisk grad. Du måste veta EXAKT födelsetid och EXAKT födelseplats, annars kanske du gå runt och inte alls ha din ASC där.:)

 

När transiterande planeter rör 29e graden i ens horoskop (om du har planeter eller viktiga punkter där), så kommer det ofta stora förändringar i ens liv, tillsammans med stora avslut. En partner kan komma och gå, eller så tar man ett beslut som påverkar ens liv framåt på ett avgörande sätt. Det handlar som sagt ofta om avslut av något slag, ett sista ryck. Det jag kan säga ang planeter eller punkter i 29e graden av Jungfrun är att det är en punkt som inte har några fixerade stjärnor vid sig, vilket innebär att den inte är så stark som den hade kunnat vara, likväl om du inte har planeter där.

 

Det var det för idag! 

 

Idag hinner jag tyvärr inte med en veckoprognos, men imorgon är den på plats!

 

Trevlig kväll!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Anna (Monday, 13 March 2017 22:05)

  Tusen tack för ditt svar . Kanon !

 • #2

  Luna (Tuesday, 14 March 2017 17:16)

  Hej Alexandra ! Tusen tack för ditt svar . Uppskattar :-). Jag väntar på spännande förklaring om den 29 grader på planeterna i horoskopet . Tack mer än gång . Hälsningar

 • #3

  Moa (Tuesday, 14 March 2017 19:44)

  Hej ! Kan du berätta för oss om vårdagjämning den 20 Mars och varför den är viktigt inom astrologi eller astronomi . Tack !

 • #4

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:52)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.