· 

Helgprognos 10e-12e Mars 2017

Hej vänner,

 

kikar in här lite snabbt för att sammanfatta en helgprognos till er. Spanien bjuder på strålande sol, 20 grader, och palmer, så jag kan inte klaga eller hålla mig inomhus för den delen. :)

 

Idag är första dagen då Mars bytt till Oxen och mest påverkas vi alla som har planeter i första graden av alla jordtecken (Stenbockar, Oxar, Jungfruar). Det gäller också mig som har Solen i första graden av Jungfrun, ska bli spännande att se vad Mars stabila energi gör för mig idag och under helgen.

 

Inga andra större förändringar på stjärnhimlen just idag, Merkurius rör sig sakteligen bort från konjunktionen med Solen, vilket innebär att vi återfått vår förmåga att bedöma objektivt och inte drunkna i egna känslor. Jag kommer skriva kommande veckan om vad det innebär när Merkurius byter till Väduren i mitten på nästa vecka.

 

Månen var igår och är idag i Lejonet! Som ni läste i min mån-transit beskrivning för någon dag sen, så bidrar detta till en ökad självsäkerhet, ökad levnadslust och sprudlande glädje, barnslighet, en vilja att synas och höras, vara i ett sammanhang och bli bedömd av andra i social miljö. Jättefin dag för alla typer av tillställningar och fester! Ta dagen i akt och gör något roligt efter jobbet, det kommer att bli storslaget! Månen ställer sig i en fin trigon till Mars senare ikväll när den byter till Jungfrun, och energin kommer att vara på topp.

 

Lördag och Söndag bjuder på en Måne i Jungfrun. Som ni vet så är det pyssel och ordningsdags när Jungfrun är i farten. Vi blir mer kritiska, har en tendens till att plötsligt notera smuts överallt, hur belamrat garaget är, och att häcken behöver klippas, samt behövde vi inte åka till Plantagen för att köpa allt inför vårens odling? Det är sådant som ni ska fokusera på under helgen. Om det låter tråkigt och hemskt, vilket det är, så kan ni greja med era hobbies som kräver fingerfärdighet och detaljförmåga. Där kommer Jungfruns energi finfint till användning. Sy till exempel, eller stå på loppis. Rensa ut. Jungfruar har också ofta gröna fingrar, så greja i trädgården om vädret tillåter. Till sist, om inget av det känns bra, gå ut i naturen! Jag har fått höra att det blir strålande sol i Sverige under helgen, så gå ut och spendera tid med moder natur. Det kommer bringa ro. 

 

Det vi göra under helgen, ren handling (Mars), kan påverka våra livsöden åt något håll (inte så drastiskt som det låter), då Mars står i aspekt till båda noderna. Det är dock bra aspekter från olika håll, så det borde inte kräva så mycket eftertanke, det vi gör. Vi kan ha lite svårt med tankeförmågan och talförmågan, då Saturnus gör en kvadratur till Merkurius. Man kan tappa ord och känna sig låst i sin tal och tankeförmåga. Däremot har Saturnus en tendens att kristallisera och disciplinera, vilket gör att vi ofta inser saker kring vårt eget beteende som inte är rätt, och börjar fundera på hur vi ska åtgärda det. Beteendekorrigering kallas det visst, och det kan vi vänta oss från Lördagen och en bit in i veckan. Passa på att bryta en dålig vana vetja.

 

Vi har en fullmåne på Söndag! Det har jag nästan missat, men så är det visst. Månen i Jungfrun ställer sig i opposition till Solen i Fiskarna och vi slits mellan det praktiska och reella, och det idealistiska och fantasifulla. Drömmar möter verklighet i en krasch kan man säga. Jaget och tankarna skriker efter att få drömma vidare, men förnuftet tar ner en på jorden och pekar på alla fel som kan gå, så som Jungfruar ofta gör. Små pessimister det där alltså. :) Kämpa inte emot Månen i Jungfrun, tillåt oron att utforska dina drömmar och fantasier. Det ger dessa en fastare form när väl fullmånen är över, tillsammans med en så pass praktisk Mars, får vi åter lite stabil energi som kan förverkliga det vi tänkt oss!

 

En del knepiga aspekter under Söndagen, så dra er tillbaks till er trygga vrå. Drick inte alkohol under Söndagen!!! Detta är av största vikt för att behålla välmåendet. Försök att köra någon form av diet eller "renande" på Söndag, av psyke, kropp och själ. Meditera, skrubba, träna, ät hälsosamt. Undvik till och med kaffe och nikotin om du klara av det. Saturnus är involverad i fullmånen så det kan bli tungt på ett emotionellt plan. Rid ut! Återkommer om jag hinner mer detaljerat om just denna konstellation på Söndag som håller i sig från ca lunch till sen natt. 

 

Ha en trevlig fredag så länge och njut av den inre gnistan som ni känner, för på Söndag bli det andra bullar. 

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 7
 • #1

  Andres (Friday, 10 March 2017 14:23)

  Trevlig helg på dig ! Tack för det !

 • #2

  Stefan (Saturday, 11 March 2017 00:18)

  Tack för det ! Ha en underbar helg . Bäst astrolog .

 • #3

  Anna (Saturday, 11 March 2017 12:53)

  Hej fina du !
  Kan du berätta för oss om fullmåne i jungfrun ? Hur påverkar på varje stjärntecken tack !

 • #4

  olivia (Saturday, 11 March 2017 21:11)

  Tack så mycket för detta . Önskar dig en fin helg .

 • #5

  Sara (Sunday, 12 March 2017 10:32)

  Hejsan !
  Tack för fin sida och mycket bra information .... Hoppas allt väl med dig . Hälsningar Sara

 • #6

  Sandra (Monday, 13 March 2017 09:54)

  Hej Alexandra !
  Hoppas allt väl med dig , hur går det för dig med din resa . Jag väntar på veckoprognos tack . Kram

 • #7

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:52)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.