· 

Veckoprognos 6e - 9e Mars 2017

God Måndag på er!

 

Härligt, soligt väder är vad vi får idag, och det är jag mycket glad över! Trots Antarktis-vindarna:)

 

Här kommer en veckoprognos och svar på era kommentarer! Vi börjar med det sistnämnda.

 

 

 

Ann (Sunday, 05 March 2017 16:02)

Hej Alexandra !
Vad hände om retrograd Venus kommer närmare till min Venus i väduren på mitt horoskop ? Vad hände då ? Tack hälsningar Ann .

 

Svar: Det som händer är att allt det som jag beskrev kring Venus-retrograd är i allra högsta grad applicerbart på just ditt liv, speciellt vad gäller Venus-frågor (relationer, kärlek, din fritid). Frågorna som rör Venus-retrograd kommer att vara mycket centrala denna månad för dig. Fundera på vad som hände när transit-Venus gjorde en konjunktion med din Venus nyligen, det är samma typ av frågor som kan flyta upp till ytan när den backar över din Venus igen.

 

 •     

  Lilian (Sunday, 05 March 2017 20:00)

 • Hej ! Så jätte negativa energi eftersom Venus och Jupiter retrograd !! Var vi får turen ifrån då ??? Tack !

 •  Svar: Nej, det är ingen negativ energi som vi talar om när vi talar om retrograda planeter. "Negativ" energi skapas när Saturnus, Uranus och Pluto är involverade i kvadraturer, oppositioner och konjunktioner. Retrograd energi tillåter att backa in i sig själva och utreda vart man är på väg i livet och vem man är, på riktigt. Turen står ofta Jupiter och Venus-aspekter för. Jag har tidigare skrivit om att det inte finns några "negativa" energier, utan istället kan vi möta utmaningar, och det är en bra inställning att ha överlag när det kommer till att tolka sitt liv förhållande till astrologi.
 • Lara (Monday, 06 March 2017 12:44)

 • Hej !
  Varför kan du inte skriva veckoprognos på söndag kväll �. Tack för alla fina information . Hälsningar Lara

Svar: Hej Lara, det kan jag absolut, men jag skriver när jag har tid helt enkelt. Det hade jag inte igår. :)

 

Med det sagt, så kommer veckoprognosen här istället!

 

Måndag!

 

Månen skiftade till Kräftan strax efter lunch idag, och nu kan vi vänta oss åtminstone två ganska mjuka och harmoniska dagar. Jag tänker mig att er Lördag och Söndag har varit ganska "pratvänlig" :)

 

Månen i Kräftan tillåter att njuta av livet och framför allt hemmalivet på ett annat sätt. Man känner en stark längtan till sin familj, sitt hem och sin trygga vrå, så det är där tiden bör spenderas idag och imorgonm, där ni känner er trygga och älskade. Månen i Kräftan tillåter en inre harmoni och mjukhet, men skapar även sentimentalitet och intuitivitet, en drömmighet. Överlag en mjuk placering som vi bör njuta utav. Mars rör sig i sluttampen av Väduren och mycket, mycket snart kommer vi märka hur aktivitetesnivån sjunker något och allt vi gör och tar oss för blir inte lika kaosartat och stressigt. Som jag skrev tidigare, allt det som ni har tagit er för under Feb och början på Mars kommer nu att nå nästa nivå där ni får lov att stabilisera era förfaranden och metodiskt och planerat jobba mot det som har startats upp. Det finns en viss risk för lathet när Mars byter till Oxen, mer om det när det sker, den 10e Mars.

 

Vi har en tät konjunktion mellan Merkurius och Solen i Fiskarna i ett par dagar, och den skapar ofta otrolig subjektivitet. När Merkurius står så nära Solen så slukar Solens energi Merkurius förmåga att tänka och bedöma i rationella banor, i synnerhet när detta sker i Fiskarna. Detta innebär att vi kan ha förståelse för vad andra menar, men ingen blir övertygad på riktigt, innerst inne. Många går in i sig själva och spenderar tid på egen hand, med sina egna tankar och drömmar. Den här konjunktionen kan också ge vivida drömmar, och närmst telepatisk förmåga för er som annars har planeter i Fiskarna, Kräfta eller Skorpionen. Speciellt under Tisdagen, från lunch till kvällen blir en mycket gynnsam och härlig eftermiddag. Månen i Kräftan skapar trigoner till konjunktionen i Fiskarna, och allt inom oss är allierat, våra känslor, våra tankar, vårt jag. Vi känner oss som en harmonisk enhet som kan njuta av livet fullt ut. Vi får en extra energisk push att må bra och drömma fritt, le åt omvärlden och hitta sitt djupaste jag. Ni som har möjlighet, ta ett bad imorgon kväll, det kommer att vara ljuvligt. En mycket bra Tisdag att se fram emot om jag får säga mitt.

 

Till Onsdag-kväll och Torsdag så byter Månen till Lejonet och vi fortsätter att vara glada och lekfulla fram till i helgen. Roa er gärna om ni har möjlighet under Onsdagen och Torsdagen. Också en bra tid för att klippa sig, när Månen är i Lejonet :) Då får man en fin man!

 

Mars trigonen med Saturnus från Onsdag till Lördag tillåter att göra en sista push denna vecka i det tempo som vi har haft senaste månaden. En bra upprinnelse innan Mars byter tecken att planera och strukturera upp, hålla disciplinen och köra in i kaklet. Att hålla disciplin vad gäller olika saker är lite extra lätt just nu, så passa på och tvinga er själva. Det kommer att belöna sig. Speciellt Torsdagen och Fredagen är till exempelvis utmärkta dagar för träning, eller andra typer av förfaranden som kräver disciplin och energi.

 

Överlag en härlig vecka hörni! Inte alls lika plågsam och stressig som förra! Njut lite extra utav den trevliga energin under Tisdag-eftermiddag och kväll, och se fram emot våren. :)

 

Jag tänkte sammanfatta ett inlägg kring vad som är bäst att göra under specifika dagar när Månen är i vissa tecken, tillsammans med vad man inte ska göra. Detta kommer upp ikväll eller imorgon!

 

På återhörande!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Lara (Tuesday, 07 March 2017 21:44)

  Tusen tack för det . Kram

 • #2

  Dagmar (Tuesday, 07 March 2017 21:58)

  Hej ! Vad betyder att Vesta går direkt i lejonet i dag . Tack !

 • #3

  Ania (Tuesday, 07 March 2017 22:30)

  Hej ! Kan du berätta lite om Mars kommer in i oxen på fredag ? Vad innebär ? Hur ser ut energierna där om man har Mars i oxen eller Asc oxen !! Tack så mycket .

 • #4

  Lotus (Wednesday, 08 March 2017 12:31)

  Hej Alexandra !
  Kan du berätta för oss om Merkurius i väduren den 13 Mars ?? Tack snälla ! Hälsningar Lotus

 • #5

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:52)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.